Skip to Content

Van De Slechtste Tot De Beste Partners (Op Basis Van Hun Sterrenbeeld)

Van De Slechtste Tot De Beste Partners (Op Basis Van Hun Sterrenbeeld)

12. Maagd

(23 augustus –22 september)

Mannelijke maagden zijn echt veruit de slechtste vriendjes. Om te beginnen zijn ze muggenzifterig, ruziën ze graag en zijn ze zo koppig dat ze denken dat ze altijd gelijk hebben. 

Ze zijn kreupel emotioneel gezien en ze hebben een gesprek aan empathie. Hoewel hun ego net zo groot is als hun woonkamer, gebruiken ze het vaak om het feit te verhullen dat ze onzeker zijn. 

Ze zijn enorm intelligent en hebben een goed gevoel voor humor, de twee eigenschappen die hen juist aantrekkelijk maken. Maar ze kunnen eenvoudig worden overschaduwd door hun neiging om jaloers en dominant te zijn.

Ze denken vaak niet na voordat ze iets zeggen en ze kunnen erg gemeen en beledigend te werk gaan. Ze zullen hun excuses later aanbieden maar dan is het kwaad al geschied. 

Het enige dat het slechtste vriendje ooit een beetje beter kan maken is hun ascendant sterrenbeeld. Het kan hen de tederheid en het begrip geven dat zijzelf niet hebben. 

11. Schorpioen

(23 oktober –21 november)

Hoewel een schorpioen is een van de meest gepassioneerde sterrenbeelden is, zal dat alleen niet genoeg zijn om hem te categoriseren als een van de beste partners. 

Tuurlijk zal elk meisje dat date met een schorpioen het hof gemaakt worden door zijn mysterieuze flair en geweldige prestaties in bed.

Maar zodra de relatie wat serieuzer wordt, zal een schorpioen afstandelijk worden. Hij heeft nogal last van bindingsangst. 

Hij zal ook een gebrek hebben de communicatievaardigheden die een essentiële factor zijn voor het ontwikkelen van een sterke relatie en dan worden zijn mysterieuze en behoedzame maniertjes zijn minst aantrekkelijke eigenschappen.  

Ooit kan een schorpioen zich settelen en inzien dat het leven dat hij leefde ervoor zorgde dat hij eenzaam was. Maar hij zal het op zijn eigen manier doen en op zijn eigen tempo, daarom heeft het geen nut om te blijven rondhangen als er bij hem nog geen lampje is gaan branden.  

10. Vissen

(19 februari –20 maart)

Als hopeloze romanticus zal een mannelijke vissen schuld hebben van het saboteren van zijn eigen liefdesleven.

Hij heeft zich al een droomrelatie ingebeeld maar de werkelijkheid is anders. Hij wordt vaak slachtoffer van zijn eigen onvervulde verwachtingen. 

Hij heeft een goed karakter, eigenlijk te goed, daarom is het niet gek dat hij vaak wordt bespeeld. Als hij ook de pech had om een toxische vrouw tegen te komen, zal ze hem gewoon zoveel gebruiken dat hij zich voor zijn emoties zal afsluiten. 

Nadat hij een slechte relatie heeft gehad, zal een mannelijke vissen onzeker worden, misschien wel zo onzeker dat hij jaloers wordt. 

Aangezien hij in een dromenland leeft, zal het voor hem moeilijk zijn om een echte relatie goed te houden; hij heeft een meisje nodig die hem en zijn gevoelige ziel echt kan begrijpen, want dat is de enige manier waarop hij gelukkig kan zijn in de liefde. 

9. Ram

(21 maart – 19 april)

Een mannelijke ram is erg mannelijk. Hoewel dat op het eerste gezicht misschien aantrekkelijk en ontzettend sexy is, komt er een kleine hapering bij kijken. Hij is dominant, heeft een kort lontje en is soms zelfs agressief.  

Hij komt ook misschien over als vooringenomen en bazig, en daarom heeft hij een sterke, zelfstandige vrouw nodig die hem moeite laat doen om haar te krijgen en die hem niet de baas over haar laat spelen. 

Zodra hij halsoverkop verliefd is zal hij niet meer bazig zijn, maar zal hij water bij de wijn doen. Hij heeft zijn deugden—hij heeft lef, hij is de eeuwige optimist en hij is erg loyaal. 

8. Stier

(20 april –20 mei)

Water bij de wijn doen is niet een van hun sterkste punten. Ze zijn zo koppig dat ze liever hun hoofd door een stenen muur heen rammen dan iets doen waar ze geen zin in hebben. 

Met hem daten is erg moeilijk omdat hij niemand tegemoet wil komen. Het wordt voor de andere partij nogal frustrerend om altijd degene te zijn die rekening houdt met hem en die het zware werk doet. 

Het is wel zo dat de stier het meest loyale sterrenbeeld is. Hij staat altijd achter wat hij zegt, hij is betrouwbaar, beschermend en vindt familie het belangrijkst, dus er is nog steeds hoop voor de mannelijke stier. 

7. Steenbok

(22 december –19 januari)

Een mannelijke steenbok, ook bekend als meneer de betweter, staat bekend om zijn verlangen om de slimste in de kamer te zijn en om zijn arrogantie gaat snel vervelen.

Ze zijn nogal bazig en dominant en dat kan overweldigend zijn voor hun partner. Aan de andere kant is hij echt een harde werker en betrouwbaar en dit zijn goede eigenschappen om te hebben. 

Ze hebben hun eigen manieren om romantisch te zijn. Ze zullen geen kaarsjes aansteken in het hele appartement of lieve verhalen voorlezen voor het slapen gaan. 

Maar hij zal tegen je zeggen dat je veilig moet rijden, zal je vragen of je honger hebt en hij zal je ’s avonds voor het slapen gaan instoppen. Hij zal eerder kleine dingen doen dan grote gebaren laten zien en dat is echt bewonderenswaardig. 

6. Waterman

(20 januari –18 februari)

Een waterman is een man met een verworven smaak. Hij kan een buitengewoon goede vriend zijn voor degene die bij hem past maar voor anderen zal hij overheersend zijn. 

Hij heeft zijn ruimte nodig en hij kan soms afstandelijk overkomen; zijn stemming zal per dag verschillen. Hij is niet erg goed in het contact maken romantisch gezien en hij doet er even over om mensen binnen te laten. 

Maar zodra hij iemand vindt die net zo intelligent is als hij en die hem uitdaagt, zal hij een geweldige partner zijn. In zijn ogen is het een kwestie van het vinden van zijn missende puzzelstukje. 

5. Weegschaal

(23 september –22 oktober)

Waar zou een mannelijke weegschaal zijn dan in het midden? Afhankelijk van in welke levensfase hij zich nu bevindt, kan hij of de beste of een van de ergste partners zijn. 

Een mannelijke weegschaal is charmant, flirterig en is dol op de aandacht die hij krijgt; daarom zal hij op jacht gaan. Hij zal waarschijnlijk een fuckboy-fase hebben en dan zal hij allesbehalve een goede partner zijn. 

Maar voor iemand die met een mannelijke weegschaal date als hij volwassen is, zal hij de perfecte partner zijn. Hij heeft zijn wilde haren verloren en is nu zover om zich te settelen. 

In deze fase zal hij het geen probleem vinden om zich te binden en zich toe te wijden aan een vrouw alleen. Hij zal zijn best doen om haar gelukkig te maken en hij zal op zoek zijn naar harmonie en op een bepaald moment zal hij een gezin beginnen. 

4. Boogschutter

(22 november –21 december)

Een boogschutter walgt van het idee zich te binden. Hij is dol op zijn vrijheid en daarom zal hij single blijven of korte relaties hebben tot hij iemand vindt die hem echt begrijpt en die van hem houdt op een manier die hem niet het gevoel geeft dat hij gevangen zit.

Jaloerse en aanhankelijke vriendinnen zullen het niet lang uithouden met een boogschutter. 

Zodra hij iemand ontmoet bij wie hij goed past, zal hij dat als een compleet niet avontuur zien. Hij zal het zeker weten en hij zal zover zijn om zich er volledig aan toe te wijden; hij zou niet gedwongen moeten worden om eraan te beginnen. 

Een relatie met een boogschutter zal leuk zijn vanwege zijn gevatte karakter en geweldige gevoel voor humor; een dag waarop er niet gelachen is, zal een nutteloze dag zijn. 

Zodra hij verliefd is, zal hij de beste versie van zichzelf worden. 

3. Leeuw

(23 juli –22 augustus)

Wat zo geweldig is aan een mannelijke leeuw is dat hij sterk gelooft dat hij meer hoort te geven dan hij krijgt. Hij zal moeite doen en zich in allerlei bochten wringen om zijn partner het gevoel te geven dat ze bemind en beschermd worden. 

Hij is een romantische ziel en hij is dol op verrassingen. Een mannelijke leeuw is de perfecte combinatie van een beste vriend en een geliefde, iets wat hem een geweldige partner maakt. 

Laat het verlangen dat de leeuw heeft naar aandacht je van de wijs brengen, omdat hij meestal gewoon geniet van de aandacht en dat is het, zelfs niet als hij aandacht krijgt van vrouwen. 

Hij is helemaal loyaal. En hij zal altijd zijn vrouw respecteren, ongeacht of ze aanwezig is of niet. 

2. Tweelingen

(21 mei –20 juni)

Een mannelijke tweelingen is voortreffelijk. Hij heeft een aangeboren verlangen om je vreugde en geluk te bezorgen waar hij ook komt en dat verlangen wordt alleen maar sterker als het aankomt op zijn partner. 

De kwaliteiten die ervoor hebben gezorgd dat hij bijna bovenaan deze lijst staat, zijn zijn luister- en communicatievaardigheden. Als hij luistert, hebben ze echt interesse in wat iemand te zeggen heeft. Ze zijn gevoelig en kunnen eenvoudig hun emoties gebruiken om te communiceren.

Vertrouwen, communicatie en respect zorgen voor een geweldige relatie en in de ogen van een tweelingen lijkt het zo simpel, omdat ze geschapen zijn om dat te geven en ze hebben zelfs nog meer in hun mars.  

Het kan even duren voordat ze hun zielsverwant vinden, maar als ze het zeker weten, weten ze het gewoon en twijfelen ze geen een keer. 

1. Kreeft

(21 juni –22 juli)

Met zijn romantische aanraking, warme hart en empathisch vermogen, is het niet gek dat de kreet boven alle andere sterrenbeelden uitstijgt. 

Een kreeft kan meer van iemand anders houden dan van zichzelf, iets wat niet altijd goed is voor de kreeft zelf. Hij is onbaatzuchtig en heeft veel begrip.

Hij zal altijd aan het meisje met wie hij een relatie heeft zijn schouder aanbieden om op uit te huilen, hij zal zijn best doen om haar aan het lachen te maken en haar alles te geven. 

Hij heeft vaak helemaal geen last van bindingsangst. Hij hunkert naar close zijn en de warmte van iemand anders en hij droomt van de dag dat hij zelf een gezin kan beginnen. 

Hij het soort partner dat je een romance laat ervaren zoals in films en hij zal er nooit afgezaagd door lijken, want hij is nou eenmaal zo.

Van De Slechtste Tot De Beste Partners (Op Basis Van Hun Sterrenbeeld)