Skip to Content

Aan De Vrienden Met Wie Ik Oud Zal Worden – Bedankt

Aan De Vrienden Met Wie Ik Oud Zal Worden – Bedankt

Dit is voor alle vrienden met wie ik oud zal worden. De mensen die al vanaf het begin in mijn leven zijn en de mensen die hebben bewezen dat ze er tot het einde zullen zijn.

Bedankt dat jullie er altijd waren als ik jullie nodig had. Dat jullie onbaatzuchtig waren en luisterde naar alles wat ik kwijt moest, dat jullie me weer overeind hielpen als ik het gevoel had dat ik dat zelf niet kon. 

Bedankt dat jullie altijd eerlijk waren. Dat jullie het vermogen hadden om te zeggen als ik ernaast zat, dat jullie me genoeg respecteerden om me uit te dagen om beter te doen, een beter iemand te zijn en beter na te denken.

Bedankt dat jullie altijd begrip hadden, dat ik me altijd mocht uiten en voelen wat ik voelde, maar vooral bedankt dat jullie genoeg van me hielden om te zeggen wanneer ik te extreem reageerde – bedankt dat jullie genoeg van me hielden om te eisen dat ik stopte met piekeren. 

Bedankt dat jullie me een duwtje hebben gegeven om uit mijn comfortzone te komen en dat jullie me hebben geholpen om te groeien.

Vanwege jullie heb ik deze ervaringen opgedaan – van de willekeurige evenementen waar ik te verlegen voor was tot de feestjes die ik altijd zou afslaan omdat mijn bed de betere keuze leek. Het was nooit echt eng als jullie er waren en dat wisten jullie.

Jullie wisten dat en namen voor om er voor me te zijn, om me weg te sleuren bij mijn smoesjes, om me te laten zien wat ik misliep. 

Bedankt dat jullie vreugde hebben gebracht. Dat jullie me zo hard aan het lachen hebben gemaakt dat er koffie uit mijn neus kwam, voor alle grappen die alleen wij snapten en al die grandioze fouten waar we op terug kunnen kijken en waar we over kunnen lachen.

En bedankt voor de andere vreugde die jullie me hebben gegeven – de vreugde die je voelt als je weet dat je wordt begrepen; dat je weet dat er iemand anders is die je snapt zoals de meeste mensen dat niet doen.

Bedankt dat jullie die persoon voor me waren. Bedankt dat jullie de tijd namen om me te laten weten dat ik niet de enige ben die zich zo voelt, die zo denkt, of die zo liefheeft.

Bedankt dat jullie gewoon jezelf waren. Jullie inspireren me om een beter mens te zijn, jullie motiveren me om meer te doen, meer te zien en meer te voelen, omdat jullie me daarin altijd aanmoedigen.

Ze zeggen dat de beste vrienden degenen zijn die je altijd aanmoedigen, degenen die je altijd laten zien dat je zoveel mogelijkheden hebt en dat is precies wat jullie voor me hebben betekend.

Jullie zijn zo’n positieve kracht in mijn leven en ik heb het gevoel dat er niet genoeg woorden bestaan in de Nederlandse taal om uit te leggen hoeveel jullie voor me betekenen. 

Bedankt dat jullie voor me hebben gekozen. Jullie zijn niet alleen vrienden voor me, jullie zijn mijn zielsverwanten – de types die iemands leven veranderen, die alles zoveel beter maken. 

Aan De Vrienden Met Wie Ik Oud Zal Worden - Bedankt