Skip to Content

Is Hij Een Player? 13 Signalen Dat Hij Niet Serieus Is

Is Hij Een Player? 13 Signalen Dat Hij Niet Serieus Is

Voordat je de ware tegenkomt, hoef je alleen maar een paar kikkers te kussen. Maar de vraag is: hoe herken je de ‘kikker’? Hoe weet je of hij een player is, een fuckboy die alleen maar wil profiteren van jouw liefde voor hem om te krijgen wat hij wil?

Meisjes moeten elkaar steunen, toch? Ik heb deze lijst gemaakt met de 13 meest duidelijke kenmerken van een player, zodat je hem op tijd kunt herkennen en hem kunt dumpen voordat hij je hart breekt.

Of we het nu leuk vinden of niet, voordat we onze Mr. Perfect ontmoeten, hebben de meeste meisjes tegenwoordig te maken met minstens één player.

Je moet een paar jongens tegenkomen die je pijn zullen doen en die de bedoeling hebben je hart te breken – het is de wet van modern daten.

Iemand die je alle harde lessen over liefde en daten leert. Iemand die je zal helpen de aardige vent te waarderen, zodra hij in je leven komt.

Natuurlijk zou geen enkel meisje ooit betrokken raken bij dit soort klootzakken. Als ze maar op tijd zijn ware aard zou kunnen zien.

Toch is dat onmogelijk. Of is het echt? We zijn hier om je te laten zien dat het mogelijk is en geven je advies van een datingexpert over hoe je een speler meteen kunt herkennen.

Wat zijn de tekenen dat een man een player is?

Is Hij Een Player? 13 Signalen Dat Hij Niet Serieus Is

Een van de duidelijkste tekenen dat je man daadwerkelijk een player is, is als hij zich in het bijzijn van andere mensen anders gedraagt dan wanneer jullie alleen zijn. Het betekent dat hij je wil houden, maar niet omdat hij verliefd op je is, maar omdat hij misbruik van je wil maken.

Als je man je relatie geheim houdt, is dat ook een duidelijk teken dat hij een player is. Hij wil geen toegewijde relatie met je hebben, hij wil gewoon wat plezier hebben en dan dumpt hij je.

Ik denk dat dit zo voor de hand liggend is, maar ik moet dit ook even vermelden. Als je je man betrapt terwijl hij contact maakt met andere vrouwen, ook al heb je je relatie officieel gemaakt, is het ook een alarmsignaal dat je met een player bent.

Dus, hoe weet je of hij een player is? Je vindt een duidelijk antwoord op deze vraag in de onderstaande lijst, die nog een paar veelbetekenende signalen bevat die je kunnen dienen als een effectieve ‘Speelt hij met mij’ quiz.

Als meer dan de helft van deze signalen dat hij een player is, op jouw vriend van toepassing is, is de situatie meer dan duidelijk. Hoezeer je deze ook probeert te ontkennen.

Hij is niet te vertrouwen

Een van de eerste waarschuwingen dat een man eigenlijk een speler is die je gevoelens zal kwetsen, is zijn oneerlijkheid en duistere gedrag.

Als je erover nadenkt, weet je niets over deze man. Je hebt heel weinig informatie over zijn verblijfplaats.

Ja, privacy is belangrijk, en niemand vertelt je dat je een psychostalker bent die elke beweging van haar vriend volgt. Maar het feit is dat deze man al zijn levens- (en liefdesleven) details voor je verbergt en dat je hem nog meer hebt betrapt op liegen.

Is je man voortdurend aan het bellen als hij bij jou is, maar als je hem belt, neemt hij nooit op?

Vermijdt hij te antwoorden als je hem vraagt met wie hij appt of belt?

Gaat hij altijd naar buiten om zijn telefoon op te nemen en praat hij nooit met iemand in jouw bijzijn? Volgt hij veel onbekende meisjes op sociale media?

Verbergt hij zijn telefoon en zorgt hij ervoor dat hij hem nooit uit het zicht laat? Weigert hij je te vertellen waar en met wie hij gisteravond is geweest?

Verbergt hij zijn Snapchat en Instagram voor jou? Heb je toegang tot zijn sociale netwerken?

Gedraagt hij zich als verdachte in een moordonderzoek en vermijdt hij oogcontact als je meer wilt weten over zijn dagelijkse activiteiten?

Beschuldigt hij je ervan te nieuwsgierig te zijn als je hem een normale vraag stelt? Vertelt zijn lichaamstaal dat hij iets verbergt?

Als de meeste van deze antwoorden positief zijn, moet ik je teleurstellen en je vertellen dat je zonder twijfel te maken hebt met een duistere kerel die je bespeelt. Stop met liegen tegen jezelf en kijk de waarheid in de ogen!

Hij is een player als hij te glad is

Laten we eerlijk zijn: er bestaat geen vrouw die zich niet aangetrokken voelt tot mannen die weten wat ze willen en die niet aarzelen om het te krijgen.

Een van de meest aantrekkelijke eigenschappen die een man kan hebben, is een hoog zelfbeeld.

Bijna elke vrouw wordt omver geslagen door een man die haar laat zien dat hij niet bang is haar hart te winnen. Een man die weet wat hij doet.

Helaas is dit soms echter het grootste addertje onder het gras als het gaat om mannen die spelletjes spelen. Het feit dat ze zeer vaardig zijn in het daten en dat ze een manier hebben om in de huid van een vrouw te kruipen.

Zie je, het ergste aan players is dat ze altijd ongelooflijk charmant zijn.

Dit betekent natuurlijk niet dat elke man die de weg weet met de dames een klootzak is die je wil gebruiken. Maar als een man een lieve prater is en als hij vanaf de eerste date te mooi lijkt om waar te zijn, is het een rode vlag die je goed in de gaten moet houden.

Als een man een vlotte prater is en een meester is in flirten en sms’en, is het duidelijk dat hij enige ervaring heeft.

Het is waarschijnlijk dat hij dit eerder heeft gedaan. Dat hij talloze meisjes op dezelfde manier heeft benaderd als jij.

Niet alleen dat, maar deze man is zich er ook perfect van bewust dat hij bijna elk meisje kan krijgen waar hij naar kijkt.

Als je dat weet, is het vrij onwaarschijnlijk dat hij tevreden zal zijn als hij alleen jou heeft. Dat hij zijn spelletjes ook niet op andere vrouwen zal uitproberen.

Hij verbergt zijn verleden

Is Hij Een Player? 13 Signalen Dat Hij Niet Serieus Is

We hebben allemaal het recht om de details uit ons verleden niet met onze nieuwe partners te delen.

Je vriend is dus op geen enkele manier verplicht om je alles over zijn exen te vertellen. Of om al het gewicht van zijn emotionele bagage vlak voor je neus naar buiten te brengen.

Je moet zijn privacy en die van zijn voormalige emotionele partners voldoende respecteren om niet te veel te vragen. Laat hem beslissen wat hij je wil vertellen en wanneer.

Tegelijkertijd is het volkomen normaal dat je op zijn minst enkele basisgegevens over het verleden van je vriend kent, inclusief romantische.

Het zou normaal moeten zijn dat je dingen weet, zoals wanneer zijn laatste serieuze relatie eindigde. Hoe lang zijn langste romance duurde en met wat voor soort meisjes hij gewoonlijk date.

Niettemin weet je niets van deze dingen en om eerlijk te zijn, weet je niets over het verleden van deze man.

Je hebt hem nooit een van zijn exen horen noemen of je iets meer horen vertellen over zijn liefdesleven in het algemeen.

Hoewel dit niet zo’n duidelijk teken is dat je met een player te maken hebt, is het zonder twijfel een waarschuwing waar je op moet letten.

Wat verbergt hij? Waar is hij bang voor? Is het mogelijk dat hij eigenlijk een eikel was tegenover al zijn vriendinnen en dat hij wil voorkomen dat jij daar achter komt?

Dat hij de meeste van hen heeft bedrogen of geghost. Dat hij bang is dat zijn masker van een goede kerel af zou vallen als je je daar ooit van bewust zou worden?

Hij is een player als hij niet consistent is

Als een man je bespeelt, weet je nooit waar je aan toe bent en wat je de volgende dag kunt verwachten.

Hij blijft spelletjes spelen, en voor je het weet, betrap je jezelf erop dat je probeert zijn bedoelingen te ontcijferen. Om zijn persoonlijkheid tot op de bodem uit te zoeken.

In eerste instantie lijkt dit allemaal leuk en leuk, en misschien vind je het zelfs interessant en spannend.

Niettemin besef je naarmate de tijd verstrijkt dat het eigenlijk een groot probleem is en dat hij niet van plan is zijn manier van doen te veranderen. Je wordt je ervan bewust dat zijn inconsistentie eigenlijk een veelbetekenend signaal is dat hij je niet serieus neemt.

Dit is precies wat er gebeurt met jou en deze man waar we het over hebben. Je hebt het gevoel dat je met twee verschillende mensen date.

Op een dag behandelt hij je alsof je de liefde van zijn leven bent. Je twijfelt er niet aan dat hij een toegewijde relatie met je wil hebben.

Hij verwent je, belt en sms’t je de hele tijd, wil weten hoe je dag is. Hij zorgt ervoor dat je weet dat hij niet kan wachten om je te zien.

Dit geeft je natuurlijk het gevoel dat je on top of the world bent. Welk meisje zou niet graag zo’n attent, liefdevol en zorgzaam vriendje willen hebben?

Niettemin verandert dit allemaal van de ene op de andere dag. De volgende dag begint hij zich als een heel andere man te gedragen.

Plotseling negeert hij je en oproepen en heeft hij het te druk om je te zien.

Natuurlijk vraag je je af wat er met hem aan de hand is. Je kunt niet anders dan jezelf afvragen: “Is hij echt of een player?”

Heb ik iets verkeerd gedaan en wat zorgde ervoor dat hij zijn gedrag zo drastisch veranderde?”. Laat me je vertellen dat de inconsistentie van deze man allemaal deel uitmaakt van zijn spel.

Op deze manier laat hij je altijd verlangen naar meer. Zelfs als hij je als stront behandelt, ben je in de strijd om de man die van je hield terug te krijgen.

Bovendien geeft hij je ook de hoop dat er een dag zal komen waarop hij niet meer terug zal keren naar zijn vreselijke manieren. Een dag waarop hij besluit voor altijd de romantische man te blijven die je behandelt zoals elke vrouw in deze wereld behandeld wil worden.

Zijn woorden komen niet overeen met zijn daden

Is Hij Een Player? 13 Signalen Dat Hij Niet Serieus Is

Een ander waarschuwingssignaal dat een man je bespeelt, is het feit dat zijn gedrag bij lange na niet in de buurt komt van zijn woorden.

Wanneer je deze man voor het eerst ontmoet, is hij een goede kerel die je een heleboel loze beloftes en onzinleugens geeft. Waar je natuurlijk in trapt.

Na een tijdje besef je echter dat al deze lieve woorden niets meer waren dan zijn stiekeme manier om onder je huid, in je hart en in je bed te kruipen.

Sommige van deze players hebben er geen probleem mee om je te vertellen hoeveel ze van je houden, hoeveel ze je hebben gemist. Dat ze zich nooit zouden kunnen voorstellen dat ze met een ander meisje zouden zijn.

En laten we eerlijk zijn: welke vrouw houdt er niet van om deze woorden te horen van een man op wie ze gek is?

Dit is vooral het geval als je dreigt zijn hem te verlaten of als je echt de kracht krijgt om bij hem weg te lopen.

Wanneer dit gebeurt, verandert hij in de beste man ooit. Hij blijft je vertellen dat hij alles zal doen om je terug te krijgen.

Niettemin, als je erover nadenkt, heeft hij eigenlijk nooit achter zijn woorden gestaan en vraag je je af: “Is hij echt verliefd op mij geworden of speelt hij alleen maar spelletjes?”.

In feite handelde hij altijd volledig het tegenovergestelde. Zodra hij een nieuwe kans krijgt, keert hij terug naar zijn wandaden.

De bittere waarheid is dat je de liefde en genegenheid waar hij je over vertelt, niet voelt.

Hij is nooit zijn beloften nagekomen om te veranderen, zodat de dingen tussen jullie anders zullen zijn.

Welk ander bewijs heb je nodig voordat je beseft dat hij niets anders is dan een speler die je hart zal breken?

Een player durft er geen label op te plakken

Wat maakt een man tot een player? Een eigenschap die veel voorkomt bij de meeste jongens die spelletjes spelen, is dat ze moeite hebben om dingen officieel te maken.

Sommigen van hen vertellen je dat ze niet in serieuze relaties als zodanig geloven.

Sommigen van hen vermijden het onderwerp. Of ze liegen dat ze nog steeds niet klaar zijn om dingen een label te geven.

Als je man weigert je zijn vriendin te noemen en als hij vage termen over jullie relatie gebruikt, zijn de zaken vrij duidelijk.

Tegelijkertijd verlaat hij je echter niet, hij houdt je alleen maar stand-by. Op deze manier wil hij al het nieuwe relatiedrama vermijden.

Ook wil hij je geen rechten geven die je normaal gesproken als zijn vriendin zou hebben. Maar tegelijkertijd wil hij je in de buurt houden.

Jullie hebben immers nog geen vaste relatie en dat geeft hem de kans om zijn leven als vrijgezel voort te zetten. De volledige vrijheid te hebben om te doen wat hij wil.

Je bent zijn vriendin niet, dus technisch gezien heb je niet het recht om hem aan te spreken op zijn daden. Of om hem ronduit te vragen waar alles naartoe gaat.

Je hebt niet het recht om hem te vragen waar hij de nacht heeft doorgebracht en of hij contact wil maken met andere meisjes (in plaats daarvan moet je zijn Instagram en Snapchat onderzoeken in de hoop erachter te komen wat hij heeft uitgespookt).

Je hebt niet het recht om te eisen dat hij jou op de eerste plaats zet. Om te zeuren dat hij je niet genoeg aandacht schenkt, of om boos te worden als hij dagenlang verdwijnt.

Het belangrijkste is dat als je relatie niet officieel is, hij niet de plicht heeft om trouw te blijven.

In feite geeft dit hem de vrijheid om met andere meisjes te praten (of zelfs contact te maken) zonder dat dit bedrog wordt genoemd. Zonder dat jij het recht hebt om iets te zeggen.

Het ergste is dat je je hier echt voor hebt opgegeven. Je accepteerde deze status quo echt en je nam er genoegen mee dat je geen titel had.

En dit is iets waar hij je altijd aan herinnert als je probeert te klagen over zijn gedrag.

Hij is niet toegewijd

Is Hij Een Player? 13 Signalen Dat Hij Niet Serieus Is

Volgens datingcoaches zijn alle players chronische commitment-foben. Ze lopen weg voor verplichtingen en maken nooit toekomstplannen.

Een player zal je waarschijnlijk vertellen dat hij emotioneel niet beschikbaar is, dat hij in het verleden gekwetst is. Dat hij zijn portie giftige relaties heeft gehad en dat hij gewoon overdreven voorzichtig is omdat hij bang is dat zijn hart gebroken wordt.

Elke keer dat je merkt dat hij niet volledig toegewijd is aan je relatie en elke keer dat je ziet dat hij je niet helemaal binnen heeft gelaten, zal hij je vertellen dat hij bang is voor hoeveel hij van je houdt. Dat hij daarom achter je staat.

In plaats van weg te gaan, voel je je elke keer dat je dit flauwe excuus hoort, diep van binnen, zelfs gevleid.

Jij bent tenslotte degene die op het punt staat zijn muren af te breken. De enige vrouw die de kans heeft zijn hart te veroveren.

Nou, laat me je iets vertellen: door dit te doen, geef je hem groen licht om door te gaan met dit slechte gedrag.

Je verspilt jaren waarin je vastzit in een giftige relatie, aan een man die geen toekomst met je wil plannen. Aan een man die geen enkele moeite in je relatie steekt en aan een man die misschien wel uit je relatie zal verdwijnen.

Nee, hij is geen verloren jongetje dat jouw begeleiding nodig heeft. Die zijn hele leven heeft gewacht tot jij hem zou laten zien wat ware liefde is.

Hij is niet emotioneel gebroken of getraumatiseerd. Hij is een klootzak die met je speelt, dus onthoud dit waardevolle relatieadvies!

Bij een player draait alles om fysiek zijn

We zijn allemaal mensen die behoefte hebben aan intimiteit, wat een onvermijdelijk onderdeel is van elke gezonde relatie.

Het is dus volkomen normaal dat je vriend graag aan je zit. Anders zou je je waarschijnlijk zorgen maken dat hij je niet aantrekkelijk genoeg vindt, of je afvragen of hij je aan de kant zet.

Maar een man die er gek op is om je aan te raken is één ding. Een hele relatie hebben gebaseerd op alleen dat is compleet anders.

Dit is precies wat er zal gebeuren als je tijd met een player doorbrengt. Fysieke aanrakingen is het enige waarin hij geïnteresseerd zal zijn.

Het maakt hem niet uit om met je te praten of persoonlijke gegevens te delen. De enige keer dat hij je daadwerkelijk een sms stuurt, is het met maar één reden.

Hij is niet geïnteresseerd om veel tijd met je door te brengen, zoals een normale man, die eigenlijk verliefd op je is, zou zijn.

Hij wil nooit overdag afspreken of je meenemen op een date. Wat hij wel doet is je veel te laat in de avond opbellen om te vragen of je nog even langs wil komen.

Hij weet niet wanneer je jarig bent of hoe je huisdier heet. Heeft hij iets speciaals voor je gedaan? Nooit! Hij heeft je nooit een romantisch gebaar of een verrassing gegeven.

Hij is niet geïnteresseerd in je diepste angsten en levensdilemma’s. Het kan hem niets schelen als persoon.

Hij knuffelt je niet en brengt zelden de nacht door. Sterker nog, hij sms’t je de volgende ochtend meestal niet eens.

Zodra hij behoefte heeft om intiem met je te zijn, kun je niet van hem af komen.

Besteed hier aandacht aan en als dit iets is waar je je mee kunt identificeren. Relatie experts zeggen dat dit een veelbetekenend teken is dat deze man maar één ding nastreeft.

Hij doet geen enkele moeite om het hele pakket te bemachtigen. Het laat zien dat hij niks geeft om je hart of hersenen.

Hij houdt alleen van jouw lichaam, en jij bent degene die hem toestaat je op die manier te behandelen.

Een player betrekt jou niet in zijn leven

Is Hij Een Player? 13 Signalen Dat Hij Niet Serieus Is

Als een man gek op je is, is hij geïnteresseerd in je mening en houding, en wil hij je zo goed mogelijk leren kennen.

Niet alleen dat, maar hij wil je ook deel laten uitmaken van zijn leven. Hij wil dat je zijn beste vrienden en familie ontmoet, hij vertelt je over zijn werk en hij betrekt jou bij zijn hobby’s.

Elke relatiedeskundige zal je vertellen dat wanneer een man oprecht in je geïnteresseerd is. Dat is wanneer hij je vol trots aan iedereen in zijn omgeving zal laten zien.

Hij zal graag je hand in het openbaar vasthouden en je aan de wereld voorstellen. Aan de andere kant zal een gecertificeerde player nooit een van deze dingen doen.

Sterker nog, hij zal je waarschijnlijk voor iedereen verbergen. Ervoor zorgen dat je zoveel mogelijk uit zijn leven verdwijnt.

Deze man zal je waarschijnlijk negeren als je in het gezelschap van anderen bent. Hij zal zijn best doen om er alles aan te doen om je nergens tegen te komen buiten jullie appartementen of nachtclubs. Het is niet dat hij zich voor je schaamt.

Hij wil gewoon niet betrapt worden tijdens het vrijen met jou, omdat hij dezelfde relatie heeft met talloze andere meisjes. Dat zou zijn dekking verpesten.

Bovendien maakt het feit dat hij je geen toegang geeft tot zijn leven en dagelijkse routine, het gemakkelijker voor hem om je te dumpen wanneer en hoe hij maar wil.

Hoe minder informatie je over hem hebt en hoe minder vrienden je gemeen hebt, hoe gemakkelijker het voor hem zal zijn om je te ghosten en zonder enige uitleg te verdwijnen.

Hij zet jou niet op de eerste plaats

Een ander duidelijk teken dat een man je bespeelt (wat veel meisjes helaas over het hoofd zien) is het feit dat je moet smeken om de liefde en aandacht van deze man.

Het is een feit dat je je zijn tweede keus voelt. Dat hij je nooit de plaats heeft gegeven die je verdient in zijn leven.

Voor iemand als hij is alles en iedereen belangrijker dan jij.

Hij heeft het altijd te druk om je te zien en vindt het niet erg als iemand anders hem belt om rond te hangen.

Jij bent niet degene met wie hij ooit samen een vakantie zal plannen (of zelfs een weekendje weg). Niet degene naar wie hij zal komen helpen als je in de problemen zit. Ook niet degene waarvoor hij zijn plannen zal annuleren.

Jij bent niet degene wiens sms’jes hij als eerste zal beantwoorden. Niet degene wiens telefoontje hij altijd beantwoordt.

In feite ben jij het laatste redmiddel van deze man, een vangnet. De enige keren dat hij je belt, is wanneer hij je nodig heeft.

Jij bent degene die altijd op hem zal wachten. Degene die talloze nachten met haar telefoon in haar hand heeft doorgebracht, in de hoop tot het laatste moment dat hij zal komen zoals hij beloofde.

Het is alsof hij het gevoel heeft dat je nergens heen gaat, wat hij ook doet. Alsof hij niet de minimale moeite hoeft te doen om je in de buurt te houden.

Jij bent degene die hij belt als hij niets beters te doen heeft en als alle anderen hem op het laatste moment tegenhouden.

Jij bent niet zijn prioriteit en zal dat ook nooit worden. In plaats daarvan ben je gewoon een meisje dat blijft wachten tot hij komt opdagen alsof er niets is gebeurd.

Hij flirt met andere meisjes

Is Hij Een Player? 13 Signalen Dat Hij Niet Serieus Is

Zelfs als je speler het fatsoen had om je relatie te labelen, is hij je nog steeds niet trouw.

Je hebt hem dus nooit in actie gezien, maar je weet heel goed dat je niet het enige meisje bent met wie hij praat.

Trouw zijn houdt echter veel meer in dan niet intiem zijn met andere vrouwen. Veel meer dan geen lichamelijk contact hebben.

Deze man heeft zoveel vriendinnen, en het ergste is dat hij bevriend is gebleven met de meeste van zijn exen. Je weet niet zeker of hij nog steeds tijd met sommigen van hen doorbrengt.

Hij weigert zijn datingapps te verwijderen. Of een stel meisjes niet meer te volgen op Snapchat en andere sociale media.

Je ziet hem naar andere meisjes kijken en oogcontact met ze maken, zelfs waar jij bij bent. Het ergste is dat hij niets verkeerds in zijn gedrag ziet.

Zelfs als je hem ronduit aanspreekt op zijn daden, probeert hij je ervan te overtuigen dat hij maar wat aan het spelen is en dat je overal ophef over maakt.

Volgens datingcoaches zit zijn behoefte om te flirten gewoon in zijn bloed. Het is iets dat hij nooit zal opgeven, hoe hard je het ook probeert.

Hij zal je nooit genoeg respecteren om van jou de ware te maken, en dat is iets dat je niet moet tolereren.

Een disclaimer: je kunt doorgaan met daten met deze man, maar of je het nu leuk vindt of niet, na verloop van tijd zul je jezelf afvragen waarom je niet genoeg voor hem kunt zijn. Hij zal erin slagen je ervan te overtuigen dat zijn mishandeling op de een of andere manier eigenlijk jouw schuld.

Je zult jezelf vergelijken met al die andere meisjes in zijn leven. Ook je gevoel van eigenwaarde zal volledig geruïneerd zijn.

Een player heeft altijd een slechte reputatie

Je bent een meisje dat geen aandacht schenkt aan de mening van anderen en iemand die zich niets aantrekt van wat anderen zeggen.

Je weet dat mensen niet altijd eerlijk zijn, en je gelooft niet alles wat je hoort.

Ook al is dit iets geweldigs en een teken van je sterke houding, als een man de reputatie heeft een fuckboy te zijn, is het misschien tijd om het te bekijken.

Weet je, als een man in het verleden veel meisjes heeft bespeeld en pijn heeft gedaan, zul je daar waarschijnlijk van horen. Dat is niet iets dat je moet negeren.

Als iedereen om je heen (inclusief je beste vrienden, die het zeker goed met je bedoelen) je afraadt om bij hem te zijn en je zegt om uit de buurt van deze eikel te blijven, moet je misschien naar hen luisteren.

Als mensen je blijven vertellen dat hij de reputatie heeft meisjes te gebruiken, zit daar waarschijnlijk meer in.

Houd jezelf niet voor de gek door te denken dat hij anders zal zijn als het om jou gaat, omdat hij dat niet zal doen.

Lieg niet tegen jezelf dat je iets speciaals bent. Dat je hem zult veranderen omdat je waarschijnlijk een gebroken hart zult hebben, net als al die andere meisjes vóór jou.

Je gevoel zegt het je

Laten we eerlijk zijn: er bestaat waarschijnlijk geen meisje dat haar vrienden nooit heeft gevraagd: “Is hij een player of vindt hij mij echt leuk?” over een man, ondanks de liefde die ze delen.

Een meisje dat zich nooit afvroeg: “Speelt hij met mij of zijn zijn intenties toch eerlijk?”.

Niettemin is het volkomen normaal als dit soort dingen af en toe door je hoofd gaan. Maar het is iets anders als je geobsedeerd bent door deze vragen.

Als je een overdenker bent, betwijfel je altijd de bedoelingen van iedereen.

Je bent voortdurend bang dat je hart gebroken wordt. Je twijfelt zelfs aan degenen die je moet vertrouwen.

Als je gevoel je echter iets vertelt, is het misschien tijd om ernaar te luisteren.

Als je immers het grootste deel van je tijd besteedt aan het stellen van vragen als: “Meent hij het met mij of speelt hij gewoon?” of “Houdt hij echt van mij of speelt hij spelletjes?” of voortdurend op zoek zijn naar een ‘Speelt hij met mij’ quiz, het is tijd om je hele relatie te heroverwegen.

Helaas weten we allemaal dat de datingscene tegenwoordig allesbehalve normaal is. Mensen faken emoties en zijn zo koud geworden dat ze zich helemaal geen zorgen meer maken over de gevoelens en het emotionele welzijn van anderen.

Tot slot

Is Hij Een Player? 13 Signalen Dat Hij Niet Serieus Is

Ik hoop dat deze signalen hierboven je een duidelijk antwoord hebben gegeven op je vraag: “Is hij een player?”. En ik hoop nog meer dat het antwoord negatief is.

Als dat het geval is, moet je die man echt in je leven houden. Eerlijke en goede mensen zijn tegenwoordig zo zeldzaam geworden, dus je moet jezelf echt als een gelukkige meid beschouwen als je erin bent geslaagd er een te vinden.

Aan de andere kant, als je je realiseert dat je man eigenlijk een player is, zou ik graag willen dat je naar dit datingadvies luistert…

Je hield zoveel van hem dat je hem toestond met je te spelen. Nu moet je genoeg van jezelf houden om hem te verlaten en nooit meer achterom te kijken.