Skip to Content

9 Tekenen Dat Hij Geen Moeite Doet Voor Jullie Relatie

9 Tekenen Dat Hij Geen Moeite Doet Voor Jullie Relatie

Ergens in de relatie vraag je je af of jij degene bent die de relatie bij elkaar houdt. En of jij degene bent die alle moeite doet om de relatie levend te houden.

Het kan vermoeiend worden. Dit wordt ook wel een ‘eenzijdige relatie’ genoemd en dat wil niemand, dat is zeker.

Het belangrijkste hier is dat je het gevoel hebt dat er iets is veranderd en dat je moet uitzoeken wat.

Om welke reden dan ook, is je partner gestopt met te doen alsof hij in je geïnteresseerd is. En hij neemt je als vanzelfsprekend aan.

Hij doet gewoon niet genoeg moeite in de relatie als hij deze 9 dingen doet.

9 tekenen dat hij geen moeite doet in de relatie

9 Tekenen Dat Hij Geen Moeite Doet Voor Jullie Relatie

1. Hij vraagt je niet hoe het met je gaat

Ik weet dat dit misschien een beetje oppervlakkig lijkt, maar je vragen hoe je dag verloopt of hoe het met je gaat, is erg belangrijk.

Als hij je naar je welzijn vraagt, dan betekent dit dat hij echt wil weten of het goed met je gaat of dat er iets is dat je dwarszit. Dit kost helemaal geen moeite om gewoon een appje te sturen of je te vragen of het goed met je gaat.

Als hij dit niet doet, dan geeft hij er gewoon niet echt om om moeite in de relatie te steken.

2. Je weet dat hij geen moeite doet als jij al het werk doet

Hij doet nooit iets om je te verrassen of om je te laten zien hoeveel je voor hem betekent.

Jij bent degene die altijd de dates plant en de plaatsen kiest waar jullie naartoe gaan.

Hij wil gewoon niet de moeite nemen om erover na te denken. Dat is gewoon te veel werk voor hem en het geeft je het gevoel dat het hem niets kan schelen.

3. Hij klaagt constant

Als jullie samen naar een concert of film gaan, hoor je hem de hele avond alleen maar over de inhoud, over de muziek, over van alles en nog wat klagen.

Hij maakt heel duidelijk dat hij er helemaal niet bij wil zijn. Je kunt jezelf niet vermaken, omdat je naar hem luistert die klaagt over de manier waarop zijn drankje smaakt of hoe ongemakkelijk de stoel is.

Maar denk eens aan al die keren dat je met hem naar iets ging wat hij wilde doen of zien. En hoe erg jij het vond, je hield het vol omdat het zoveel voor hem betekende.

4. Hij doet geen moeite om er goed uit te zien

Oké, ik begrijp het, je hebt al geruime tijd een relatie en je voelt je op je gemak om alle nare kanten van je persoonlijkheid te laten zien.

Maar als je naar een speciale gelegenheid gaat en hij kan niet de moeite nemen om zich goed te kleden of als je je verjaardag viert en hij verschijnt als Quasimodo, dan kun je niet echt zeggen dat hij bereid is om moeite te doen om je gelukkig te maken.

5. Hij koopt geen cadeaus voor je

We zijn vrouwen, dus we worden graag verwend. We willen geen dure cadeaus, auto’s en huizen. Wat we willen, is dat onze partner de kleine dingen onthoudt.

Als hij zich je verjaardag herinnert, maar geen cadeau voor je koopt, dan laat het gewoon zien dat hij niet bereid was om zelfs maar het kleinste beetje geld te investeren om je gelukkig te maken.

6. Hij appt terug, maar hij appt niet als eerste

Je begint te merken dat jij altijd degene bent die de gesprekken begint. Het is zoveel anders dan voorheen en hij stuurt je geen rare video’s en memes meer.

Jij bent altijd degene die wil weten of jullie nog steeds naar het feest gaan, want als je het niet vroeg, dan zou hij doen alsof hij het vergeten was en helemaal niet gaan.

7. Hij ‘vergeet’ dingen

Hij vergeet je belangrijke dingen te vertellen die in zijn leven gebeuren of dingen waarvan je denkt dat ze erg belangrijk voor jullie relatie zijn.

Lieverd, hij wil gewoon niet de moeite nemen om je te vertellen wat er in zijn leven aan de hand is.

8. Hij toont geen interesse in jullie toekomst

9 Tekenen Dat Hij Geen Moeite Doet Voor Jullie Relatie

Je toekomst als partners en de toekomst van jullie relatie lijken niet belangrijk voor hem te zijn. Hij toont geen interesse om het naar een hoger niveau te tillen.

Daarom voel je je zo onzeker en alsof je nergens heen gaat, omdat hij doet alsof er geen morgen voor jullie twee is.

9. Je weet dat hij geen moeite doet als hij nooit sorry zegt

Zelfs als je hem confronteert met iets dat hij verkeerd heeft gedaan, dan zal hij je niet serieus nemen en zich niet verontschuldigen. De woorden ‘het spijt me’ staan niet in zijn woordenboek.

Je kunt voor hem huilen, maar zijn knuffels hebben niet het gevoel dat hij echt weet wat hij verkeerd heeft gedaan. Hij weet niet dat hij je verliest.