Skip to Content

Aan Mijn Beste Vriend – Bedankt Dat Je Er Altijd Bent Om Me Op Te Vangen

Aan Mijn Beste Vriend – Bedankt Dat Je Er Altijd Bent Om Me Op Te Vangen

We hebben allemaal een persoon die we onze ziel kunnen toevertrouwen. Die iedere keer zonder te twijfelen voor je klaarstaat. Als alles misloopt, staan zij met open armen op je te wachten. Ze laten je nooit in de steek en dat zouden ze ook nooit kunnen. Ze kennen je door en door en weten wat je denkt voordat je het zelf weet.

Ze zijn er tijdens elke relatiebreuk, tijdelijke liefde, traan, lach, mentale inzinking, verjaardag, etc. Ze houden van je zoals niemand ooit heeft gedaan. Ze vangen je iedere keer op als je bijna valt. Ze vangen je omdat je kwetsbaar bent, en de gedachte dat je zou kunnen breken vinden ze wereldschokkend.

Ze worden je vangnet. De enige goede beslissing die je in je hele leven hebt gemaakt. In een leven vol met slechte keuzes zijn zij het enige dat je goed hebt gedaan. Deze vriendschap is wat onvoorwaardelijke liefde echt inhoudt. Ze houden van je tot diep in hun ziel en weten wat je gaat doen voordoet je het doet. Ze zijn het voornaamste voorbeeld van de betere dingen in het leven.

Aan mijn beste vriend die er altijd voor me is geweest,

Ik hou van je. Elke keer als ik flip of het eruitziet alsof ik inzink, ben jij er. Je hoeft nooit te twijfelen aan mijn bedoeldingen, want je weet wat mijn bedoelingen zijn voordat ik dat überhaupt weet. Ik hoef niet aan jouw trouw te twijfelen, want het is altijd gemeend.

Elke keer als er een nieuwe man in mijn leven komt, schiet jij nooit tekort. Je bent er om me te laten weten dat ik hem leuker vind dan ik zelf door heb, en wanneer hij gewoon niet goed genoeg is voor me.

Aan Mijn Beste Vriend – Bedankt Dat Je Er Altijd Bent Om Me Op Te Vangen

Je zorgt ervoor dat ik hogere eisen aan mezelf stel en daarom hou ik van je. Je gelooft in mij op een manier die zowel eng is (want ik wil je niet teleurstellen) als inspirerend, omdat het mij doet geloven dat ik beter ben dan wat ik soms laat zien.

Jij was er elke keer voor me als ik een relatie had en liet me weten dat ik gemeen was tegen diegene. Als ik interesse verloor in die ander, dan liet jij me zien hoe ik het goed moest doen. Toen mijn hart werd gebroken en ik dacht dat het een goed idee was om met hun beste vriend naar bed te gaan, zei jij dat ik dat niet moest doen.

Toen ik niet in mezelf geloofde was jij er om twee keer zoveel in me te geloven. Als ik niet zo’n geweldige dag had gehad maakte jij hem beter. Toen ik me niet geweldig voelde vanwege een man, vertelde je me dat ik alles verdien en dat ik niets minder hoef te accepteren.

Je hebt mij nooit laten zitten. In feite heb je me altijd het goede voorbeeld gegeven en wat voor vrouw ik hoor te zijn. Je hebt de lat hoog gelegd voor mensen met wie ik dagelijks om wil gaan en maar weinig mensen kunnen aan die verwachtingen voldoen. Je bent het stemmetje in mijn hoofd dat steeds zegt dat ik door moet gaan. Zij zijn het probleem, en ik ben hoe dan ook perfect.

In een enge wereld, weet ik dat ik niet alleen ben omdat ik jou heb. Het zijn woorden die altijd gesproken zullen worden want wij zijn één. Het is net als dat we nooit plannen hard hoeven maken, want we weten allang dat we er altijd zullen zijn.

Je bent Meredith en ik ben Christina. Je bent Monica en ik ben Rachel. Je bent Blair en ik ben Selena. Je bent P. Sawyer en ik ben B. Davis.

Je bent mijn beste vriend tot het eind en dat zul je altijd blijven.

Aan Mijn Beste Vriend – Bedankt Dat Je Er Altijd Bent Om Me Op Te Vangen