Skip to Content

10 Vervelende Dingen Die Alle Vriendjes Regelmatig Doen

10 Vervelende Dingen Die Alle Vriendjes Regelmatig Doen

Vriendjes zijn echt rare wezens.

Het ene moment zijn ze helemaal aanhankelijk en overladen ze je met lieve gebaren en het andere moment beginnen ze hun kleine vervelende dingen te doen. Zoals hun sokken voor altijd onder het bed laten liggen, waardoor je je tolerantie op de proef stelt.

Maar wie kan hen de schuld geven? Het lijkt erop dat het in hun aard ligt om verschillende eigenschappen te vertonen waardoor je van ze houdt en tegelijkertijd jezelf haat omdat je van ze houdt.

Eén ding is echter zeker: ze zullen nooit stoppen met het doen van die kleine vervelende dingen. We zullen nooit stoppen met zeuren over hen.

Het enige dat ons nog rest is ons te herinneren aan hun dwaze karakter en er goed om te lachen!

1. De hele tijd scheten en boeren laten

1. De hele tijd scheten en boeren laten

Een geschikte tijd voor scheten en boeren bestaat niet.

Het ergste van alles is dat het hun meest amusante en leuke spel is. Dat ze niet hoeven te downloaden om te spelen.

Hoe hard je ze ook probeert te overtuigen dat er niets vermakelijks aan is, ze blijven volhardend.

Soms tillen ze deze shit naar een ander niveau door hun dwaasheden te verspreiden wanneer ze in het openbaar zijn. Waarbij je jezelf dwingt te doen alsof je ze niet kent (helaas ken je ze vrij goed).

2. Dingen die vriendjes doen: Schoenen dragen op de bank

Hij brengt de hele dag door in zijn sportschoenen, en komt dan gewoon terloops binnen en gaat op de bank liggen terwijl hij nog steeds dezelfde verdomde sportschoenen draagt.

Ik bedoel, is het zo moeilijk om ze uit te doen. Net als de rest van de mensheid? Ik denk dat dit een eeuwig raadsel zal blijven.

3. Sokken onder het bed of op de vloer laten liggen

Hetzelfde geldt voor sokken. Je sokken onder het bed of op de vloer laten liggen is niet hetzelfde als je sokken in de mand stoppen.

Geloof het of niet, ze zullen zichzelf niet op magische wijze wassen als je ze op de grond laat rotten.

Trek je sokken uit, doe ze in de wasmand en draag nieuwe. Het is echt zo simpel als dat.

4. Overal borden achterlaten

Durf je serieus te klagen dat je geen van die verdomde ontbijtgranen hebt. Terwijl je weet dat je vrijwillig een hele week lang de borden in de gootsteen hebt opgestapeld?

Om preciezer te zijn, je sorteerde ze alsof je het gekke Tetris speelde (en om eerlijk te zijn, verbaast het me soms).

5. Wat vriendjes doen: Plannen vergeten die een paar dagen geleden zijn gemaakt

Als de plannen niet tien dagen voor het evenement worden aangekondigd en elke dag ongeveer tien keer worden herhaald, zal hij ze vergeten.

Of het nu opzettelijk is of niet, het is gewoon niet eerlijk.

Als ik me elk verdomd detail van je spel kan herinneren, weet ik zeker dat je kunt proberen één ding te onthouden dat je wordt opgedragen.

6. Hij gebruikt je handdoek

Serieus? Waarom is het zo moeilijk om op te letten en te onthouden welke handdoek van jou is?

Waarom zou je mijn handdoek gebruiken, me er niet over vertellen, en me geruststellen dat het goed is als ik mijn gezicht afveeg met dezelfde handdoek waarmee je je kont hebt afgeveegd?

Ik wil zeker niet dat mijn gezicht naar jouw kont ruikt, omdat het niet hygiënisch is (als je het woord zelfs maar kent).

7. Dingen die vriendjes doen: Stil blijven als jij boos bent

Als ik boos ben en jij zwijgt, maak je het nog erger!

Het is niet nodig om je terug te trekken en me met rust te laten, want met dergelijk gedrag maak je me nog pissiger. Zo simpel is het.

Zeg alles, maar zwijg niet!

8. Het verkeerde meenemen uit de winkel

Je vraagt hem om frisdrank mee te nemen. In plaats daarvan brengt hij melk. Je hebt een slechte menstruatie en je hebt maandverband of tampons nodig.

In plaats daarvan brengt hij je inlegkruisjes. Op de een of andere manier slaagt hij er op magische wijze altijd in om het verkeerde uit de winkel te halen (zonder zelfs maar te proberen).

En als je hem de hele lijst geeft, zal er altijd minstens één ding zijn dat hij verkeerd heeft gelezen.

9. De rommel om zich heen niet opmerken

10 Vervelende Dingen Die Alle Vriendjes Regelmatig Doen

Zelfs als hij in een stapel stinkende was zat of omringd was door chocoladeverpakkingen, zou hij de rommel om hem heen gewoon niet opmerken.

En als je hem vraagt wanneer hij de rommel gaat opruimen, vraagt hij je: “Welke rommel?”

En dan begin je aan je eigen gezond verstand te twijfelen of er iets mis is met je bril (als je die draagt) of dat het hem echt niets kan schelen.

10. Dingen die vriendjes doen: Doen alsof ze naar je luisteren

Waarom hebben jongens de neiging om een videogame te spelen of iets anders te doen en te knikken bij elk woord dat je tegen ze zegt, en als je ze ernaar vraagt, hebben ze geen idee waar je het over hebt?

Ik bedoel, als je niet luisterde, zeg dan gewoon dat je niet luisterde en bespaar ons dat we steeds weer dezelfde onzin herhalen. (Ik denk dat we nooit zullen begrijpen hoe hun domme hersenen werken).

Wil jij je vriendje ook eens irriteren? Lees dan hier verder.

10 Vervelende Dingen Die Alle Vriendjes Regelmatig Doen