Skip to Content

7 Slimme Dingen Om Te Doen Als Hij Dagenlang Geen Appjes Terugstuurt

7 Slimme Dingen Om Te Doen Als Hij Dagenlang Geen Appjes Terugstuurt

Het is erg moeilijk om te weten wat te doen als hij dagenlang geen appjes terugstuurt en je al stapelverliefd op hem bent.

Je weet niet zeker of je contact met hem moet opnemen via social media of hem moet bellen. Je begint te denken: zit hij te wachten totdat ik het eerste appje stuur?

Je worstelt om op zoveel vragen die door je hoofd gaan antwoorden te vinden, maar je kunt geen oplossing vinden.

Stop de frustratie. Door hem DEZE DRIE BERICHTEN te sturen zul je hem de jouwe maken voor zolang als je hem wilt.

Je zoekt op alle plekken die je kunt bedenken naar relatieadvies, maar je weet nog steeds niet wat je moet doen.

Je wilt hem zo graag, maar je weet niet of het een goed idee is om hem te bellen of te appen.

Dus je betrapt jezelf terwijl je naar het lege scherm zit te staren terwijl hij waarschijnlijk ergens plezier heeft en helemaal niet aan je denkt.

Je weet niet wanneer de laatste keer was dat je je zo voelde en, hoe hard je het ook probeert, je kunt gewoon niet stoppen met aan hem te denken.

Maar maak je geen zorgen meer, want er is voor elk probleem een oplossing.

Ik zal een paar van de slimste dingen noemen die je kunt doen als hij dagen geen appjes terugstuurt. Dus, laten we aan de slag gaan!

1. App hem onder geen enkele omstandigheid

Als een man je al dagen geen appjes terugstuurt, dan zul je waarschijnlijk flippen en wil je weten wat er met hem aan de hand is. Ik weet dat je erover nadenkt om hem te bellen of te appen, maar geloof me, dat is het ergste wat je kunt doen.

Als hij al dagen niet heeft geappt, dan zou jij niet degene moeten zijn die het ijs breekt en hem als een gek loopt te bellen. Laat hem in plaats daarvan met rust en laat hem jou appen wanneer hij besluit om dit te doen.

Ik zeg niet dat je je zorgen om hem moet maken en naar hem toe moet rennen op het moment dat hij belt.

Ik zeg alleen dat je je waardigheid niet moet verliezen en achter iemand aan moet rennen die niets om je geeft. Als je iets voor hem betekent, dan zal hij je appen, omdat hij weet dat je aan hem denkt.

Maar als hij niet eens de tijd heeft om een telefoontje te plegen, dan is het duidelijk dat je gewoon een flirt voor hem bent en dat hij waarschijnlijk iemand anders heeft. Dus, als hij eindelijk belt of appt, weet je wat je moet doen.

Het enige wat je hem kunt vertellen is dat hij wat moeite had moeten doen en dat zijn gedrag niet iets is dat je in een relatie ooit zult tolereren.

Je moet hem laten weten dat je niet iemand bent die hij om zijn vinger kan winden, dat hij verder kan gaan met zijn leven, omdat je niet van plan bent om zelfs maar een minuut van je kostbare tijd aan hem te verspillen.

2. Denk niet eens aan hem

7 Slimme Dingen Om Te Doen Als Hij Dagenlang Geen Appjes Terugstuurt

Als een man geen appjes meer terugstuurt, dan moet je weten dat er iets niet klopt. Ik bedoel, als je geïnteresseerd bent in een meisje, dan wil je zoveel mogelijk tijd met haar doorbrengen.

Je belt haar en appt haar om te zien wat ze doet. Je zult wat moeite doen om haar voor je te winnen. Je zult leuke dingen voor haar doen, zodat ze zich speciaal voelt.

Maar elke man die stopt met zulke aardige dingen te doen, is niet in een vrouw geïnteresseerd.

Dus, als hij niet aan jou denkt, waarom zou je dan aan hem denken? Waarom doe je moeite voor een man die niet kan beslissen wat hij wil?

Ik weet dat het moeilijk zal zijn om te stoppen met aan iemand te denken waar je wat gevoelens voor had, maar je moet aan jezelf en aan je eigen leven denken.

Wil je één giftige man alles laten vernietigen wat je tot nu toe aan het opbouwen was? Ik denk het niet. Het leven draait niet alleen om één man. Het leven geeft je zoveel mogelijkheden en je moet de beste voor jezelf kiezen.

Nadenken over wat er is gebeurd en waarom hij geen aapjes terugstuurt, lost je probleem niet op. Het zal gewoon de vrede wegnemen die je hebt en je zult je gewoon rot voelen.

En dat is niet wat je verdient. Je verdient het niet om naar dat lege scherm te zitten staren.

Je verdient een man die van je houdt en die je accepteert zoals je bent. Dus settel je niet totdat je een man vindt wiens liefde als thuis voelt.

3. Maak plezier en zorg ervoor dat hij het weet

Als een man je dagenlang geen appjes terugstuurt en je weet niet wat er aan de hand is, dan moet je weten dat het zijn schuld is. Tenzij aliens hem ontvoerd hebben, heeft hij geen excuus om te stoppen met je te appen.

Maar als hij geen interesse meer heeft en je geen appjes meer wil sturen, dan hoef je je geen zorgen te maken, want het is niet zo erg. Als hij je pijn doet en je je vreselijk voelt, laat hem het dan niet zien. Maak in plaats daarvan plezier en zorg ervoor dat hij het weet.

Je kunt een aantal gekke foto’s van je avondje stappen op social media plaatsen of je kunt in het bijzijn van zijn vrienden gekke dingen doen. Ze zullen hem zeker vertellen dat ze je hebben gezien en dat je plezier had.

Misschien zal dat vreselijke gevoel dat hij zijn interesse in jou heeft verloren niet zomaar verdwijnen, maar je zult tenminste wat plezier hebben en je zult hem een tijdje vergeten.

In het geval dat hij je appt zodra hij ziet dat je een goede tijd zonder hem hebt, wees dan niet zomaar beschikbaar.

Laat hem wachten zoals jij op hem hebt gewacht. Het zal hem waarschijnlijk gek maken, maar dat is het minste wat hij verdient nadat hij je zo slecht behandeld heeft.

Laat hem zien dat je andere opties hebt en dat jij ook weg kunt lopen. Wat je ook doet, laat hem je niet zien lijden, omdat je niet wil dat hij denkt dat je nog steeds om hem geeft en dat hij je pijn doet.

Laat hem zien dat het prima met je gaat en dat je geen man wil die niet weet wat hij in zijn leven wil.

4. Focus op jezelf

7 Slimme Dingen Om Te Doen Als Hij Dagenlang Geen Appjes Terugstuurt

Het beste wat je kunt doen als hij dagenlang geen appjes terugstuurt, is je op jezelf concentreren. Als het hem iets kon schelen, dan zou hij ervoor zorgen dat je het wist.

Maar als hij uit het niets stopte met appen, dan betekent dat dat hij niet zo geïnteresseerd in je was als dat hij in het begin had gezegd. En eerlijk gezegd, is er niet veel wat je eraan kunt doen.

Je kunt besluiten om verder te gaan of je kunt ergens aan vasthouden dat vanaf het begin niet echt was. Daarom moet je stoppen met aan hem te denken en in plaats daarvan aan jezelf beginnen te denken.

Je moet begrijpen dat je je kostbare tijd hebt verspild terwijl je bij hem was en nu is het tijd om alleen aan je eigen behoeften te denken.

Als iemand je geen goed gevoel geeft, dan moet je hem laten gaan. Ik weet dat het in het begin misschien een beetje moeilijk is, maar na een tijdje zul je jezelf bedanken dat je tot de juiste beslissing bent gekomen.

Het leven is prachtig en er zijn zoveel leuke dingen die je kunt doen of proberen. Laat het gedrag van een slechte man je niet in slaap huilen. Laat die eikel je innerlijke rust niet vernietigen. Geloof me, hij is het niet waard.

In plaats van thuis te blijven en je af te vragen waarom hij niet heeft geappt, moet je uit gaan met je vrienden en van het leven genieten. En geen probleem, je kunt me later bedanken.

5. Zorg ervoor dat je hem niet appt terwijl je dronken bent

7 Slimme Dingen Om Te Doen Als Hij Dagenlang Geen Appjes Terugstuurt

Ik weet het, ik weet het, je kunt dit echt een goed idee vinden als je dronken bent, maar dat is waarom je je vrienden hebt om ervoor te zorgen dat je dit niet kunt doen.

Ik weet zeker dat je je beste vrienden altijd zult vertellen wat er in je leven aan de hand is en als je ze vraagt om ervoor te zorgen dat je hem geen appjes stuurt, dan zullen ze dat doen.

Ze willen het beste voor je en ze zullen alles doen wat in hun macht ligt om die mooie glimlach weer op je gezicht te toveren. Dronken appen is wat de meeste meisjes doen als ze door een breuk gaan, maar dat is het ergste wat je kunt doen.

Als je dat doet, dan laat je hem zien dat je niets om jezelf geeft en dat je al zijn regels accepteert.

Door dronken te appen, laat je hem geloven dat hij gelijk had, dat hij dagenlang kan verdwijnen zonder je te laten weten waar hij is en hij ermee weg kan komen.

Weet alleen dat dit je geen goed gevoel over jezelf zal geven en dat dit soort gedrag niet normaal is voor een stabiele en gezonde relatie.

6. Negeer hem als hij je ooit belt

Een van de slimste dingen die je kunt doen als hij dagen geen appjes terugstuurt, is hem volledig negeren als hij zich je uiteindelijk herinnert.

Het maakt niet uit of hij je belt of appt, neem niet op en geef geen antwoord.

Laat hem zien dat hij zich tegenover jou niet zo kan gedragen en dat je jezelf genoeg koestert om alle bruggen tussen jullie twee te verbranden.

Door hem te negeren, vertel je hem meer dan door daadwerkelijk met hem te praten.

Hij zou een aantal van je woorden kunnen horen en hij zou een aantal van hen kunnen negeren, maar zodra je niks tegen hem zegt, zal hij zich realiseren wat hij heeft gedaan.

Ik weet dat dit soort situaties veel pijn kan doen, maar als je erover nadenkt, zul je beseffen dat het beter is als dit gebeurt voordat er iets serieus gebeurt.

Als jullie twee getrouwd waren en kinderen hadden en hij zoiets als dit zou doen, dan zou het je zoveel pijn doen. Als je echter aan het begin van je relatie staat, dan kom je sneller over hem heen dan je denkt.

Dus, wees niet verdrietig – het leven ligt voor je en er zijn genoeg vissen in de zee.

Wat je ook doet, verlies niet het geloof in de liefde, want liefde is het mooiste in de hele wereld. Alleen omdat één man slecht was, betekent niet dat de rest hetzelfde is.

Als je goed geneest, dan ben je klaar voor iemand anders. Maar voordat het allemaal gebeurt, geef jezelf de tijd om goed te genezen.

7. Laat hem zien wat hij verloren heeft

7 Slimme Dingen Om Te Doen Als Hij Dagenlang Geen Appjes Terugstuurt

Als je wraak wilt nemen op iemand die net gestopt is met appen, dan zijn er een paar dingen die je kunt doen. De makkelijkste manier om hem spijt te laten krijgen dat hij je verloren heeft, is door hem te laten zien wat hij verloren heeft. Wat betekent dat?

Het betekent dat je de beste versie van jezelf moet zijn. Kleed je tot in de puntjes, heb plezier zoals je dat nog nooit hebt gehad en geniet van je leven. Als je hem in een club of een koffieshop ziet, gedraag je dan als de gelukkigste persoon ter wereld.

Geloof me, jouw geluk zal hem meer pijn doen dan alles wat je tegen hem kunt zeggen. Laat hem niet je gezwollen gezicht zien van al de tranen die je om hem hebt gehuild.

Laat hem het verdriet in je ogen niet zien, omdat je echt om hem gaf, maar hij je voor lief nam.

Wat je ook doet, gun hem niet het plezier om te zien hoeveel pijn je hebt gehad, omdat hij er niet was. Als hij stom genoeg was om weg te lopen, dan zou jij slim genoeg moeten zijn om hem te laten gaan.

Een man die aan het begin van je relatie niet ziet hoe geweldig je bent, verdient het niet om jou te hebben.

Hij zou je nooit gelukkig kunnen maken. Met hem zou je nooit die vintage soort liefde ervaren en je zou altijd iets zoeken dat je nooit zou kunnen hebben.

Dus ga gewoon verder met je leven, in plaats van hem nog een kans te geven en laat hem lijden zodra hij voelt hoe het is om zonder jou te moeten leven.

PinFlight Image