Skip to Content

10 Tekenen Dat Je Genoeg Tijd Aan Hem Hebt Verspild En Dat Het Tijd Is Om Verder Te Gaan

10 Tekenen Dat Je Genoeg Tijd Aan Hem Hebt Verspild En Dat Het Tijd Is Om Verder Te Gaan

Laten we eerlijk zijn, mannen kunnen ons boeien met een simpele ‘Hoe gaat het met je?’ en een flirterige knipoog. Dat is alleen niet wat een relatie laat werken. Wat is de beste manier om te weten of je je tijd aan iemand verspilt? Wat zijn de tekenen dat je genoeg tijd aan hem hebt verspild en dat je klaar bent om verder te gaan?

Of jullie nu een tijdje een knipperlichtrelatie hebben gehad. Of dat je je relatie nog nooit officieel hebt gemaakt, je vraagt je waarschijnlijk af of je door de zure appel heen moet bijten. En de arme man moet dumpen, omdat je ongelukkig bent. Hoewel verliefd zijn een goed gevoel geeft, stimuleren deze gevoelens alleen geen solide, liefdevolle relaties.

In plaats van hem te verlaten, omdat er niet aan je behoeften wordt voldaan, besteed je je vrijdagavond aan het onderzoeken van alle tekenen die je beslissing rechtvaardigen om ermee op te houden. Luister, als hij niet bereid is om de moeite te nemen en je goed te behandelen, dan is het tijd om het zinkende schip te verlaten voordat je in verdriet verdrinkt.

Natuurlijk, je vindt deze man leuk. Toch krijg je dit ongemakkelijke gevoel dat hij jou niet zo leuk vindt als jij hem. Luister naar je gevoel en let op de tekenen dat je genoeg tijd aan hem hebt verspild. Scrol om meer te lezen!

10 tekenen dat je genoeg tijd aan hem hebt verspild

1. Je hebt het gevoel dat je je relatie bent ontgroeid

10 Tekenen Dat Je Genoeg Tijd Aan Hem Hebt Verspild En Dat Het Tijd Is Om Verder Te Gaan

Wanneer jullie twee samen zijn, dan vraag je je af of jij degene bent die is veranderd. Jullie interacties geven je een ontevreden gevoel. Je hebt het gevoel dat je niet meer op dezelfde manier communiceert als voorheen. Je hebt het gevoel dat hij je niet eens zo leuk vindt zoals voorheen.

Hoewel dat misschien als een alarm klinkt dat je iets verkeerd doet, doe je dat niet. Je bent waarschijnlijk je relatie ontgroeid en je hebt het gevoel dat je vastzit. Of je nu besluit om het uit te maken of dingen door te praten, weet dat er niets mis mee is om verder te gaan met een relatie die je niet langer dient.

2. Bij hem in de buurt kun je niet jezelf zijn

Je begint jezelf in je relatie te verliezen. Je blijft jezelf censureren, omdat je het gevoel hebt dat hij niet zou begrijpen waar je vandaan komt. En je blijft je aanpassen in de hoop dat hij zal overwegen om zich te settelen en echt bij je te zijn.

Met al die moeite van jouw kant heb je echter nog steeds het gevoel dat je op het punt staat om uit elkaar te gaan. Een gelukkige en gezonde relatie zou niet zo moeten voelen. Een man die je tijd waard is, zou je niet het gevoel moeten geven dat je te veel bent of dat je niet genoeg bent. Je zou je immers nooit moeten hoeven verontschuldigen voor wie je bent.

3. Je hebt genoeg tijd aan hem verspild als je je emoties niet vrij kunt uiten

Als je serieus op zoek bent naar tekenen dat je genoeg tijd aan hem hebt verspild, dan wordt het tijd dat je een stap terug doet. En opnieuw evalueert hoe je je voelt als je bij hem in de buurt bent. Je besteedt te veel tijd aan het focussen op hem, zijn behoeften en wensen en zijn kijk op jullie relatie. Er moet ook aan jouw behoeften worden voldaan.

En als je bij hem in de buurt je emoties niet vrijelijk kunt uiten, dan wordt er niet aan je behoeften voldaan. Uiteindelijk is een man die niet bereid is om met je te gaan zitten, dingen door te praten en je relatie stap voor stap te verbeteren, niet de moeite waard.

4. Je bent ongelukkig als je bij hem in de buurt bent

We hebben het allemaal op een gegeven moment meegemaakt. En we hebben allemaal moeite om toe te geven dat we ongelukkig zijn. Of je nu al een tijdje probeert om hem zich aan je te laten binden of dat je al sinds het begin der tijden een relatie met hem hebt, je kunt het gevoel hebben dat je vastzit. Je bent misschien bang om de sprong te wagen en te vertrekken.

We zijn hier om je te vertellen dat dit precies is wat je moet doen. Relaties vereisen misschien hard werken, toewijding en loyaliteit. Het is echter niet de bedoeling dat ze je de hele tijd ellendig maken. Als je merkt dat je steeds weer om hem huilt, vraag jezelf dan af: ‘Heb ik een relatie met een man of met een ui?’

5. Hij behandelt je niet zoals je verdient

Het maakt niet uit hoe geobsedeerd je door hem bent, je moet meer geobsedeerd zijn door jezelf.

Je verdient het om met genegenheid en waardering behandeld te worden. Je verdient het om van tijd tot tijd bloemen te krijgen of op een date te gaan die je niet hoefde te plannen. Als je een relatie met de juiste persoon hebt, dan hoef je niet eens over deze dingen na te denken. Ze maken namelijk deel uit van de deal.

Als je echter je tijd aan iemand verspilt, dan vraag je je de hele tijd af of je iets verkeerd doet. Je merkt dat je excuses maakt waarom hij niet appt of waarom hij zo raar doet. Je maakt jezelf gek omdat je niet begrijpt waarom het tussen jullie twee niet werkt.

6. Je verspilt je tijd aan hem als hij je niet waardeert

Elke keer dat je je begint terug te trekken, wordt hij de meest verbazingwekkende, aanhankelijke, waarderende partner ooit. Hij staat erop dat hij om je geeft. Hij doet een miljoen beloften om te veranderen, beter te worden in het tonen van liefde en je beter te behandelen. En hij zegt wat je wilt horen, maar hij zet zelden door.

Hoewel je weet dat hij liegt, negeer je alle tekenen dat je genoeg tijd aan hem hebt verspild. En ga je naar hem terug. Je moet begrijpen dat je beter verdient. En dat je beter af bent als je alleen bent dan hem aan het lijntje te houden. Je verdient beter dan je als een bijzaak of een karwei te voelen.

7. Hij wil het niet officieel maken

We weten niet wat de aard van jullie relatie kan zijn, maar we moeten wel het belang onderstrepen van ‘dingen officieel maken’. Sommige koppels vinden het misschien goed om knipperlichtrelaties, informele relaties of vrienden-met-voordelen soorten relaties te hebben. Dat betekent echter niet dat jij zo bent.

Als je erop rekent dat jullie in een toegewijde relatie terecht zullen komen, dan moet je een serieus gesprek met hem hebben. En beslissen wat je daarna moet doen. En als hij het niet officieel wil maken, dan is het misschien het juiste moment voor jou om ermee op te houden en verder te gaan.

8. Er wordt niet aan je behoeften voldaan

We hebben allemaal verschillende behoeften als we het hebben over wat we van een relatie verwachten. Of ze nu emotioneel zijn, zoals qualitytime met je partner willen, of functioneel, zoals van hen eisen dat ze voor de rekeningen zorgen of alle huishoudelijke klusjes doen.

Wat je behoeften ook zijn, je relatie of je partner moet aan hen voldoen – daar is geen twijfel over mogelijk. Als je partner weigert om naar je te luisteren, dingen door te praten of een manier te vinden om aan je behoeften te voldoen zonder er ruzie over te maken, dan moet je misschien overwegen om het uit te maken en verder te gaan.

Het is een teken dat het je partner niet kan schelen of je relatie je gelukkig maakt.

9. Je hebt genoeg tijd aan hem verspild als je onzeker bent over de toekomst

10 Tekenen Dat Je Genoeg Tijd Aan Hem Hebt Verspild En Dat Het Tijd Is Om Verder Te Gaan

Als je je begint af te vragen of je een toekomst met je partner hebt, doe dan een stapje terug en haal adem. Dat is een van de grootste tekenen dat je genoeg tijd aan hem hebt verspild. En je moet uitzoeken of je verder wilt gaan of wilt blijven en vechten.

We raden je aan om verder te gaan. Simpelweg omdat je relatie je een veilig gevoel moet geven in plaats van je af te vragen of jullie überhaupt een toekomst samen hebben.

Jij en je partner moeten eraan werken om alle relatiemijlpalen te bereiken. Je relatie naar een hoger niveau te tillen wanneer je er klaar voor bent, of je relatie te verbeteren. Als jullie dat niet doen, dan heb je waarschijnlijk een relatie met iemand die niet van plan is om oud met je te worden.

10. Je vrienden en familie steunen je relatie niet

We zeggen niet dat je de mening van anderen ooit je relaties moet laten beïnvloeden. Er valt wel iets te zeggen over het feit dat je vrienden en familie je relatie niet ondersteunen.

Als de mensen die van je houden en je steunen zien dat de persoon op wie je verliefd bent je niet gelukkig maakt, dan is dat misschien jouw teken om naar hen te luisteren. En je relatie opnieuw te evalueren.

Dit klinkt misschien gek. We raden je aan om je vrienden en familie te vragen of ze denken dat je nog even moet wachten om te zien wat er met je relatie gebeurt.

Als je met de juiste persoon bent, dan zijn de meeste mensen om je heen blij voor je en willen ze dat jullie twee samen eindigen. Als je dat echter niet bent, dan zullen de mensen om je heen hun zorgen aan je kenbaar maken. En dan moet je naar hen luisteren.