Skip to Content

Wacht Op Die Speciale Man Die Het Wachten Waard Zal Zijn

Wacht Op Die Speciale Man Die Het Wachten Waard Zal Zijn

Je verdient een man die niet aarzelt om zijn liefde en genegenheid voor jou in het openbaar te uiten, iemand die midden in een drukke straat trots je hand vast kan houden en je voorhoofd kan kussen.

Hij blijft aan je zijde als je een stoeprand opstapt en houdt de deur voor je open om een winkel in of uit te gaan. Wacht op die man die naar je kijkt alsof zijn hele wereld recht voor hem staat.

En hij doet dit wanneer hij zo diep voor je voelt zonder zich zorgen over de tijd en plaats te maken.

Wacht op iemand met wie je kunt zwijgen. Je kunt samen op een bergklif zitten zonder een woord te zeggen en gewoon ondergedompeld worden in de majestueuze bries en het adembenemende uitzicht, terwijl je elk moment in elkaars aanwezigheid ervaart en koestert.

Het zal een gedeelde ervaring zijn waarbij jullie allebei weten hoe de ander zich precies voelt zonder de behoefte te voelen om het te vragen of te bevestigen.

Wacht op een man die je graag aan het lachen maakt. Hij zal zijn best doen om weer een glimlach op je gezicht te toveren wanneer hij ziet dat je je somber of angstig voelt. En hij doet dit niet voor jou.

Wacht Op Die Speciale Man Die Het Wachten Waard Zal Zijn

Hij doet dit uit het absolute plezier dat hij krijgt als hij je gezicht op ziet fleuren terwijl je lacht. En wetende dat hij de reden voor die mooie glimlach is, zorgt ervoor dat hij weer helemaal verliefd op je wordt.

Wacht op een man die niet bang is om je aan belangrijke mensen in zijn leven voor te stellen, zoals zijn familie en vrienden. Hij wil zelfs de vreugde met hen delen om iemand zoals jij gevonden te hebben en hij zal ervoor zorgen dat je je in hun aanwezigheid op je gemak voelt.

Je bent een speciaal persoon in zijn leven en hij wil dat iedereen om hem heen dit voor een feit weet en ook de redenen ervoor begrijpt.

Op dezelfde manier zal hij ook geïnteresseerd zijn in het leren kennen van degenen die dicht bij jou staan, omdat hij weet hoeveel ze voor je betekenen.

Wacht op een man die zijn beloften zal nakomen – een man die zijn woord eer aandoet. Als hij je iets heeft beloofd, dan zal hij het tot zijn levensmissie maken om het met al zijn macht te volbrengen.

Hij is niet iemand die een valse troost of verzekering biedt om simpelweg iets van je terug te krijgen. Hij denkt na voordat hij spreekt en begrijpt de betekenis van het gesproken woord.

Wacht Op Die Speciale Man Die Het Wachten Waard Zal Zijn

Wacht op een persoon die bereid is om samen met jou een toekomst te overwegen. Hij zal niet aarzelen om een langetermijnverbintenis aan te gaan.

Ja, hij zal het in detail met je willen bespreken, want als hij er eenmaal in zit, dan zal hij er voor altijd in zitten.

Hij zal zich niet aan een relatie binden als hij er niet honderd procent zeker van is dat hij er recht aan zal doen.

Maar dit weerhoudt hem er niet van om je zorgen over de onzekerheid van zijn relatie met jou te erkennen en deze openlijk samen met zijn eigen gedachten en twijfels over de relatie met je te bespreken.

Wacht op de man naast wie je een goede nachtrust kunt krijgen. Er is zoveel troost en vrede in de wetenschap dat hij naast je ligt om voor al je problemen en zorgen te zorgen.

Een man die je elke ochtend met een kus op het voorhoofd wakker maakt en er nooit verveeld van raakt, is het wachten waard.

Je verdient een man die je helpt om dankbaar te zijn voor alle relaties die in het verleden niet voor je hebben gewerkt. Hij laat je duidelijk geloven dat alles voor het beste gebeurt.

Related: Wees Nooit Een Echtgenote Voor Een Man Met Wie Je Aan Het Daten Bent, Je Zult Alleen Maar Teleurgesteld Worden

Wacht Op Die Speciale Man Die Het Wachten Waard Zal Zijn

Je denkt aan de man die je heeft bedrogen, de man die plotseling niet meer op je sms’jes en telefoontjes reageerde, de man die altijd een neerbuigende toon tegen je gebruikte, omdat hij je niet ‘goed genoeg’ vond, en vele anderen die dat deden het niet verdienen om een deel van je leven te zijn.

En dan kijk je naar deze man die nu bij je is, die aan de andere kant van de tafel zit en die je vertelt hoe mooi je eruit ziet met de zon die je mysterieuze bruine ogen benadrukt.

En je realiseert je hoe waardevol het was om al die jaren op hem te hebben gewacht!

PinFlight Image