Skip to Content

10 Redenen Waarom Een Man Zich Terugtrekt Als Hij Interesse Heeft

10 Redenen Waarom Een Man Zich Terugtrekt Als Hij Interesse Heeft

Is er iets vervelender dan mensen die steeds ander gedrag vertonen? Wat betekent het als een man interesse heeft, maar zich toch de hele tijd terugtrekt?

Ik weet dat het verwarrend is als de hel. Het ene moment vertelt je geest je dat hij je niet meer leuk vindt, en het volgende moment geef je jezelf hoop door aan de goede momenten te denken.

Wat is hier de waarheid?

Het is moeilijk te zeggen. Maar als je blijft lezen, zullen we het samen verkennen. Laten we nu een analyse maken!

Als je wilt weten wat het betekent als een man geïnteresseerd handelt en zich vervolgens terugtrekt, bekijk dan deze 10 legitieme redenen:

1. Hij is bang om iemand binnen te laten

De reden dat hij zich terugtrekt is dat jij niet de enige vrouw in zijn leven bent

Als je man eerder is verraden, heeft hij waarschijnlijk verbintenisproblemen. Elke keer dat hij een nieuw iemand ontmoet, denkt hij waarschijnlijk dat het verleden zich zal herhalen.

Het is dus heel goed mogelijk dat hij gewoon tegen zijn gevoelens voor jou vecht.

Dit heeft echter niets met jou te maken. Misschien heb je hem geen reden gegeven om aan je te twijfelen, maar hij staat nog steeds op rood omdat hij gewoon bang is voor de liefde en zich bij niemand meer veilig voelt.

Dit is een veel voorkomende reden waarom een man zich terugtrekt. Als je voelt dat je man hetzelfde is, dwing hem dan niet om zich aan je te binden. Wees geduldig en bewijs hem dat je heel voorzichtig met zijn hart zult zijn.

2. De reden dat hij zich terugtrekt is dat hij denkt dat je meer van hem houdt

Ik weet dat het vervelend is, maar het feit dat hij zich terugtrekt is gewoon zijn manier om je aandacht te trekken. Hij is bang dat je er vandoor gaat als hij je met genegenheid overlaadt.

Laten we eerlijk zijn, veel vrouwen ZIJN geïntrigeerd door mannen die ze niet kunnen hebben, dus zijn angst is terecht. Hij wil je gewoon niet kwijt, dat is alles.

Als je niet tot deze categorie vrouwen behoort, waarom zou je hem dan niet vertellen dat je van openhartige, volwassen mannen houdt die geen spelletjes spelen?

Zodra hij zich realiseert dat zijn lange berichten en constante telefoontjes je niet wegjagen, zal hij meer dan blij zijn om zijn liefde voor je elke seconde van de dag te verklaren.

3. Hij heeft net een vreselijke breuk gehad

De reden dat hij zich terugtrekt is dat jij niet de enige vrouw in zijn leven bent

Als hij het onlangs uitgemaakt heeft met zijn vriendin, heeft hij waarschijnlijk wat tijd nodig om te verwerken wat er is gebeurd. Dat is de reden dat hij zich terugtrekt

Geef hem niet de schuld dat hij traag is. Hij neemt alleen de tijd omdat hij serieus met je omgaat.

Hij ziet je niet als een rebound-vrouw, dus hij wil zijn problemen uit het verleden oplossen voordat hij zich uiteindelijk aan je bindt.

Om eerlijk te zijn, is dit type man bewonderenswaardig omdat hij niet van de ene relatie naar de andere springt.

Het betekent dat het hebben van een relatie erg belangrijk voor hem is, en hij wil voorzichtig zijn met het soort vrouw met wie hij samen wil zijn.

4. De reden dat hij zich terugtrekt is dat jij niet de enige vrouw in zijn leven bent

Ik weet dat dit niet is wat je wilde horen, maar misschien ben je slechts een van de vele vrouwen met wie hij omgaat.

Hij is een rokkenjager, en voor hem is dit allemaal een X Factor-show waar jullie allemaal strijden om zijn liefde.

Uiteindelijk zal hij degene kiezen die het beste bij hem past zonder zich zorgen te maken hoe de rest van jullie je voelen.

Moet ik nog zeggen wat een grote rode vlag dit is?

Dan heeft hij je in de eerste plaats nooit ECHT leuk gevonden!

En als hij vrouwen op deze manier behandelt, verdient hij sowieso geen plaats in je leven. Sta niet toe dat hij met je speelt – vertrek voordat het te laat is.

5. Hij is niet zeker van jouw gevoelens

In plaats van je af te vragen wat het betekent als een man geïnteresseerd handelt en zich vervolgens terugtrekt, stel jezelf deze vraag:

Heb je duidelijk gemaakt dat je hem leuk vindt?

Niet elke man is hetzelfde. Sommigen zullen voor je vechten, zelfs als je ze honderd keer afwijst. Anderen zullen je negeren als er ook maar de minste twijfel bestaat dat je zijn gevoelens niet beantwoordt.

Je man kan bang zijn voor afwijzing, dus hij begint zich terug te trekken om zichzelf te beschermen. Het is gemakkelijker om je in de steek te laten dan het risico te lopen gekwetst te worden.

Als je denkt dat deze man je leuk vindt, stuur hem dan geen gemengde signalen. Laat hem weten dat jij hetzelfde voelt.

Een beetje flirten. Maak langdurig oogcontact. Complimenteer hem. Je hoeft niet direct te zijn, maar er zijn zoveel andere manieren om hem te laten zien dat je hem leuk vindt.

Doen alsof je een ontwijkende IJskoningin bent, zal je relatie alleen maar saboteren. Alleen door echt tijd met hem door te brengen, kun je dingen naar een hoger niveau tillen.

6. Hij is te verlegen om een move te maken en dat is waarom hij zich terugtrekt

Ach, zijn verlegen jongens niet schattig? De manier waarop ze hun hoofd naar beneden houden in jouw aanwezigheid omdat ze bang zijn dat ze het verkeerde zullen zeggen of doen.

Ze vinden het zo belangrijk om een ​​goede indruk te maken dat ze allemaal ongemakkelijk worden, en de hele situatie blijkt een puinhoop te zijn.

Ze geven er de voorkeur aan hun gevoelens voor jou te verbergen omdat ze het gevoel hebben dat ze niet bij je passen. Deze mannen willen wel bij je zijn, maar zijn te bang om je te benaderen.

Maak een einde aan het lijden van de arme man. Wees degene die een gesprek begint. Het is de 21e eeuw, in godsnaam!

Bovendien vinden mannen het aantrekkelijk als een vrouw zelfverzekerd genoeg is om hen als eerste te benaderen, hetzij persoonlijk, hetzij via sociale media.

Luister niet naar mensen die zeggen: “Oh, maar jongens houden van een uitdaging!” Ik heb hetzelfde advies gekregen, maar ik deed nog steeds wat goed voor MIJ voelde en sms’te de man die ik leuk vond als eerste.

En raad eens? Hij was ERG geïnteresseerd!

7. Hij denkt dat hij niet goed genoeg voor je is

10 Redenen Waarom Een Man Zich Terugtrekt Als Hij Interesse Heeft

Het kan zijn dat een man zich terugtrekt omdat hij geïntimideerd is door wat een hoogwaardige vrouw je bent. Maar dat is ook wat hem aantrekt, dus hij blijft waarschijnlijk terugkomen.

Als je merkt dat hij een laag zelfbeeld heeft waardoor hij geen toegewijde relatie met jou kan beginnen, neem dan het heft in eigen handen!

Overlaad hem met complimenten en vertel hem hoeveel je hem respecteert. Vind een manier om hem te laten zien dat hij de juiste man voor jou is en hoeveel je van de kleine dingen aan hem houdt die niemand anders opvalt.

Dit type man heeft duidelijk jouw validatie nodig, dus als hij het eenmaal heeft, zal hij zich meteen tot je aangetrokken voelen!

8. De reden dat hij zich terugtrekt is dat hij nu andere prioriteiten heeft

Ik weet dat dit moeilijk te geloven is, maar mannen zijn niet altijd klaar voor een toegewijde relatie. Zelfs als hij gevoelens voor je heeft, kunnen andere dingen hem ervan weerhouden om bij je te zijn.

Het is niet dat hij je niet serieus neemt. Juist omdat hij weet dat hij geen goede vriend voor je kan zijn op het moment dat hij zich toch ineens terugtrekt.

Toch IS het een beetje egoïstisch, ook al is hij zich er waarschijnlijk niet van bewust. Als hij andere prioriteiten heeft, zou hij GEEN SECONDE van je tijd moeten verspillen.

Het is echt aan jou om te beslissen of hij het wachten waard is. Als je besluit dat hij dat is, zorg er dan voor dat je hem een ​​tijdslimiet geeft. Het leven is te kort om op iemand te wachten.

9. Hij weet niet wat hij moet zeggen

Ah, nog een schattige reden! Ik vind het gewoon geweldig als een man geïnteresseerd handelt en zich vervolgens terugtrekt omdat hij te onhandig is om nog een gesprek te beginnen.

Als mij dat overkomt, besluit ik hem te helpen! Immers, als er WEDERZIJDSE aantrekkingskracht is, waarom moet hij dan de enige zijn die het probeert?

Ik vond het vroeger ook ongemakkelijk om een ​​man het hof te maken, maar hoe meer ik het deed, hoe makkelijker het voelde.

Nog maar twee maanden geleden zou ik je hebben verteld hoe dwaas dat is. Maar nu is het voor mij net zo natuurlijk geworden als ademen.

Natuurlijk zorg ik er nog steeds voor dat er evenveel inspanning wordt geleverd. Maar ik weerhoud mezelf er nooit van hem aan te moedigen door hem eerst te sms’en.

Je zou verbaasd zijn wat voor wonderen het aanmoedigen van een man doet! Probeer het. Ik daag je uit…. Ik daag je dubbel uit!

10. Hij moet er nog achter komen wat hij voor jou voelt en dat is de reden dat hij zich terugtrekt

Waarom doen jongens afstandelijk en gaan ze dan terug?

Welnu, als je een relatie met iemand begint, verandert je leven aanzienlijk. Je partner, die een tijdje geleden niets voor je was, wordt een prioriteit. Dat is nogal wat.

Dus als een man geïnteresseerd is en zich terugtrekt, kan dat gewoon betekenen dat hij niet weet wat hij wil.

Hij heeft wat ruimte nodig om erachter te komen hoeveel hij van je houdt en wat dat voor hem betekent.
Wat volwassen van hem, niet?!

Ik weet dat het ook erg vermoeiend is om te wachten tot iemand een beslissing neemt, maar denk er eens over na.

Deze man zal je alleen zijn vriendin maken als hij je ECHT leuk vindt.

Dus als hij jou kiest, weet je dat zijn gevoelens echt zijn. Wat een zegen is hij, eerlijk waar!

PinFlight Image