Skip to Content

Verliefd Op Mijn Worden Leven Hielp De Man Van Mijn Dromen Te Vinden

Verliefd Op Mijn Worden Leven Hielp De Man Van Mijn Dromen Te Vinden

De man van mijn dromen kwam langs toen ik het het minst verwachtte. Daarvoor was ik niet echt verliefd op mijn leven, dus ik was niet gewend aan geweldige dingen die er op dat moment gebeurden.

We bevinden ons allemaal op een donkere plek, minstens één keer in ons leven. Het is goed, hoewel het je een paar stappen terug kan brengen. Net als je denkt dat je aan de verschrikkingen van de realiteit bent ontsnapt, grijpt iets je en gooit je er weer in.

Het belangrijkste is om niet op te geven, ongeacht de gevolgen. Het maakt niet uit wat anderen je vertellen, het is jouw leven.

Als je eenmaal begrijpt dat jij degene bent die de regels en grenzen bepaalt, pas dan zul je vrede en geluk vinden.

Tevreden zijn is iets wat de meesten van ons als vanzelfsprekend beschouwen. Pas als onze wereld instort, dringt het besef door.

Op deze momenten realiseren we ons hoe we niet alles waardeerden wat we eerder hadden. We zijn echter allemaal mensen en we mogen fouten maken.

Het is echter veel moeilijker om met je worstelingen om te gaan als je helemaal alleen bent. Het zou een stuk makkelijker zijn als je iemand had die je schouder zou zijn om op uit te huilen in tijden van nood.

We hebben allemaal iemand nodig om ons hart voor te openen. Uiteindelijk kreeg ik dat geluk, maar niet voordat ik door mijn eigen worstelingen ging.

Dit is het verhaal over hoe verliefd op mijn leven worden me hielp de man van mijn dromen te vinden.

Verliefd Op Mijn Worden Leven Hielp De Man Van Mijn Dromen Te Vinden

Sommige delen ervan zijn misschien niet zo inspirerend, maar ze zijn echt. Niet alles in het leven is regenboog en zonneschijn en dat is oké.

Door ontberingen verdienen we enkele van onze opmerkelijke eigenschappen en kwaliteiten als mensen. En het zijn de moeilijke tijden dat je erachter komt wie altijd aan je zijde stond.

Er moest iets veranderen…

Als mens is het normaal om bepaalde grenzen te stellen en verwachtingen te hebben waaraan moet worden voldaan. Maar wat gebeurt er als we op de zaken vooruit lopen of, erger nog, ons leven gaan vergelijken met dat van anderen?

Je zult ongetwijfeld ongelukkig en altijd ontevreden zijn met hoe de dingen voor u uitpakken. Uit persoonlijke ervaring kan dit je gevoel van eigenwaarde ruïneren en je kijk op je leven verslechteren.

Ik was nooit tevreden met hoe ik de dingen deed, hoe ik dacht of wat ik was. Er was altijd wel iemand beter, sterker, mooier.

Ik moest leren dat het oké is. Iedereen is anders en mooi op zijn eigen manier, van fysieke kenmerken tot mindsets. Het belangrijkste om te weten is dat je anders mag zijn. Alleen dode vissen gaan met de stroom mee, toch?

Praat jezelf niet naar beneden alleen maar omdat iemand het niet met je eens is of je probeert te beheersen.

Ik werd verliefd op mijn leven op het moment dat ik echte waarden en overtuigingen herkende. Ik werd verliefd nadat ik had geaccepteerd dat het zo hoort.

Hoe ik verliefd op mijn leven werd

Verliefd Op Mijn Worden Leven Hielp De Man Van Mijn Dromen Te Vinden

Zoveel mensen denken na over hoe ze verschillende hulpmiddelen kunnen gebruiken om hen te helpen de partner van hun dromen te krijgen. Vrouwen en mannen zullen dating-apps, blind dates, de hele nacht uitgaan of zich op bepaalde plaatsen richten.

Mensen vertellen je hoe je soulmate om de hoek is, maar je bereikt ze nooit. Het is alsof je een eindeloos kat-en-muisspel speelt. Na verloop van tijd geloof je ze niet meer en begin je het vertrouwen te verliezen.

Wat ik eerst en vooral deed, was dat ik besloot om niet meer naar andere mensen te luisteren. Het is niet dat ze me niet hielpen, nee.

Het punt is dat verandering van binnenuit begint. Als je positief denkt, zullen er positieve dingen met je gebeuren. En het is waar.

Begrijp me niet verkeerd. Je zult je dromen waarschijnlijk niet waarmaken op het moment dat je iets wenst onder een vallende ster. Het leven is tenslotte geen film of boek.

Ik kwam tot het besef dat mijn leven en geluk volledig van mij afhangen. Dus als ik iets wilde, moest ik ervoor werken. Ik wilde de man van mijn dromen vinden, maar eerst moest ik mezelf vinden.

Ik leerde meer op mezelf te vertrouwen, waardoor ik in staat was beslissingen te nemen waar ik voorheen zo bang voor was. Het heeft me geholpen mijn zelfvertrouwen te vergroten.

Is er iets boeienders voor een man dan het zien van een zelfredzame vrouw?

Ik moest eerst leren van mezelf te houden, zodat anderen ook van mij konden houden. Het leven is een leeg canvas en het is jouw keuze met welke kleuren je besluit te schilderen.

Wat heeft me geholpen om de man van mijn dromen te vinden?

Verliefd Op Mijn Worden Leven Hielp De Man Van Mijn Dromen Te Vinden

Nee, het was geen dating-app of een wederzijdse vriend. Het was volledig mijn hervonden vermogen om mezelf te vertrouwen en van mezelf te houden.

Als je de race wilt winnen, moet je eerst meedoen. Zo simpel is het.

Het is niet alleen het doel dat belangrijk is, zoals velen van ons denken, de reis telt ook. Het leven is een reis en als je er niet van leert houden, zul je het doel niet kunnen accepteren en liefhebben, wat het ook is.

Verliefd worden op mijn leven is nog steeds een continu proces omdat ik elke dag iets nieuws ontdek. Het is zelfs nog beter omdat ik het nu met iemand anders kan delen.

De man van mijn dromen kwam langs met alle positieve veranderingen in mijn manier van denken en levenskeuzes. Verliefd op mijn leven worden hielp me hem te vinden omdat ik mezelf leerde waarderen en ik mijn eigenwaarde ontdekte.

Het stelde me in staat om uit mijn schulp te kruipen en te zijn wie ik ben. Dit opende een hele nieuwe wereld voor mij die ik nog nooit eerder heb ontmoet.

Het is niet gemakkelijk om je perspectief op de wereld en jezelf te veranderen. Maar als je dat eenmaal doet, zul je er dankbaar voor zijn.

Dus, in een notendop, hier is hoe je dat kunt doen:

-Geef jezelf wat krediet
-Stop met nadenken over wat anderen te zeggen hebben
-Geloof in jezelf
-Probeer dingen niet te overhaasten
-Maak jezelf wat losser

PinFlight Image