Skip to Content

11 Datingfouten Die Mannen Wegjagen (En Hoe Ze Te Vermijden)

11 Datingfouten Die Mannen Wegjagen (En Hoe Ze Te Vermijden)

Als we verliefd worden, dan hebben we de neiging om fouten te maken die we normaal nooit zouden maken. Laten we eerlijk zijn – liefde maakt ons een beetje dom.

Van het opblazen van zijn telefoon tot hem het gevoel geven dat hij een verdachte is die wordt ondervraagd, alleen maar omdat het goed voelt om iemand aan onze zijde te hebben en we hem vaker willen zien.

Dus hebben we enkele van de meest voorkomende fouten verzameld die we maken, zodat we ze kunnen vermijden en we mannen dus niet wegjagen.

11 datingfouten die mannen wegjagen

11 Datingfouten Die Mannen Wegjagen (En Hoe Ze Te Vermijden)

Zijn telefoon opblazen

Geef het maar toe dames, we hebben dit allemaal gedaan. De hele tijd met hem appen voelt geweldig, omdat je zoveel hebt om over te praten. En het voelt gewoon goed om die domme grijns op je gezicht te hebben als je telefoon zoemt.

Het is het beste om te voorkomen dat je zijn telefoon opblaast. Het kan namelijk heel snel vervelend worden en hij zal wegrennen.

Te snel aanhankelijk zijn

Deze gaat samen met zijn telefoon bombarderen. Geef hem een kans om te ademen en je te missen. Als je aanhankelijk bent en elk moment dat je kunt met hem doorbrengt, dan zal je er alleen maar behoeftig uitzien.

Mannen moeten de opwinding van de achtervolging voelen. En als hij je niet achterna zit, dan is er een goede kans dat hij snel zijn interesse zal verliezen.

Fouten die mannen wegjagen: hem nodig hebben

Het is één ding om bij iemand te willen zijn en wat tijd met die persoon te willen doorbrengen. Ze nodig hebben is echter een heel ander aspect van een relatie.

Iemand nodig hebben om je te helpen of om je een goed gevoel over jezelf te geven, is niet eerlijk. Noch tegenover jou noch tegenover hem.

Zorg ervoor dat je niet van hem afhankelijk bent. Niemand zal lang blijven hangen als ze het gevoel hebben dat ze worden gebruikt.

De hele tijd over je exen praten

Als hij het vraagt, houd je antwoord dan kort en niet op een beschuldigende toon. Niemand vindt het leuk om naar iemand te luisteren die ze overwegen te daten die nog steeds over hun exen praat of zelfs slecht over ze praat.

Het is belangrijk om het feit te respecteren dat je op een gegeven moment liefde voor die andere mannen had. En dat hoe slecht de dingen ook afliepen, je nu een andere weg kunt nemen.

Overanalyse van de situatie

We hebben de neiging om dit de hele tijd te doen, niet alleen met de mannen met wie we uitgaan. Meestal zijn de dingen niet wat ze in ons hoofd lijken, dus als er twijfels zijn, vraag hem er dan naar.

Het zal voor jullie beiden zoveel gemakkelijker zijn en je zult er een gewoonte van maken om problemen te bespreken, niet om ze te negeren.

Te veel over jezelf praten zal mannen wegjagen

Als we nerveus zijn, dan praten we te veel en meestal onzin. Haal diep adem en vraag hem om over zichzelf te praten.

Het is gemakkelijk om te betrokken bij jezelf te raken als je iemand hebt die interesse in je toont, maar het is belangrijk dat hij het gevoel heeft dat je er echt bij bent, dat je ook iets over hem wilt weten, niet alleen maar de hele tijd een monoloog over jezelf te houden.

Grenzen niet respecteren

Of het nu jouw of zijn grenzen zijn, respecteer ze. Als je nee hebt gezegd, houd je er dan aan. Als hij zei dat hij ruimte of tijd nodig heeft, respecteer die dan.

Ga niet te ver met je liefde, want je zult hem te snel in het nauw drijven. En hij zal zeker op zoek gaan naar de ontsnappingsroute.

Verwachten dat hij je gedachten zal lezen

Als je van streek bent en hij lijkt niet te weten waarom dat zo is, vertel het hem dan.

Je kunt niet van hem verwachten dat hij weet wat je hebt meegemaakt of dat hij weet wat hij verkeerd heeft gedaan als je elkaar net hebt ontmoet – je moet open zijn en hem vertellen wat het probleem is.

Als hij dingen verkeerd blijft doen, dump hem dan. Maar de meeste mannen zullen proberen situaties te vermijden waarin je gekwetst raakt, omdat het niet allemaal totale klootzakken zijn.

Kritiek op andere vrouwen hebben

11 Datingfouten Die Mannen Wegjagen (En Hoe Ze Te Vermijden)

Er is een goede reden waarom ze zeggen, “De manier waarop je over anderen praat, zegt meer over jou dan over hen.” Als je de behoefte hebt om iemand naar beneden te halen of te beschamen, gewoon om je er goed uit te laten zien, stop dan even en denk er even over na.

Houd er rekening mee dat je al geweldig bent en zijn aandacht hebt. Er id namelijk een reden dat hij bij je is. Dus laat iedereen zijn leven in vrede leiden, want dat is wat je zou willen dat ze bij jou doen.

Te veel delen zal mannen wegjagen

Deel in het begin niet je diepste en donkerste herinneringen. Het is prima om hem over je verleden te laten weten, maar vanaf het begin volledig intiem zijn is niet goed om te doen.

Zijn aanhankelijke vriendinnenalarm gaat af, omdat te veel delen in het begin vaak als overhaaste dingen aanvoelt.

Als het vanzelf gaat, omdat het klikt, doe het dan. Maar houd er rekening mee dat je deze man niet zo goed kent en het zal raar lijken dat je hebt besloten om je meteen open te stellen.

Hem ondervragen

Je wilt alles over hem weten, want het is belangrijk voor je om te zien of hij gewoon weer een tijdverspiller is. Bombardeer hem niet met vragen, zodat hij het gevoel heeft dat hij wordt ondervraagd.

Volg de stroom van het gesprek en geef hem de kans om jou ook te leren kennen.