Skip to Content

Sterrenbeelden Die Toegewijd Zijn, Van Meest Tot Minst

Sterrenbeelden Die Toegewijd Zijn, Van Meest Tot Minst

Niet iedereen is een vreemdganger. Aan het begin van elke relatie twijfelt iedereen aan iedereen.

Laten we eerlijk zijn, je hebt niet echt de kans gehad om je partner goed genoeg te leren kennen, dus je stelt jezelf dan de grootste vraag: zijn ze toegewijd?

De eerste aanwijzing om een juist antwoord te krijgen, is dat als hij niet eerder vreemd is gegaan, hij nu ook niet vreemd zal gaan. Eens een vreemdganger, altijd een vreemdganger.

Waarom? Want vreemdgaan is als een verslaving.

Iemand die tot ontrouw in staat is, kan de verleiding niet weerstaan, dus ze komen onder druk te staan en doen zoiets stoms als vreemdgaan, niet over de gevolgen nadenkend en wat het met de ander kan doen.

Vertrouw hoe dan ook altijd op je gevoel. Als het je vertelt dat alles in orde is, dan is het dat waarschijnlijk ook. Als het andersom is, bevestig dan je vermoedens.

Wat het dierenriemrijk betreft, zijn hier de meest toegewijde sterrenbeelden van meest naar minst gerangschikt:

Schorpioen

Sterrenbeelden die toegewijd zijn, van meest tot minst

Misschien zijn relaties niet hun sterkste kant, omdat Schorpioenen hun geduld over kleine dingen verliezen en het lang duurt voordat ze iemand vertrouwen, om nog maar van het feit te zwijgen dat ze vreselijk jaloers zijn.

Maar als het erop aankomt toegewijd te zijn, dan kun je erop rekenen dat Schorpioen er tot zijn dood voor je is. Als je hun vertrouwen eenmaal hebt gewonnen, dan heb je het voor altijd.

Zelfs als ze niet langer van je houden, dan zullen ze aan je zijde blijven zolang je ze nodig hebt. Als iemand je hard aanpakt, zelfs als je schuldig bent, dan kun je er altijd op vertrouwen dat ze je steunen.

Kreeft

Er is één nadeel aan Kreeften en dat is dat ze geneigd zijn te roddelen, maar dat is alleen omdat ze de confrontatie niet aan kunnen, dus ventileren ze achter je rug.

Ongeacht dat, is Kreeft een levenslange partner. Het enige dat hen van Schorpioen onderscheidt is dat ze van toewijding genieten.

Als je een relatie met een Kreeft hebt, dan kun je er zeker van zijn dat ze altijd aan je zijde zullen staan – zoals het gezegde luidt – in goede en slechte tijden!

De enige reden waarom Kreeft de tweede plaats op de lijst van meest toegewijde sterrenbeelden inneemt, is omdat Schorpioen je trouw zal blijven, zelfs als je niet meer zo close bent, terwijl de bescherming van een Kreeft met het beëindigen van de relatie stopt.

Leeuw

Sterrenbeelden die toegewijd zijn, van meest tot minst

Leeuwen worden altijd verkeerd beoordeeld en ten onrechte ervan beschuldigd de hele tijd egoïstisch te zijn, ook in een relatie.

Hoewel het waar is dat ze arrogant en egocentrisch kunnen overkomen en dat is niet ver van de waarheid.

Ze genieten van de spotlights en alle aandacht die ze kunnen krijgen. Met dit alles gezegd hebbende, als het om een relatie gaat, dan is Leeuw compleet anders.

Wanneer Leeuw verliefd wordt, dan zijn ze klaar om al hun aandacht en spotlights met de persoon te delen van wie ze houden. Ze zullen die persoon met alles wat ze in zich hebben verdedigen.

Als het om mensen gaat van wie ze houden, dan zijn ze niet bang om hun klauwen te laten zien en worden ze overdreven beschermend.

Stier

Stier zal aan je toegewijd zijn zolang jullie samen zijn. Het zal nooit bij hen opkomen om je te bedriegen, zelfs niet in hun stoutste dromen.

De reden waarom ze niet hoger op de lijst staan, is vanwege hun jaloezie. Zelfs als ze toegewijd blijven en nooit vreemdgaan, is het mogelijk dat hun jaloezie hen ertoe aanzet om jou van vreemdgaan te beschuldigen.

Anders dan dat, heb je geluk dat je een Stier in je leven hebt. Als een Stier eenmaal van je houdt, dan zullen ze voor altijd van je houden. Ze zullen elke seconde van hun vrije tijd gebruiken om het met jou door te brengen.

Weegschaal

Sterrenbeelden die toegewijd zijn, van meest tot minst

Weegschalen hebben het in zich om voor altijd toegewijd te zijn aan hun partners. Het zit in hun aard om voor eeuwig lief te hebben. Het grootste probleem dat ze hebben is hun besluiteloosheid die hen altijd in de weg staat.

Meestal is het geen probleem om toegewijd te blijven, maar meestal weten ze niet zeker of ze wel trouw zijn aan de juiste persoon.

Anders dan dat zijn Weegschalen meer dan in staat om lief te hebben en toegewijd te blijven, ze hoeven alleen maar uit te zoeken of ze aan de juiste persoon toegewijd zijn.

Tweeling

Tweelingen worden als vreemdgangers met twee gezichten bestempeld. Vanwege de twee kanten aan hen, wordt gezegd dat ze heel snel en zonder specifieke reden van mening veranderen.

Wat je eigenlijk niet weet, is dat Tweelingen geweldig zijn in relaties. Als ze echt van iemand houden, dan zullen ze tot het einde toegewijd blijven.

Het belangrijkste is dat hun partner hen moet inspireren, dan hoef je je geen zorgen te maken. Helaas hebben ze een slechte reputatie en vertrouwen mensen ze niet zo snel, vandaar de lage ranking.

Ram

Sterrenbeelden die toegewijd zijn, van meest tot minst

Zolang je een Ram gelukkig houdt, zullen ze toegewijd blijven. Op het moment dat je een verkeerde wending neemt in je relatie en iets verkeerd doet, verlies je hun genegenheid.

Rammen zijn avontuurlijk en het ding dat ze het meest haten is verveling. Als ze voelen dat ze in een sleur vastzitten, of als de seks niet goed is, dan gaan ze verder en zoeken ze ergens anders plezier.

Ze zullen hun driften niet weerstaan als ze in de verleiding komen en ongelukkig zijn in een relatie. Als je ze alles geeft wat ze willen, dan ben je veilig, maar wie weet voor hoe lang, aangezien het extreem vermoeiend is om dat tempo in een relatie vast te houden.

Maagd

Als Maagden liefhebben, dan zitten ze er helemaal in, maar op het moment dat ze hun interesse verliezen, zijn ze weg. Hun persoonlijkheid is vergelijkbaar met die van Ram.

Ze zijn te onzeker om te beweren dat je vreemdgaat, maar ze zijn ook te onzeker om je zonder enig echt bewijs achter te laten.

Op de een of andere manier zullen ze je toegewijd zijn als ze echt van je houden, maar zodra ze om wat voor reden dan ook hun interesse in je verliezen, dan zijn ze weg.

Steenbok

Sterrenbeelden die toegewijd zijn, van meest tot minst

Steenbokken zijn niet zo toegewijd, maar ze zijn niet onherstelbaar. Er is nog enig vertrouwen in hen en ze weten wanneer ze het juiste moeten doen.

Het grootste probleem dat een Steenbok met toegewijd zijn heeft, is dat ze hun loyaliteit aan de verkeerde mensen geven.

Meer dan een paar keer kan een Steenbok een verkeerde beweging maken en verliefd worden op iemand die anti-toewijding is en die gewoon niet kan settelen.

Dus natuurlijk zijn zij degenen die hun toewijding aan iemand geven die het niet verdient.

Het resultaat is hun ontevredenheid met de relatie waarin ze zich bevinden, omdat zij de enigen zijn die het echt proberen, waardoor ze het ergens anders gaan zoeken.

Vissen

In theorie zijn Vissen geen vreemdgangers. In theorie zijn Vissen toegewijd aan één persoon – dat wil zeggen als je emotioneel bedrog als niet vreemdgaan beschouwt.

Ze zijn diep emotioneel, wat betekent dat ze meer om zaken van het hart geven dan om de fysieke kant van een relatie.

Zolang ze bij iemand zijn die meer waarde hecht aan een fysieke dan emotionele connectie, dan is die persoon veilig, maar als de persoon met wie ze aan het daten zijn ook emotioneel is zoals zij, dan zal emotioneel vreemdgaan een enorm probleem zijn.

Waterman

Sterrenbeelden die toegewijd zijn, van meest tot minst

Watermannen kijken altijd naar het grotere geheel. Zij zijn de eeuwige verlossers, degenen die altijd met een of ander plan komen.

Wanneer je in de problemen zit, dan kun je erop vertrouwen dat het Waterman-intellect je komt redden. Helaas kun je er daarom niet op vertrouwen dat ze trouw blijven.

Ze zullen hun relatie in een oogwenk opofferen voor het grotere goed. Geloof me, ze zullen je relatie aan de kant zetten als ze een kans zien om de wereld een betere plek te maken.

Boogschutter

Als je kiest met welk sterrenbeeld je het meeste plezier gaat beleven, dan kies je zeker voor een Boogschutter.

Het feest is non-stop waar zij vandaan komen. Aan de andere kant, als je op zoek bent naar een persoon om je mee te settelen, dan moet je waarschijnlijk blijven zoeken, want Boogschutter is niet in voor toewijding, en ze kunnen zich ook niet voor altijd aan één persoon wijden.

Boogschutters worden door plezier en nieuwe ervaringen verleid. Een relatie hebben is alleen de eerste paar weken spannend. Daarna vervelen ze zich al en hebben ze iets nieuws nodig. Dat betekent dus dat je eruit ligt, sorry!

PinFlight Image