Skip to Content

Wat Zij Nodig Heeft Is Een Man Van Daden, Niet Van Woorden

Wat Zij Nodig Heeft Is Een Man Van Daden, Niet Van Woorden

Hoe leuk het ook is om die drie magische en felbegeerde woorden van je man te horen. Het is nog leuker als hij het bewijst met zijn daden!

Zeggen “Ik hou van jou” snijdt het niet als hij afstandelijk, ongeïnteresseerd en half aanwezig zal zijn.

Het is geen grap als ze zeggen dat daden meer zeggen dan woorden, het is een universele waarheid.

Je kunt praten wat je wilt, maar als je kunt praten, moet je wel doen wat je zegt!

En ze verdient verdomd goed een man die het initiatief kan nemen en haar kan laten zien dat het niet alleen om lege woorden en nul actie gaat.

Ze wil dat hij zijn best doet en haar laat inzien dat niet alle mannen hetzelfde zijn.

Ze moet weten dat wanneer ze hem die drie woorden hoort zeggen, het geen geintje is, maar eerder een eerlijk, oprecht gevoel dat zich zal vertalen in zijn toekomstige acties.

En ze vraagt ​​echt niet zoveel.

Ze heeft een man nodig die haar niet alleen vertelt dat ze een groot deel van zijn wereld is, maar die het ook bewijst door haar in zijn leven en zijn dromen op te nemen.

Het is niet genoeg om alleen te zeggen dat ze de wereld voor je betekent. Dat je je niet kunt voorstellen zonder haar te leven.

Laat het haar zien met je daden! Breng haar mee naar je vrienden en familie en doe je best om haar daar geliefd en welkom te laten voelen.

Ze zal niet geloven dat je serieus met haar omgaat, tenzij je haar laat zien wat je doet.

Woorden betekenen weinig als je niets doet om ze tot leven te laten komen.

Wat Zij Nodig Heeft Is Een Man Van Daden, Niet Van Woorden

Zeg dus niets tenzij je je eraan wilt houden. Daar heeft ze geen zin meer in.

Ze heeft een man nodig die niet alleen zegt dat haar gevoelens belangrijk zijn, maar dat ook bewijst door te luisteren en op te letten.

Kijk, het is gemakkelijk om te zeggen dat wat ze voelt belangrijk voor je is. Dat je achter haar staat, wat er ook gebeurt.

Maar wat lastig is, is dat je de tijd neemt om naar haar gezeur te luisteren als ze het moeilijk heeft. Dat je oplet en met je daden laat zien dat je echt om haar geeft.

Ze wil niet dat je zegt dat je om haar geeft en dan met één oor naar haar luistert terwijl je aandachtig naar een basketbalwedstrijd kijkt.

Zet de tv uit, vergeet videogames en sport en let op je vrouw.

Zij is degene die precies hetzelfde voor jou doet!

Als je niet kunt beantwoorden, zal ze iemand vinden die zijn woorden wel bij zijn daden aan laat sluiten.

Wat Zij Nodig Heeft Is Een Man Van Daden, Niet Van Woorden

Ze heeft een man nodig die haar niet alleen vertelt dat hij haar terug zal bellen, maar die het ook daadwerkelijk doet zodra hij niet aan het werk is.

Als je het te druk hebt om de telefoon op te nemen, wees dan een man en zeg haar dat je haar zo snel mogelijk terugbelt! Dit zijn daden die haar laten zien hoe belangrijk ze voor je is.

Als je excuses blijft maken door van alles in de weg te laten komen, zit je binnenkort zonder je meisje.

Dus houd je prioriteiten onder controle, want dit meisje zal niet te lang wachten.

Ze zal je een paar keer het voordeel van de twijfel geven. Maar als je haar ongelijk blijft bewijzen, zal ze je bewijzen hoeveel spijt je zult hebben als je haar verwaarloost.

Ze heeft een man nodig die haar niet alleen vertelt dat ze zijn favoriete ding in de wereld is, maar dat ook bewijst door tijd vrij te maken om bij haar te zijn.

Ze is de zoete praatjes en lege gebaren beu. Niet langer de liefste woorden horen en ze dan in het niets zien verdwijnen zodra het erop aankomt.

Als je echt van haar houdt, maak je tijd vrij om bij haar te zijn. We hebben allemaal een baan, hobby’s, vrienden en passies.

En raad eens? Het is heel goed mogelijk om met alles te jongleren als het je ECHT kan schelen!

Ze heeft liever dat je haar vertelt hoe het is in haar gezicht, dan haar tijd verspilt en nooit komt opdagen.

Plan een date night en verras haar. Boek een romantisch weekendje weg en laat je telefoons thuis. Verschijn onverwachts op haar werk tijdens haar lunchpauze en breng dat uur liefdevol met haar door.

Dat zijn de daden waar ik het over heb!

Wat Zij Nodig Heeft Is Een Man Van Daden, Niet Van Woorden

Het is zo makkelijk! Je moet er gewoon zijn. Ze weet dat je shit te doen hebt. Dat heeft zij ook ook!

Maar als je echt geïnvesteerd hebt, maak je de tijd, want je kunt het je niet anders voorstellen.

Dus als je erom geeft, laat het haar zien met je daden. Als je van haar houdt, vertel het haar dan niet alleen. Zorg ervoor dat je het af en toe bewijst.

Het gaat niet om grote gebaren en je laatste grote ding te overtreffen. Geef haar gewoon je tijd en ze zal het gelukkigste meisje in het universum zijn.

PinFlight Image