Skip to Content

4 Manieren Om Hem Te Laten Zien Dat Hij Je Verliest

4 Manieren Om Hem Te Laten Zien Dat Hij Je Verliest

Toen je voor het eerst begon te daten, deed je vriend er alles aan om je het gevoel te geven dat je geliefd en gewaardeerd werd. Hij deed er alles aan om je aan zijn zijde te houden, en je begon te ontspannen, wetende dat je iemand had die je niet wil dat hij je verliest.

Toen hij zich echter realiseerde dat je voor hem viel, voelde hij zich op zijn gemak. Te erg op zijn gemak. Het lijkt erop dat hij gelooft dat er geen kans is dat je hij je verliest, wat voor gevoel hij je ook geeft. Dit gebeurt veel te vaak en het is niet iets dat je moet negeren.

Met iemand samen zijn waardoor je je geïsoleerd, eenzaam of als vanzelfsprekend voelt, kan pijnlijker zijn dan het verlaten van de persoon van wie je houdt.

Je denkt aan de tijd dat je waanzinnig verliefd was, en je herinnert je al die kleine dingen die hij deed waardoor je verliefd op hem werd.

Je kijkt naar de man die naast je zit en het is alsof je hem niet eens herkent. Hij werd zo comfortabel met het idee om je te hebben, dat hij niet langer de behoefte voelt om je het gevoel te geven dat je geliefd bent. Wanneer deze dingen gebeuren, dan is het belangrijk dat je het heft in eigen handen neemt.

Herinner hem eraan op wie hij verliefd is geworden. Je bent nog steeds de vrouw die je vroeger was. Gedurfd, assertief en iemand die haar waarde kent. Je weet wat je verdient, dus wees niet bang om erom te vragen.

4 manier om hem te laten weten dat hij je verliest

Geef hem een realitycheck. Hij moet weten dat je je geliefd moet voelen in je relatie, anders ben je beter af in je eentje. Als je niet weet hoe je hem moet laten zien dat hij je langzaam verliest, dan zijn hier enkele ideeën die je kunnen helpen.

1. Laat hem weten dat je niet bang bent om weg te gaan

Het makkelijkste wat je kunt doen is gewoon open zijn over hoe je je voelt. Vertel hem dat je je verwaarloosd en ver van hem verwijderd voelt, en dat je het gevoel hebt dat hij je als vanzelfsprekend beschouwt. Herinner hem eraan dat je meer verdient en dat je bereid bent om het ergens anders te zoeken.

Hij moet weten dat je niet bang bent om weg te gaan bij iemand die je niet goed behandelt. Zelfs als je bang bent om hem te verlaten, laat hem dan geloven dat je het goed vindt om alleen te zijn. Want weet je wat? Het komt wel goed.

Het maakt niet uit hoe eng het nu lijkt, je bent in staat om je leven te leven zonder iemand die je als vanzelfsprekend beschouwt. Zonder een man die niet de geweldige vrouw ziet die hij heeft, en die haar niet waardeert voor alles wat ze voor hem doet.

Vroeger leefde je je leven zonder hem, en je zult het opnieuw kunnen doen. Als je dit eenmaal beseft, dan zal het gemakkelijker zijn om hem dat ook te laten geloven.

Zodra hij ziet dat je niet afhankelijk bent van zijn aanwezigheid, dan kan het een wake-up call voor hem zijn.

2. Stop met dingen voor hem te doen

4 Manieren Om Hem Te Laten Zien Dat Hij Je Verliest

Een verliefde vrouw zal er alles aan doen om ervoor te zorgen dat haar man zich geliefd, verzorgd en gewaardeerd voelt. Je doet er alles aan om hem zich op zijn gemak te laten voelen en je geniet van al die kleine dingen die je de hele dag voor hem doet.

Het is echter gemakkelijk om die dingen te doen wanneer een man je waardeert omdat je ze doet. Je helpt hem, je zorgt voor hem, en het voelt goed omdat je ziet hoeveel het voor hem betekent. Helaas kunnen veel mannen deze dingen als vanzelfsprekend beschouwen.

Ze raken eraan gewend om je in de buurt te hebben om hem met de kleine dingen te helpen die hij niet langer wil doen.

Het wordt normaal voor hem, dus hij ziet het niet langer als iets dat je uit liefde doet. Maar je bent niet zijn moeder, en het is tijd om hem dat te laten weten.

Als hij je als vanzelfsprekend beschouwt, laat hem dan beseffen hoe belangrijk je bent. Hou op met hem in de watten te leggen.

Doe zijn afwas niet, strijk zijn shirts niet en stop met het schoonmaken van zijn badkamer. Het zal niet lang duren voordat hij merkt hoeveel van zijn dagelijks leven van jou afhangt.

Bewapen jezelf met geduld. Hij zal je er waarschijnlijk voor bekritiseren en je een slecht gevoel geven omdat je niet de dingen doet die je vroeger deed.

Als dit gebeurt, herinner hem er dan aan dat hij de speciale behandeling moet verdienen die hij vroeger kreeg.

3. Kom in contact met de vrouw die je vroeger was

Ga door je oude foto’s. Herken je die vrouw op je scherm? Vroeger had je plezier, ging je naar buiten en deed je de dingen die je leuk vond.

Wanneer heb je voor het laatst iets voor jezelf gedaan? Nou, nu is de kans om dat te doen.

Bel je vrienden, nodig ze uit en maak plezier. Denk aan de vrouw die je vroeger was. Ze is er nog steeds, smekend om weer naar buiten te komen.

De waarheid is, dat is de vrouw waar je vriend verliefd op werd, dus herinner hem eraan dat het gemakkelijk voor je is om terug naar haar te gaan.

Pak je verfkwast, je camera of je boeken op. Ga terug naar je hobby’s en leef het leven dat je voor hem leefde. Dit zal hem laten zien dat het prima met je gaat en dat hem achterlaten misschien wel het beste is wat je voor jezelf kunt doen.

4. Laat hem zien dat hij je verliest door hem een tijdje te vermijden

4 Manieren Om Hem Te Laten Zien Dat Hij Je Verliest

Zodra je man zich op zijn gemak voelt met het idee om je te hebben, dan zal hij stoppen met het doen van een poging om jullie relatie te laten werken. Wanneer dit gebeurt, dan ben jij de enige die probeert de verbinding tussen jullie te behouden.

Het is uitputtend, vermoeiend, en dit soort eenzijdige liefde zal je nergens brengen. Daarom moet je jezelf prioriteit geven. Stop met moeite doen, en je zult merken dat je minder en minder tijd samen doorbrengt.

Laat dit je er niet onder krijgen. Maak in plaats daarvan van andere dingen je prioriteit. Ga naar je familie, ga uit met je vrienden en maak wat tijd voor jezelf. In plaats van op zoek te gaan naar dingen die je met je vriend kunt doen, heb je wat ik-tijd.

Zodra hij merkt dat hij je al een paar dagen niet heeft gezien, dan kan hij zich realiseren dat jij de enige was die deze relatie liet werken. Als dat niet helpt, dan is het misschien tijd om hem te laten gaan.