Skip to Content

Als Deze 9 Dingen Niet Vanaf Het Begin Soepel Verlopen, Dan Houdt De Relatie Geen Stand

Als Deze 9 Dingen Niet Vanaf Het Begin Soepel Verlopen, Dan Houdt De Relatie Geen Stand

We weten allemaal dat relaties werk vereisen. Ze zullen niet altijd rozengeur en maneschijn zijn. Er zullen onvermijdelijk hobbels op de weg zijn.

Er zijn echter dingen die vanaf het begin soepel moeten verlopen – eenvoudige dingen die moderne dating in gecompliceerd heeft veranderd.

Als je naar de onderstaande dingen kijkt, dan zul je je realiseren dat je soms, afhankelijk van het begin, de kwaliteit en de duur van je relatie kunt voorspellen.

1. In contact blijven

Als Deze 9 dingen Niet Vanaf Het Begin Soepel Verlopen, Dan Houdt De Relatie Geen Stand

De manier waarop je vriend contact met je houdt, vertelt je veel. Het lijkt vrij eenvoudig, maar het is meestal het meest gecompliceerde.

Er is één simpele waarheid over appen: als hij geïnteresseerd is, hoe druk hij het ook heeft of hoe slecht hij ook denkt in appen te zijn, hij zal minstens één keer per dag appen.

Het zal het eerste teken zijn dat hij geïnteresseerd is en bereid is om zich in te spannen om bij je te zijn. De kans is groot dat als jij altijd appt en belt, je veel meer geïnteresseerd bent dan hij.

2. Communicatie via social media

We delen tegenwoordig bijna ons hele leven op social media, maar op de een of andere manier hebben we moeite om dingen persoonlijk te delen. Dus soms krijgen we de indruk dat onze partners liever via social media of instant messages communiceren in plaats van persoonlijk.

Persoonlijke communicatie is belangrijk voor een langdurige relatie. We kunnen via berichten en emoji’s onze problemen niet oplossen of onze gevoelens communiceren.

3. De hoeveelheid tijd die je samen doorbrengt

Als Deze 9 dingen Niet Vanaf Het Begin Soepel Verlopen, Dan Houdt De Relatie Geen Stand

Er zijn koppels die elk uur dat ze wakker zijn graag samen doorbrengen en er zijn koppels die boven alles hun tijd alleen koesteren. Het belangrijkste hier is om in beide gevallen niet tot het uiterste te gaan.

Stellen die te veel tijd samen doorbrengen, zullen het uiteindelijk zat worden. Degenen die te weinig tijd samen doorbrengen, zullen zich eenzaam gaan voelen.

De sleutel is om de balans te vinden tussen tijd samen doorbrengen en wat tijd voor jezelf maken. Als de extremen gebeuren, dan is dat iets om ongerust over te zijn.

4. Date avonden

Hoewel je al een relatie hebt, moet je toch niet zonder date-avonden gaan, zelfs als ze Netflix en chillen bevatten of met twee glazen en een fles wijn op je balkon gaan zitten.

Als je partner het onmogelijk maakt om met je af te spreken en zegt dat hij het te druk heeft en zijn agenda deze week vol is, dan praat hij onzin.

Zelfs de drukste persoon ter wereld heeft wat vrije tijd nodig en kan die ook maken. De vraag is of hij die tijd met jou door wil brengen?

5. Integratie in elkaars leven

Als Deze 9 dingen Niet Vanaf Het Begin Soepel Verlopen, Dan Houdt De Relatie Geen Stand

Het single leven en het relatieleven zijn totaal verschillend. Dus bij de overgang van de ene naar de andere kunnen er problemen ontstaan.

Het is niet meer dan normaal om meer tijd met vrienden door te brengen en een breed spectrum aan interesses na te jagen als je single bent. En dat moet je ook niet opgeven als je een relatie hebt.

Je moet het echter verminderen. Je moet wat tijd vrijmaken voor die andere belangrijke persoon in je leven en hem niet voor altijd laten wachten totdat je wat tijd voor hem hebt.

6. Elkaars vrienden ontmoeten

Zelfs als het nog te vroeg is om elkaars familie te ontmoeten, is het ontmoeten van vrienden een must. Het is een onderdeel van integratie in elkaars leven.

Als ze zich raar beginnen te gedragen en excuses verzinnen waarom je hun vrienden nog niet hebt ontmoet, dan zijn ze niet zo serieus. Als je een exclusieve relatie hebt en als hij je echt leuk vindt, dan moet je de mensen leren kennen die belangrijk voor hem zijn.

7. Voor elkaar zorgen

Als Deze 9 dingen Niet Vanaf Het Begin Soepel Verlopen, Dan Houdt De Relatie Geen Stand

Natuurlijk zijn we meer dan in staat om op eigen benen te staan. Maar een indicator van een goede relatie is het hebben van iemand die er voor emotionele steun zal zijn.

Als iemand geen interesse in jou, je leven en je welzijn toont dan is hij niet alleen egocentrisch, maar dan is hij er ook niet om voor de lange termijn te blijven.

8. Elkaar accepteren voor wie je werkelijk bent

Als twee mensen compatibel zijn, dan zullen ze zowel hun fouten als hun sterke punten kunnen accepteren. Ze zullen niet proberen om elkaar te veranderen of op grote veranderingen in de toekomst hopen.

Aan de andere kant zullen twee onverenigbare mensen zoveel naar verandering streven dat ze over elk klein ding ruzie zullen hebben. De verschillen tussen hen zullen hen uiteindelijk uit elkaar drijven.

Niemand is perfect, maar als je niet met elkaars imperfecties kunt omgaan, dan zit je niet in de juiste relatie.

9. Elkaar volledig vertrouwen

Als Deze 9 dingen Niet Vanaf Het Begin Soepel Verlopen, Dan Houdt De Relatie Geen Stand

We weten allemaal dat vertrouwen de basis van elke relatie is. Zonder dat houdt geen enkele relatie stand. Een van de eerste en meest voorkomende indicatoren van een gebrek aan vertrouwen is jaloezie.

Voortdurend twijfelen, vragen stellen, je afvragen waar de ander is, hun telefoons checken is geen manier om een relatie in stand te houden.

Jaloezie verstikt een relatie langzaam. Het wordt moeilijker en moeilijker om mee om te gaan. Dus als er geen vertrouwen is, doe dan niet eens de moeite om bij elkaar te blijven.

PinFlight Image