Skip to Content

Wat Je Moet Verwachten Als Je Voor Het Meisje Valt Dat Gewend Is Niemand Nodig Te Hebben

Wat Je Moet Verwachten Als Je Voor Het Meisje Valt Dat Gewend Is Niemand Nodig Te Hebben

Dit keer zal het anders zijn. Ik kan je dat beloven. Maar ik kan je ook beloven dat je nooit ongeïnspireerd zal zijn of je zult vervelen – dit is het meisje dat jou zal veranderen, dat nooit alles van je zal pikken, en je zal daardoor een betere man worden.

Ze komt over als een paradoxale mix van extravert en introvert, erg sociaal maar ze gaat bijna nooit uit. Als je het zo erg gewend bent om nooit iemand nodig te hebben weet je precies wie je bent, en ze zal daarom nooit dingen veinzen.

Dit maakt voor haar het goed houden van relatie een constant gevecht.

Ze zal met veel mensen een band hebben, en deze mensen zullen zich snel op hun gemak voelen bij haar, maar het duurt voor haar even om zich compleet op haar gemak te voelen, dus ze kan het alleen stapsgewijs aan om bij anderen in de buurt te zijn.

Dit zal waarschijnlijk frustrerend zijn voor je. Het lijkt alsof er zoveel muren zijn om neer te halen. Precies wanneer je denkt dat je haar begint te kennen, vind je een ander puzzelstukje dat alles in de war brengt.

Wees geduldig. Ze is zo hard omdat ze dat moest zijn. Er is iets in haar verleden gebeurd dat haar heeft geleerd om nooit iemand nodig te hebben. Iemanddie ze nodig had heeft haar in de steek gelaten voordat ze diegene niet meer nodig had.

Maar ze zal dit allemaal niet makkelijk blootgeven. Ze is enorm oncomfortabel wanneer anderen haar kwetsbaar of gekwetst meemaken. Haar emoties en pijn zijn haar eigendom, en ze is hieraan gewend geraakt.

Ze zal tegen haarzelf zeggen dat ze jou niet nodig heeft. Ze zal situaties erger maken door haar gevoelens op te kroppen.

Als je valt voor het meisje dat gewend is om niemand nodig te hebben, geloof dan dat ze meer gevoelens en lagen heeft dan waar ze raad mee weet.

Haar instinct zal zich openbaren door zichzelf bijeen proberen te rapen. Als ze zich wel openstelt naar jou toe, dan zegt dat alles. Emotioneel naakt zijn bij iemand is hoe ze haar liefde uit.

Ze zal precies weten wie en wat ze wil. Als je gewend bent om niemand nodig te hebben doe je wat jij wilt, wanneer jij dat wilt, en doe je dat zonder toestemming te vragen of iemand hierover te informeren.

Ze is dol op deze kant van haar identiteit, maar stiekem wil ze dat je de confrontatie met haar aan gaat. Ze hoopt dat je soms op je strepen zult staan en haar koppige manieren op de proef zult stellen.

Ze is sterk, misschien wel te sterk voor je aan het begin. Laat dit je niet voor de gek houden. Dit is de buitenkant van haar bolster. Haar pantser.

Ze is het zo gewend om voor haarzelf te zorgen dat het moeilijk zal zijn voor haar om iemand anders binnen te laten.

Het heeft haar veel moeite gekost om te zijn waar ze nu is: zelfstandig zijn, niet alles pikken en gelukkig zijn in je eentje. Ze is bang om je binnen te laten, omdat ze bang is wat er zal gebeuren als je misschien vertrekt.

Ik kan je beloven dat het niet eenvoudig zal zijn, ze zal zo lang mogelijk aan haar muren proberen vast te klampen.

Ze zal een raadsel zijn. Ze zal altijd dingen op haar manier willen doen, en ze zal de strijd met je aan gaan als ze haar zin niet krijgt.

Ze zal je zelfs proberen weg te duwen. Dit is hoe ze zichzelf beschermt.

Maar als je haar echt leert kennen zal ze het meisje zijn dat je leven verandert. Geef niet altijd toe aan haar, maar wees geduldig.

Ze is sterk, maar ook bang – bang voor de liefde, bang dat ze iemand nodig zal hebben, en zeker bang voor jou.

Want zelfs als ze zegt dat ze je niet nodig heeft, diep van binnen is ze gewoon een meisje die meer liefde in zich heeft dan waar ze raad mee weet.