Skip to Content

Welke Magische Gave Je Volgens Je Geboortedag Hebt Gekregen

Welke Magische Gave Je Volgens Je Geboortedag Hebt Gekregen

Heksen geloven niet in geluk. Ik bedoel, we hebben veel spreuken voor ‘veel geluk’, maar juist daarom geloven we niet in willekeurige gebeurtenissen.

Heksen materialiseren hun wensen en ze roepen deze op. We geloven echt dat energie positieve dingen aantrekt.

Toeval bestaat niet. Alles heeft een reden. Wat alchemie, occultisme en numerologie betreft is je geboortedag niet willekeurig en toevallig. Het kan daadwerkelijk je magische gave onthullen waarvan je niet eens verwacht dat je die hebt.

Je Geboortedag Onthult Je Magische Gave 

Het maakt niet uit of je in magie gelooft. Zelfs niet of je weet welk cijfer overeenkomt met je verjaardag.

Je Magische Gave bestaat, of je je daarvan op de hoogte bent of niet. Als er echter wel achterkomt, is de kans groter dat je het kan ‘kweken’ en je het de baas kan zijn.

Om je geheime gave te achterhalen, moet je de cijfers van je geboortedag, -maand en -jaar optellen tot je een één cijferig getal hebt. Als je bijvoorbeeld geboren bent op 1 september 1975, zou het één cijferige getal 5 zijn. (1+9+1+9+7+5= 32 = 5)

Zoals je hieronder kunt lezen, is het belang van je één cijferige getal van onschatbare waarde. Door erachter te komen wat je geboortegetal is, zul je dichterbij je levensdoel komen te staan.

Welke Magische Gave Heb Je Gekregen Volgens Je Geboortedag?

Getal 1. De Goochelaar

Het eerste cijfer is het getal van de creatie. Men gelooft dat degenen die onder deze invloed zijn geboren goede heksen kunnen zijn, omdat ze de kracht hebben om hun wil te doen gelden in dit rijk.

En jullie hebben een sterke wil. Jullie moeten echter de mensen om jullie heen niet proberen te manipuleren en te overheersen.

  • Je Magische Beroep: Manifestatie & Moed

Getal 2. De Hooggevoelige

Je bent erg gevoelig voor de energie om je heen. Je hebt bij het volwassen worden geleerd om te voelen en om op te pikken wat anderen doen en daarom ben je zo medelevend geworden.

Je magische gave ligt in je hart en in je derde oog, aangezien je constant de energiestromen om je heen voelt.

Je zou je gave moeten gebruiken om de pijn van anderen te verzachten, maar ook om je energie snel te kunnen herstellen door jezelf te gronden en door in contact te komen met de natuur.

  • Je Magische Beroep: Dromen & Intuïtie

Getal 3. De Tripel Maan

Dit getal omvat de drie maanstanden. Daarom geloven Heksen dat je een ‘instrument’ van de ‘tripel God en/of tripel Godin bent. Daarom liggen de krachten van de creatie en de verwoesting in jou.

De oude regel, “wees voorzichtig met wat je wenst,” is van toepassing op jou, aangezien het snel werkelijkheid worden van je gedachten en verlangens jouw magische gave is.

  • Je Magische Beroep: Creatie & Verwoesting

Getal 4. De Elementaire 

Het getal 4 hangt samen met de 4 aardse elementen: Vuur, Water, Lucht en Aarde. Jouw essentie is in balans met de vier aardse elementen en daarom ben je erg rationeel en heb je een sterke geest.

Aangezien je constant energie uit de elementen put, is het erg moeilijk om je te vervloeken. Aangezien Vuur, Water, Lucht en Aarde een magisch energieveld om je heen vormen, wend je negativiteit af.

Getal 5. De Spirituele

Terwijl Getal 4 de vier aardse elementen (Vuur, Water, Lucht en Aarde) symboliseert, symboliseert het getal 5 het vijfde element: Kwintessens (ether in de magie van de Griekse Oudheid).

Degenen die geboren zijn onder deze invloed staan in contact met het spirituele rijk en kunnen eenvoudig bovennatuurlijke krachten oproepen. Ze zouden dus perfecte spirituelen zijn, aangezien ze door het vijfde element – de kwintessens – worden geleid!

  • Je Magische Beroep: In Contact Komen Met Geesten & Voorouderlijke Magie Oproepen

Getal 6. De Leerling Van De Zon

Cijfer 6 symboliseert de zon en alles wat voortkomt uit onze Lichtbron. Daarom vloeit er een sterke energie in jou. Je magische gave komt van de zon.

Daarom omvat het alle zegeningen in dit leven en de kracht die zij geven. Je bent een genezer en een leider. Maar met macht komt veel verantwoordelijkheid. Leer om je geweldige macht op de meest ethische wijze te gebruiken.

  • Je Magische Beroep: Rituele Magie, Spreuken & Genezing

Getal 7. De Leerling Van De Maan

Getal 7 symboliseert de Maan en alle magie die uit de Dame van de Nacht voortkomt. Je magische gave is puur, net als de ongetemde magie van de Maan. Het voelt erg onwezenlijk voor je om rituele magie te volgen, omdat je instinctief weet wat je moet doen.

En meestal doe je niet twee keer hetzelfde. Je improviseert vanwege je erg actieve intuïtie. Bovendien is je andere magische gave dat je voorspellende dromen hebt. Als je deze correct interpreteert en ze vertrouwt, kun je voor wonderen zorgen!

  • Je Magische Beroep: Visies & Voorspellende Dromen

Getal 8. De traditionele Heks 

Dit getal wordt als een van de meest magische gezien. Getal 8 komt overeen met de Sabbat van de Heksen, de 8 hoeken van de wereld.

Als je verjaardag op 8 uitkomt, vloeit er een geweldige magische kracht door je, maar deze zal alleen geactiveerd worden als het je lukt om je op Sabbat af te stemmen en te vieren. Je hebt een erg accuraat innerlijk kompas en daarom weet je wat het verschil is tussen goed en kwaad.

  • Je Magische Beroep: Energie Manipulaties & Alchemie

Getal 9. De Sjaman

Het laatste getal symboliseert een unie van alles wat eerder is opgenoemd. Het is de poort waar alles ten einde komt en waar alles weer opnieuw begint.

Daarom zul jij dingen zien zoals geen ander dat kan. Je magische gave is je artistieke en creatieve karakter en dat je situaties vaak vanuit een erg interessant perspectief bekijkt. Daarom kun je genezen.

Aangezien het getal overeenkomt met de dood en de wedergeboorte, heb je van nature de gave om spoken en geesten om je heen te voelen, maar als je leert om dit talent te gebruiken, kun je zelfs boven de wereld uitstijgen zoals alle sjamanen dat kunnen.

  • Je Magische Beroep: Astrale Projectie & Totem Magie
Welke Magische Gave Je Volgens Je Geboortedag Hebt Gekregen