Skip to Content

Waarom Je Niet Op Hem Moet Vallen Vanuit Zijn Sterrenbeeld

Waarom Je Niet Op Hem Moet Vallen Vanuit Zijn Sterrenbeeld

Veel mensen geloven dat het moeilijk of zelfs onmogelijk is om te controleren op wie we uiteindelijk verliefd worden en waar je niet op moet vallen. En hoewel dat misschien waar is, heeft die theorie ook veel gaten.

Wist je dat je kunt bepalen of je compatibel bent met iemand op basis van zijn of haar sterrenbeeld?

JEP. Dat is waar. Elk sterrenbeeld heeft zijn eigen rode vlaggen als het gaat om relaties en liefde (ja, jij ook. Zo onschuldig ben je niet).

Sommige persoonlijkheidskenmerken zijn universeel voor elk sterrenbeeld, en het enige wat je hoeft te doen is je ervan bewust te zijn en erachter te komen of ze werken met degenen die uniek zijn voor jouw sterrenbeeld.

Hieronder heb ik redenen opgesomd waarom je niet verliefd zou moeten worden op een man op basis van zijn sterrenbeeld. Zorg ervoor dat je, voordat je begint met lezen, een pen en een stuk papier klaarlegt om aantekeningen te maken. Laten we beginnen!

1. Ram (21 maart – 19 april)

Waarom Je Niet Op Hem Moet Vallen Vanuit Zijn Sterrenbeeld

Ram-mannen zijn buitengewoon gepassioneerd, zelfverzekerd en ambitieus. Ze hebben een zeer directe benadering en zijn vastbesloten om hun zin te krijgen in vrijwel alles wat ze doen.

Een mannelijke Ram zal leven op zijn eigen voorwaarden en tempo. Als je zijn snelheid niet wilt of kunt volgen, moet je niet verliefd op hem worden, want hij laat je alleen achter.

2. Waarom je niet op een Stier (20 april – 21 mei) moet vallen

Stiermannen zijn misschien gepassioneerd en loyaal, maar ze zijn zeker niet gemakkelijk in de omgang. Ze staan bekend als erg koppig en onbuigzaam. Vastbesloten om overal hun zin in te krijgen.

Een Stier kan ook erg bezitterig zijn. Hij heeft de neiging om te worstelen met het onderscheiden van het verschil tussen eigendom en relatie, dus je voelt je misschien eerder zijn bezit dan een partner.

Dit teken is zeker niet ieders smaak, en het is ongelooflijk moeilijk om van hem te houden.

3. Tweelingen (22 mei – 21 juni)

Mannelijke Tweelingen zijn moeilijk te lezen en zijn buitengewoon besluiteloos en impulsief. Ze hebben de neiging om hun partner in het begin met liefde te overladen. Maar als ze zich eenmaal vervelen, gaan ze op zoek naar een nieuwe vrouw om te verwennen met hun liefde.

Het is waar, er zal nooit een saai moment zijn met een Tweelingen. Maar als je ermee instemt om dit teken te dateren, bereid je dan voor om in het duister te tasten als het gaat om de man met wie je te maken hebt. Omdat je het nooit zeker zult weten.

4. Waarom je niet op een Kreeft (22 juni – 22 juli) moet vallen

Kreeften staan erom bekend koesterend, emotioneel en intuïtief te zijn. Ze hebben de neiging nogal verlegen te zijn en aarzelen om zich open te stellen voor hun partners, maar als ze dat eenmaal doen, raken ze overdreven geïnvesteerd.

Een Kreeft zal heel veel van je houden, dat is waar. Maar zijn gedrag kan overdreven behoeftig en aanhankelijk overkomen. Dus als je niet iemand bent die dit niet aantrekkelijk vindt, kan dit persoonlijkheidskenmerk een enorme afknapper voor je zijn.

5. Leeuw (23 juli – 22 augustus)

Leeuwen zijn erg liefdevol, speels en theatraal. Ze houden ervan om de mensen om hen heen te vermaken met hun charme, en ze vinden het leuk om in het middelpunt van ieders aandacht te staan.

Maar ze zijn ook erg trots en egocentrisch. Ze stellen vaak hun eigen behoeften boven die van hun partner. Dat betekent dat ze het moeilijk hebben om deel uit te maken van een team.

Dus als je niet wilt omgaan met iemands trots en egoïstische behoeften, val dan niet voor een Leeuw.

6. Waarom je niet op een Maagd (23 augustus – 22 september) moet vallen

Over het algemeen zijn Maagden erg georganiseerd, praktisch en zichzelf wegcijferend. Ze doen altijd hun best, ongeacht de situatie. Ook zijn ze ook extreem gefocust op details. Dit verwachten ze ook van de persoon met wie ze zijn.

Een Maagd is nooit helemaal tevreden. Hij heeft hoge normen en wil dat zijn partner deze nooit ophoudt te bereiken. Als je iemand bent die op zoek is naar een ontspannen en ‘gewone’ relatie, dan is een Maagd niets voor jou.

7. Weegschaal (23 september – 22 oktober)

Waarom Je Niet Op Hem Moet Vallen Vanuit Zijn Sterrenbeeld

Weegschaalmannen zijn erg energiek, charismatisch, vrolijk en vriendelijk. Ze zijn erg relaxed en ontspannen en lijken perfecte relatiepartners.

Ze zijn echter erg besluiteloos. Een Weegschaalman staat graag aan de kant en laat je al het werk doen. Hij zou graag bij je zijn en van je houden, maar hij zal zelden de eerste stap zetten of een deel van de verantwoordelijkheid op zich nemen.

Als je niet iemand bent die van deze besluiteloosheid houdt en eigenlijk op zoek bent naar iemand om ‘een man te zijn’ in je relatie, dan is Weegschaal niet het teken om voor te vallen.

8. Waarom je niet op een Schorpioen (23 oktober – 22 november) moet vallen

Behalve dat ze erg aantrekkelijk en gepassioneerd zijn en een zeer verleidelijke en onweerstaanbare energie hebben, zijn Schorpioenen emotioneel zeer onvoorspelbaar. Ze hebben intense stemmingswisselingen en zijn over het algemeen echte dramakoningen.

Als je erover denkt om met een Schorpioen-man te daten, zet je dan schrap voor eindeloze ongemakkelijke situaties. Je zult constant moeten worstelen om te ontcijferen wat er in zijn hoofd omgaat, en je zult te maken krijgen met veel waarschijnlijk onnodige vertrouwensproblemen.

9. Boogschutter (23 november – 21 december)

Eén ding is zeker: Boogschuttermannen houden van hun onafhankelijkheid en vrijheid! Ze zijn vaak op zoek naar iemand die even onafhankelijk en zelfvoorzienend is om een relatie mee te hebben. Ze houden niet van afhankelijkheid en zien het vaak als aanhankelijkheid.

Een Boogschutter-man zal het moeilijk hebben om zich te binden en te settelen. Je zult altijd het gevoel hebben dat hij een voet buiten de deur heeft, omdat hij altijd op zoek zal zijn naar een andere plek om rond te dwalen.

10. Waarom je niet op een Steenbok (22 december – 20 januari) moet vallen

Steenbok-mannen zijn ambitieus, praktisch en volhardend. Ze hebben de neiging om overpresteerders te zijn en hongeren naar succes, en ze kunnen vaak koud en harteloos overkomen.

Een man die onder dit teken is geboren, zal bijna nooit eigenzinnig zijn. Je kunt er zeker van zijn dat hij je stabiliteit en veiligheid zal bieden. Maar net als Ram zal hij overdreven ambitieus en carrièregericht zijn en kan hij je af en toe de prioriteit geven.

Als je niet af en toe buitengesloten wilt worden, val dan niet voor een Steenbok.

11. Waterman (21 januari – 18 februari)

Waterman-mannen zijn erg optimistisch, enthousiast, actief en zelfredzaam. Het zijn meestal zeer intelligente individuen die graag lezen en die altijd op zoek zijn naar manieren om zichzelf te verbeteren en nieuwe dingen te leren.

Een Waterman-man wordt vaak omschreven als “wijs zijn voor jaren”, maar daardoor kun jij heel erg gekwetst worden.

Hij zal echter een even intelligente partner zoeken. Hij zal bij iemand willen zijn die graag proactief leert. Dus als je verliefd wordt op deze man, zul je jezelf en je intelligentie constant aan hem moeten bewijzen.

12. Waarom je niet op een Vissen (19 februari – 20 maart) moet vallen

En als laatste – Vissen. Mannen die onder dit teken zijn geboren, zijn meestal dagdromers in hart en nieren. Zij zijn degenen wiens hoofd altijd in de wolken is en die worstelden om verbonden te blijven met de realiteit.

De Vissen-man heeft meestal contact met zijn emoties en begrijpt de emoties van andere mensen. Dat zul je waarschijnlijk leuk vinden, want het is altijd geweldig om bij iemand te zijn die emotioneel intelligent is.

Hij is echter ook erg zwak, naïef en afhankelijk. Je zult hem constant moeten leiden en hem terug naar de realiteit moeten brengen. Dus als je op zoek bent naar een sterke man, dan is dit teken niets voor jou.