Skip to Content

Geef Hem 3 Dagen – De Magie Van Dit Krachtige Datingadvies

Geef Hem 3 Dagen – De Magie Van Dit Krachtige Datingadvies

Oké, ik weet zeker dat bijna ieder van ons minstens één keer heeft gehoord van het beroemde datingadvies ‘geef hem 3 dagen’.

Aan de andere kant ben ik er ook zeker van dat velen van ons niet zeker weten wat het betekent of hoe het onze relaties kan beïnvloeden.

Ik snap het, want de eerste keer dat ik het hoorde, dacht ik ook dat het onzin was. Behalve dat het geen onzin was, maar de beste beslissing die ik ooit heb genomen.

Dankzij dit datingadvies ben ik nog steeds bij mijn man en zijn we nog nooit zo gelukkig geweest.

En daarom is het mijn missie vandaag om je te helpen deze driedaagse regel te begrijpen en te omarmen. Laten we dus aan de slag gaan en je helpen om jezelf of je relatie te redden.

Wat is de 3 dagen geen contact regel?

Geef Hem 3 Dagen - De Magie Van Dit Krachtige Datingadvies

De driedaagse regel is eenvoudig datingadvies dat veel vrouwen heeft geholpen om hun relatie te redden. Het betekent in feite dat je je man de ruimte en tijd moet geven … dat je hem 3 dagen alleen moet laten.

En ‘geen contact’ betekent precies dat: GEEN telefoontjes en GEEN sms’jes. Zo simpel is het.
Ja, ik weet dat jullie nu allemaal zullen zeggen dat het makkelijker gezegd dan gedaan is, maar geloof me, het is niet zo hartverscheurend als je denkt. Als je die 3 dagen verstandig gebruikt, zal je relatie weer opbloeien.

3 Redenen om hem 3 dagen met rust te laten

Als je er nog steeds niet van overtuigd bent dat je hem 3 dagen moet geven, zijn hier 3 redenen die je zeker van gedachten zullen doen veranderen.

1. Hij zal er van genieten dat hij de ruimte krijgt

Wat denk je? Waarom heeft hij in de eerste plaats ruimte nodig? Het is natuurlijk omdat hij dingen wil doen die hij leuk vindt en tijd wil doorbrengen met zijn beste vrienden.

Het is niet zo dat hij een Tinder-profiel aanmaakt om andere meisjes te ontmoeten. Hij zal die tijd gewoon besteden aan zijn interesses in het leven. Misschien vindt hij zelfs een nieuwe hobby.

Hij zal genieten van dat gevoel van vrijheid en individualiteit, en hij zal je er alleen maar meer om waarderen.

Met andere woorden, hem de ruimte geven zal je relatie op alle mogelijke manieren verbeteren.

2. In de 3 dagen heeft hij de tijd om zijn emoties op een rijtje te zetten

Soms heeft een man gewoon even de ruimte nodig om in contact te komen met zijn emoties. Als hij niet helemaal zeker weet hoe hij over jou denkt, zal deze tijd alleen hem helpen zijn emoties op orde te brengen.

En als hij worstelt met persoonlijke problemen, kan wat tijd alleen doorbrengen hem helpen een manier te vinden om die op te lossen.

In beide gevallen kunnen hij en jullie relatie profiteren van de 3 dagen geen contact periode.

3. Hij zal tijd hebben om er achter te komen welke kant hij op wil met jullie relatie

Als je meningsverschillen hebt gehad, als je man afstand is gaan nemen, zal deze tijd alleen hem ook de kans geven om eindelijk te beslissen of hij wil dat je deel uitmaakt van zijn leven of niet.

Misschien houdt hij wel van je, maar is hij bang voor de verbintenis en wil hij niet te snel een serieuze relatie aangaan. Simpel gezegd, de toekomst van jullie relatie ligt in de 3 dagen regel.

5 Voordelen van het 3 dagen datingadvies

Er zijn veel voordelen aan dit geweldige stuk datingadvies, we hebben de belangrijkste hier voor je verzameld.

1. Je weet zeker hoe hij over je denkt

Als hij op de vierde dag contact met je opneemt en je goedemorgen wenst of je gewoon vertelt hoe hij je erg gemist heeft, dan is het vrij duidelijk: hij houdt oprecht van je en wil je niet kwijt.

Aan de andere kant, als hij geen contact opneemt en besluit de periode van geen contact te verlengen, zal dat een duidelijk teken zijn van hoeveel (eigenlijk weinig) hij om je geeft.

2. In 3 dagen kan hij begrijpen dat hij niet zonder je kan leven (of misschien niet)

Geef Hem 3 Dagen - De Magie Van Dit Krachtige Datingadvies

Gisteravond zei mijn vriend dat hij altijd dankbaar zal zijn voor die 3 dagen dat we ‘gescheiden’ waren, omdat hij in die tijd begreep dat hij niet zonder mij kan en wil leven.

De waarheid is dat de driedaagse regel een van die momenten is om het te maken of te verbreken.
Als je man na die 3 dagen begrijpt dat jij de enige vrouw bent van wie hij houdt en die hij in zijn leven wil, zal dat je de gelukkigste vrouw ter wereld maken.

Aan de andere kant, als je man besluit je op te geven, is dat nog steeds een goede zaak. Want dan weet je eindelijk de waarheid.

Het zal je proces versnellen om de waarheid te accepteren en verder te gaan.

3. Het voorkomt dat je wanhopig overkomt

We zijn allemaal verschillende mensen en we worstelen allemaal met onzekerheden. Ze zijn gewoon een deel van ons.

Hoe zelfverzekerd iemand ook is, er zal altijd iets aan hen zijn waar ze geen vertrouwen in hebben.

Helaas doen die onzekerheden ons soms geloven dat we de liefde niet waard zijn. We zijn dan gewoon niet in staat om ze van ons af te schudden.

Zelfs niet als we een gezonde relatie hebben met een andere persoon.

Daarom worden we aanhankelijk, afhankelijk en wanhopig. Om dat te voorkomen, geef hem 3 dagen en laat hem zien dat je je perfect bewust bent van wat je waard bent. Dat je niet bang bent om zowel hem als jezelf wat ruimte te geven.

4. In 3 dagen kun je de relatie opnieuw definiëren

Door die paar dagen apart door te brengen, krijgen jullie allebei de tijd om na te denken over je gevoelens en een beslissing te nemen over de toekomst van je relatie.

Misschien willen jullie allebei dingen vertragen of, integendeel, misschien willen jullie je relatie naar een hoger niveau tillen.

Dat is eigenlijk niet relevant, maar het belangrijkste is dat je een gemeenschappelijke taal vindt en het eens wordt over een beslissing die echt het beste is voor jou en je relatie.

5. Het zal je helpen te begrijpen dat sommige dingen wel of niet voorbestemd zijn

Als je in het lot gelooft, dan weet je al dat sommige dingen moeten gebeuren… dat sommige mensen bedoeld zijn om samen te zijn.

Als je man terugkomt na de periode van geen contact, is dat een teken dat hij je soulmate is. Dat hij de ware is voor jou.

Aan de andere kant, als hij niet terugkomt, weet je dat hij niet de ware voor je was en dat er nog steeds iemand is, een man die voor altijd in je leven moet blijven.