Skip to Content

Hoe Je Je Ex Behandelt Volgens Je Sterrenbeeld

Hoe Je Je Ex Behandelt Volgens Je Sterrenbeeld

De manier waarop je je ex behandelt nadat het uit is, kan veel over je karakter zeggen. Ontdek wat je sterrenbeeld onthult over hoe je je ex behandelt:

Ram

Hoe Je Je Ex Behandelt Volgens Je Sterrenbeeld

Je hebt altijd de neiging om contact met je ex te houden, wat er ook gebeurt. Je blijft niet per se vrienden, maar je weet dat jullie van elkaar hebben gehouden en je wilt je ex en die herinneringen niet zomaar weggooien.

Stier

Je was tijdens en na de relatie koppig. Jij was altijd degene die de grenzen stelde en zelfs nu zet je een duidelijke grens in het territorium van wat van jou is en wat van hem is.

Het hebben van gemeenschappelijke vrienden of activiteiten zit er voor jou ook niet in.

Tweeling

Omdat je zo emotioneel bent, is het moeilijk voor je om je ex te vergeten, maar je realiseert je al snel dat de enige manier om iemand te vergeten van wie je ooit hield, is door iemand anders te vinden.

En dat doe je in een mum van tijd.

Kreeft

Hoe Je Je Ex Behandelt Volgens Je Sterrenbeeld

Je zult het zo moeilijk hebben om over je ex heen te komen. Je zult veel huilen als je naar zijn foto’s kijkt of zijn Instagram checkt.

Je kunt niet wegkomen van het idee dat hij de perfecte man voor jou was en dat je nooit iemand zoals hem zult vinden.

Het zal even duren voordat je begrijpt dat er veel vissen in de zee zijn, maar als je dat doet, dan ben je beter dan nieuw!

Leeuw

Een Leeuw is erg zelfvoorzienend en zeurt niet te veel over een verloren liefde. Je negeert je ex volledig en gaat zo snel mogelijk verder.

Je vindt het heerlijk om single te zijn, omdat je weer van de aandacht van anderen kunt genieten. Het posten van een selfie in een strakke jurk op een feestje om hem jaloers te maken, is ook iets wat je graag doet.

Maagd

Er wordt met jou niet gesold. Als hij eenmaal je ex is, dan zal hij dat voor altijd blijven. Niet alleen dat, maar je negeert elke poging van je ex die naar je terug wil kruipen en je zult ervoor zorgen dat iedereen weet wat voor klootzak hij is.

Weegschaal

Hoe Je Je Ex Behandelt Volgens Je Sterrenbeeld

Wanneer een Weegschaal het met je uitmaakt, dan betekent dit dat je het enorm verprutst hebt. Waarom? Omdat een Weegschaal altijd een aardig persoon is en ze voor de relatie altijd haar best zal doen.

Als een Weegschaal wordt gedumpt, dan zal ze het moeilijk hebben en zal ze haar tijd met vrienden en familie doorbrengen om haar ex te vergeten.

Als ze per ongeluk haar ex tegenkomt, dan zal ze lief en aardig zijn, zelfs als ze je diep van binnen wil vermoorden.

Schorpioen

Wanneer iemand hun relatie met een Schorpioen zoals jij beëindigt, dan zal het niet goed met ze aflopen. Je bent opvliegend en het is slechts een kwestie van tijd wanneer je gaat ontploffen.

Zijn bezittingen zullen er waarschijnlijk onder lijden, dus hij kan maar beter alles meenemen wat hij bij jou heeft achtergelaten, want anders zal hij het in stukken terugkrijgen.

Boogschutter

Je huilt niet na een relatiebreuk en je geeft ook niet om je ex. Als hij je waard was, dan zou hij zijn gebleven. Je accepteert de realiteit heel snel en gaat nog sneller verder. Al snel weet je niet eens meer hoe die gast heette.

Steenbok

Hoe Je Je Ex Behandelt Volgens Je Sterrenbeeld

Helaas kun je je ex niet zo makkelijk loslaten. Je zult ofwel wanhopig proberen om hem terug te krijgen of je gaat achter hem aan en doet je best om zijn leven in een hel te veranderen.

Zelfs lang na je relatiebreuk zul je blozen als je je ex tegenkomt. Probeer gewoon je tranen of je dorst naar bloed van binnen te houden.

Waterman

Voor jou is de enige manier om verder te gaan, je ex volledig uit je leven te bannen. Er is geen alternatief en je verwijdert en vernietigt alles wat je ook maar een beetje aan hem doet denken.

Je zult niet woedend zijn op je ex, maar toch, alles wat je pijn doet, moet je uit je leven bannen.

Vissen

Zelfs lang na de breuk kun je er nog steeds niet mee omgaan dat jullie niet meer samen zijn.

Emotionele uitbarstingen zijn ook niets nieuws voor je, daarom doe je meestal wat ontspannende activiteiten, zoals klussen of tijd in de natuur doorbrengen.

PinFlight Image