Skip to Content

Wacht Op De Man Die Je Niet Langer Laat Wachten

Wacht Op De Man Die Je Niet Langer Laat Wachten

Wacht op de man die zijn vrienden vertelt dat jij zijn vriendin bent als je voor het eerst samen iets gaat doen.

Wacht op de man die niet bang is om als eerst een foto waar jullie samen op staan op social media te posten.

Wacht op de man die je onverwachts opbelt om plannen te maken in plaats van iemand met wie je urenlang heen en weer appt zonder iets te bereiken.

Wacht op de man die aan je deur verschijnt met iets kleins dat hem aan jou deed denken.

Wacht op de man die de deur voor je openhoudt en je eerst laten bestellen.

Wacht op de man die je het laatste stukje pizza aanbiedt, zelfs als hij het echt graag zelf had gewild.

Wacht op de man die al je favoriete muziek leert kennen en concertkaartjes voor jullie samen koopt, ook al is het niet zijn favoriete band.

Wacht op de man die met je pronkt, die je bewijst hoeveel je ertoe doet, die zich helemaal niet voor je schaamt en die de vreemde, kleine dingen die je doet schattig vindt.

Wacht op de man die van je houdt zoals je bent.

Wacht op de man die aan je bewijst hoeveel je voor hem betekent, want je hoort niet je adem in te hoeven houden voor iemand die maar niet komt opdagen.

Houd niet vast aan de man die steeds weer heeft bewezen dat hij jou niet waard is. Beloof jezelf niet langer dat het beter zal gaan en jezelf te overtuigen dat je gelukkig bent met hem, ook al ben je dat niet.  Houd niet langer vast aan niets – je verdient zoveel meer dan dat.

Wacht op de man die bloemen voor je koopt zelfs nadat je tegen hem hebt gezegd dat je bloemen niets vindt. Wacht op de man die op komt dagen tijdens een evenement als je hebt gezegd dat hij niet hoeft te komen.

Wacht op de man die je helpt een taak af te ronden die je blijft uitstellen, want hij is het type man dat bij je zal blijven.

Wacht op de man die je niet langer laat wachten.

Wacht op de man die je hart volledig steelt en de beste bedoelingen in gedachte heeft.

Wacht op de man die weet dat kleine dingen werkelijk grote dingen zijn.

Wacht op de man die koffie komt brengen als je werkt, als je een zwaar begin van de ochtend hebt gehad.

Wacht op de man die jou waardeert en die niet bang is om je te laten weten hoeveel je voor hem betekent, omdat je zijn hele wereld bent.

Wacht op de man die elke bocht die hij in zijn leven tegenkomt met jou naast hem wil nemen.

Wacht op de man die jou beter kent dan je jezelf kent, die je rare gewoontes schattig vindt, die probeert om een beter iemand te worden door jou en iemand door wie jij ook een beter iemand wil worden.

Dat is het soort liefde dat je verdient, dat is het soort liefde dat we allemaal verdienen – iemand die ons het gevoel geeft dat er van ons wordt gehouden, dat we worden aanbeden, dat we gewild en belangrijk zijn.

Wacht op de man die jou inspireert om vooruit te kijken naar meer dan alleen morgen, maar naar de rest van je leven. Dat is het soort man waarop je zou moeten wachten.

Wacht Op De Man Die Je Niet Langer Laat Wachten