Skip to Content

Waarom Hij Verdween, Ondanks Dat Hij Interesse Leek Te Hebben

Waarom Hij Verdween, Ondanks Dat Hij Interesse Leek Te Hebben

Ben jij een van die meiden verward achter blijft nadat een man is verdwenen? Alles leek perfect te zijn en alles wees erop dat hij interesse leek te hebben. Maar hij is… jou aan het ghosten!? Geloof me, het is niet jouw probleem, en ik zal het je zo meteen laten zien.

Zo nu en dan komen er nieuwe mensen in ons leven, en dat is niet te missen. Je ontmoet degenen die perfect in je leven passen, en anderen die geen match zijn. Maar dat weerhoudt je er niet van om naar buiten te gaan en je leven te leiden, toch? Toen je hem echter ontmoette, kon je hem niet helemaal in een van deze groepen plaatsen.

Hij zag eruit als een zegen, iemand die je leven zal veranderen. Nou, één ding heb je goed. Hij heeft je leven veranderd, maar hij bleek een les te zijn. Het is een beetje vreemd omdat hij echt geïnteresseerd leek, dus wat ging er mis?

Als je jezelf de schuld wilt geven, stop daar dan meteen mee. Het is niet jouw schuld en daarom zou je hem in plaats daarvan de schuld moeten geven.

1. Hij heeft bindingsangst

Waarom Hij Verdween, Ondanks Dat Hij Interesse Leek Te Hebben

Ik denk dat deze door je hoofd is gegaan. Als een man zich niet kan of wil binden, loopt hij weg bij de eerste tekenen van iets serieus. Misschien, als hij echt in je geïnteresseerd was, wilde hij zijn angsten een te overkomen, maar faalde hij in het proces.

Het is beter als hij uit je leven blijft, want hij zal er alleen maar chaos in brengen. Je weet nooit zeker of hij op een dag wakker wordt en besluit dat hij bang is om een relatie aan te gaan. Het is beter dat hij wegging voordat je te ver ging. Hij heeft je een plezier gedaan, dus bedank hem de volgende keer dat je hem ziet.

2. Hij snapt zijn emoties niet

Veel mensen begrijpen hun emoties niet echt. Ze weten niet waarom ze zich raar gedragen in de buurt van een bepaald persoon. Dit hele proces van je zien en met je uitgaan op een paar dates is gewoon verwarrend voor hem.

Omdat hij niet kon uitleggen wat er in hem omging, besloot hij een stap terug te doen en te proberen dingen uit te zoeken. Misschien is het zo beter voor je. Je hoeft tenminste je emoties niet te uit te leggen aan iemand die de zijne niet begrijpt.

3. Hij denkt dat hij niet goed genoeg voor je is

Dit kan ook een van de redenen zijn waarom hij ging, ook al leek hij in jou geïnteresseerd. Nogmaals, het is niet jouw probleem of iets waar je je zorgen over moet maken. Hij kon duidelijk zijn gevoelens en gedachten niet overbrengen, en daar kun je niets aan veranderen.

Sommige mensen geven ons misschien veel meer krediet dan we eigenlijk verdienen, dus het is mogelijk dat hier hetzelfde is gebeurd. Het is leuk dat hij een hoge dunk van je heeft, maar waarom verlaagt hij zichzelf? Misschien heeft hij wat problemen met zelfvertrouwen die hij zelf moet oplossen, dus besloot hij dat je beter af bent zonder hem.

4. Hij vindt je te onafhankelijk

Of je nu zijn heldeninstinct niet hebt geactiveerd of hij denkt dat je gewoon te ambitieus bent, hij besloot te vertrekken. Ik ga niet zeggen dat hij bang werd, want dat zou zijn toch al beschadigde ego kunnen kwetsen. Hoe dan ook, denk niet dat je moet veranderen.

Blijf precies zoals je bent en de juiste man zal zeker weten hoe hij op de juiste manier van je moet houden. Je hoeft je in zijn bijzijn niet als een jonkvrouw in nood te gedragen, maar ik weet dat hij elke kans die hij krijgt zal aangrijpen om je te helpen. Hij zal hoe dan ook je grootste steun zijn.

5. Hij is een van die jongens die constant op jacht is en alleen maar spelletjes wil spelen

Waarom Hij Verdween, Ondanks Dat Hij Interesse Leek Te Hebben

Een speler, rokkenjager, eeuwige jager – zoals je wilt. Deze man liet je geloven dat hij in je geïnteresseerd was, terwijl zijn oorspronkelijke plan eigenlijk was om je te verlaten. Hij was nooit van plan om te blijven en iets serieus met jou (of een andere vrouw die hij tot nu toe heeft ontmoet) te proberen.

Dit type man geniet echt van de opwinding die hij krijgt van de achtervolging en het feit dat hij gemengde signalen naar vrouwen stuurt, maakt hem eigenlijk gelukkig. Het moment dat hij je leven verliet, is het mooiste en dat zou je moeten vieren. Hij heeft je van liefdesverdriet en lijden gered, dus proost daarop!

6. Hij gelooft dat jullie waarden en doelen niet overeenkomen

Nadat hij enige tijd had besteed om je te leren kennen, kwam hij tot het besef dat jullie waarden en doelen niet op één lijn liggen. Hij denkt dat je gewoon niet compatibel bent en hij wil je tijd niet verspillen.

Het zou ongetwijfeld beter zijn als hij uitlegde wat er was gebeurd, in plaats van alleen maar te vluchten.
Er kunnen zich twee mogelijke situaties voordoen: je bent het met hem eens of je stelt hem gerust.

Hoe dan ook, jullie zouden allebei een behoorlijke afsluiting hebben en je zou elkaar kunnen begroeten als je elkaar op straat ontmoet. Nu zal hij waarschijnlijk wegkijken als hij je ziet, omdat hij ook niet blij is met ghosting.

7. Hij kon niet krijgen wat hij wilde

Players, rokkenjagers en eeuwige achtervolgers zijn niets vergeleken met die jongens die gewoon van je willen profiteren. Hij zal zijn spel opvoeren en proberen je op alle mogelijke manieren het hof te maken totdat hij krijgt wat hij wil, en hij zal weglopen. Simpel als dat.

Zodra hij zich echter realiseert dat jij niet een van de meisjes bent die hij eerder gebruikte, zal hij zijn missie afbreken en verder gaan op zoek naar zijn nieuwe slachtoffer. Gelukkig ben je niet als een willekeurig nummer op zijn lijst terechtgekomen, en hopelijk zul je dat ook nooit doen. Let de volgende keer alstublieft op de rode vlaggen en laat hem niet in de buurt komen.

Nu je alle mogelijke redenen kent waarom hij verdween, ondanks dat hij interesse leek te hebben, hoop ik dat je beseft dat het niet jouw probleem is. Je kunt jezelf niet verantwoordelijk houden voor de manier waarop hij zich voelt, of voor zijn onvermogen om zijn behoeften duidelijk te communiceren. Ga verder en wees dankbaar dat hij echt weg is.