Skip to Content

11 Daadwerkelijke Dingen Die Je Kunt Zeggen In Plaats Van Iemand Te Ghosten

11 Daadwerkelijke Dingen Die Je Kunt Zeggen In Plaats Van Iemand Te Ghosten

Geef toe, jij hebt het ook meegemaakt. Ik denk dat er niemand is die niet op de een of andere manier met ghosten te maken heeft gehad. Heb je ooit nagedacht over wat je moet zeggen in plaats van iemand te ghosten?

Soms vergeet je gewoon de date en de persoon met wie je uit bent geweest. Maar het is normaal om de persoon te bedanken dat ze tijd met je hebben doorgebracht, toch? Misschien dat de andere persoon jou daarna zal ghosten, maar dat is dan niet meer jouw probleem.

Relaties zouden tegenwoordig zoveel gemakkelijker zijn zonder deze nieuwe dingen die voortdurend uit het niets opduiken. Het lijkt erop dat we niets slimmers te doen hebben dan nieuwe woorden verzinnen. Grappen terzijde, naar mijn mening hebben dating apps al deze toestanden veroorzaakt.

Begrijp me niet verkeerd, ze zijn een geweldige manier om potentiële partners te ontmoeten, maar ze hebben ook een heleboel negatieve dingen met zich meegebracht. Vreemdgaan is nu veel gemakkelijker, ghosting en textationships zijn steeds gebruikelijker geworden. Ik bedoel, ze hebben zelfs een speciale naam gekregen!

Zeg dit in plaats van iemand te ghosten

11 Daadwerkelijke Dingen Die Je Kunt Zeggen In Plaats Van Iemand Te Ghosten

Hoe dan ook, voor degenen onder jullie die het misschien niet weten, iemand ghosten betekent dat je zonder enige uitleg volledig uit iemands leven verdwijnt. Je stopt gewoon met appen, en als ze contact met je opnemen, dan negeer je ze en dan vermijdt je alle plaatsen waar je ze tegen kunt komen.

Kortom, je laat iemand zien dat je niet geïnteresseerd bent in een relatie, maar dan op een onbeleefde manier. Degene die gedumpt is, heeft geen idee wat er aan de hand is en is in de war omdat vanuit hun perspectief alles goed leek te zijn.

Dus, de volgende keer in plaats van iemand te ghosten, gebruik dan een aantal van deze zinnen hieronder. Je zult beleefd zeggen dat je niet geïnteresseerd bent en de andere persoon zal je niet achterna gaan zitten en wachten tot je van gedachten verandert.

1. “Bedankt voor een prachtig avondje uit, maar ik heb niet het gevoel dat we in de toekomst dezelfde dingen willen. Succes verder.”

Je kunt deze gebruiken om een man te vertellen dat de date goed was, maar jullie doelen en waarden gewoon niet overeen kwamen en er geen kans is dat het zou kunnen werken. Als je een leven met iemand wilt doorbrengen, dan is het uitermate belangrijk dat je soortgelijke plannen voor de toekomst hebt. Wat zeg je ervan?

2. “Hé, ik heb het leuk gehad tijdens onze date, maar ik voelde de vonk niet. Ik hoop dat je het begrijpt.”

Jullie twee hebben gewoon geen”klik”. Het is niet nodig om iets te forceren als er geen vonk is die in vuur kan veranderen, toch? Hij moet dit begrijpen en dit als een teken zien dat je hem genoeg respecteert om hem niet aan het lijntje te houden.

3. “Ik denk dat we niet compatibel zijn en ik wil je geen valse hoop geven. Het spijt me.”

Eerlijkheid is het beste beleid, toch? Dit is een aardige manier om tegen een man te zeggen dat je niet geïnteresseerd bent. Je hoeft jezelf niet uit te leggen of over je beslissing uit te weiden. Het gaat niet werken, hoe goed jullie er op papier ook samen uitzien.

4. “Er gebeurt op dit moment veel in mijn leven en ik weet niet zeker of ik ook nog eens een relatie aankan. Maar bedankt voor een leuke date.”

Als je een aantal persoonlijke problemen hebt die je zelf moet oplossen en de steun van iemand anders gewoon een last zou zijn, dan kun je hem dit appen. Het is alleen wel zo dat het gebruik van “nu” in een van deze berichten ruimte over laat voor een mogelijk samenzijn in de toekomst, dus wees daar voorzichtig mee.

5. “Ik dacht dat ik klaar was om weer te daten, maar ik geloof dat ik dat niet ben.”

11 Daadwerkelijke Dingen Die Je Kunt Zeggen In Plaats Van Iemand Te Ghosten

Je bent duidelijk nog niet over je ex heen en je bent nog niet klaar voor een nieuwe relatie. Het is helemaal in orde, neem de tijd om alles te verwerken en te genezen. Ga gewoon niet twee weken later met een andere man uit…

6. “Ik denk niet dat dit een romantische relatie wordt, maar als je het goed vindt, wil ik graag vrienden blijven.”

Gebruik deze als je hem echt leuk vindt, maar je niet meer dan vrienden met hem kunt zijn. Word echter niet boos als hij zegt dat hij liever bij je uit de buurt blijft. Respecteer hem genoeg om geen contact meer met hem op te nemen.

7. “Ik heb iemand ontmoet met wie ik meer dingen gemeen heb. Het spijt me dat het zo is gelopen.”

Zeg dit liever dan dat je iemand gaat ghosten en je hem een paar dagen later ziet terwijl je de hand van je nieuwe vriend vasthoudt. Je vermijdt dat jullie in een lastige situatie komen, vooral als er een kleine kans is dat ze elkaar kennen.

8. “Ik heb veel nagedacht en dit is niet het juiste moment om me te binden. Het spijt me dat ik je gekwetst heb.”

Misschien ben je nu op zoek naar een ongedwongen relatie en ook al ben je een paar keer uit geweest, je hebt geen gevoelens gekregen. In deze situatie eerlijk zijn, is ook de beste oplossing, omdat de arme man misschien denkt dat jullie naar iets serieus op weg zijn.

9. “Ik ben net aangenomen voor een geheim agentschap. Als ik je nog iets vertel, dan is je leven in gevaar.”

Oké, misschien moet je deze niet sturen. Tenzij dat de sfeer was op je laatste date. Maar zorg ervoor dat hij het serieus neemt en het niet als een of andere grap opvat. Deze zou in dat geval kunnen werken en het zal hem met een glimlach op zijn gezicht achterlaten. Ik wed dat hij ooit zijn kleinkinderen zal vertellen hoe je hem op een coole manier hebt gedumpt.

10. “Eerlijk, je lijkt me een geweldige vent, maar ik ben op dit moment niet op zoek naar iets serieus.”

Als je als het om je liefdesleven gaat een zeer chaotische periode doormaakt, dan is dit je ‘uit elkaar gaan’ bericht. Je wilt je opties open houden, maar je wilt zo’n geweldige vent geen pijn doen, dus wees eerlijk en vertel hem eerlijk wat er gebeurt. Hij zal het zeker waarderen.

11. “Ik denk niet dat dit gaat werken. Het spijt me, maar ik denk niet dat we nog een keer op date moeten gaan.”

11 Daadwerkelijke Dingen Die Je Kunt Zeggen In Plaats Van Iemand Te Ghosten

Deze is voor als je hem nooit meer wilt zien. De date was verschrikkelijk en je kon nauwelijks wachten om weg te gaan, zodat je hem kon laten weten dat het je eerste en laatste date was. Hij was gewoon niet het type waarmee je jezelf ziet en dat is volkomen normaal.

Probeer een aantal van deze te gebruiken in plaats van iemand te ghosten. Je leven zal zoveel makkelijker zijn, omdat je je niet hoeft te verstoppen voor jongens met wie je niet op een tweede date wil. Wees eerlijk, druk je gevoelens openlijk uit en maak relaties op zijn minst een beetje makkelijker.