Skip to Content

10 Manieren Om Te Vertellen Of Hij Gewoon Verlegen Is Of Gewoon Niet Zo In Je Geïnteresseerd Is

10 Manieren Om Te Vertellen Of Hij Gewoon Verlegen Is Of Gewoon Niet Zo In Je Geïnteresseerd Is

Zoals Beyoncé zou zeggen: “If I were a boy even just for a day…” (als ik een jongen was, al was het maar voor een dag).

Wauw, zoveel dingen zouden zoveel gemakkelijker zijn. Alle gemengde signalen en al die mislukte pogingen om in hun hoofd te komen om te zien en te begrijpen waar ze aan denken – wat hun visie op de dingen en mensen om hen heen is.

Zou dat niet geweldig zijn? Nooit meer proberen te begrijpen ‘vindt hij me wel of niet leuk’.

Maar je kunt geen jongen zijn en je zult ook nooit zo kunnen denken. Je zult nooit helemaal begrijpen hoe hun geest werkt en misschien is dat toch wel goed.

Als we het zouden weten, precies op dat moment, waar denkt hij aan, waar zou de sensatie van de jacht dan naartoe gaan?

De fase waarin je elkaar bekijkt en elkaar ‘aanraakt‘ om te zien of je klaar bent om te gaan, is de meest opwindende. Haal dat eruit en je hebt niets meer over – daten zou saai zijn.

Is hij gewoon verlegen of niet zo in je geïnteresseerd?

10 Manieren Om Te Vertellen Of Hij Gewoon Verlegen Is Of Gewoon Niet Zo In Je Geïnteresseerd Is

Je hebt waarschijnlijk in een situatie gezeten waarin je naar een man verlangt, maar hij geen signalen terugstuurde – zelfs geen gemengde signalen, niets!

Moet dat betekenen dat hij gewoon niet in je geïnteresseerd is? Nee.

Niet iedereen heeft het vertrouwen van een rockster. Niet iedereen van ons kan gewoon naar iemand toe lopen en hem met één zin van zijn voeten vegen.

Met dit soort mannen weet je tenminste precies hoe stevig de grond is waarop je staat. Er zijn geen misverstanden. Of je scoort of je faalt en gaat verder.

Maar het is een heel ander verhaal met iemand die verlegen is. Je krijgt misschien het gevoel dat hij niet in je geïnteresseerd is, omdat hij geen zet doen – hij is passief.

Terwijl hij eigenlijk aan de zijkant staat te wachten tot je hem ‘opmerkt’. Hij wacht op je signaal, omdat hij niet zelfverzekerd genoeg is om het gewoon te doen!

Dus als je je ooit hebt afgevraagd hoe je kunt zien of een verlegen man je leuk vindt, kijk dan op de lijst en beslis of het jouw tijd is om er iets aan te doen.

10 manieren om te weten of hij verlegen of niet in je geïnteresseerd is

1. Hij is stil om je heen

Hoewel hij niet de definitie van een sociale vlinder is, lijkt hij nog stiller te zijn als jij in de buurt bent.

Meestal voelt hij zich niet op zijn gemak om op te vallen of bekeken te worden. Het is dus niet meer dan normaal dat hij die situaties vermijdt.

Zelfs als hij bij iemand in de buurt is die hij leuk vindt (jij), dan zal hij niet doen alsof hij iets is dat hij niet is alleen om je te verleiden. Hij zal stilletjes op je wachten om hem aan te moedigen.

Als hij niet geïnteresseerd was, dan zou hij in de eerste plaats niet bij je in de buurt zijn.

2. Hij staart als jij niet kijkt

Dit is mijn favoriet. Hoe vaak heb je iemand vanaf de andere kant van de kamer zien staren en ze kijken meteen weg alsof ze niet net keken?

Of ze blijven met zoveel enthousiasme naar iets naast je staren alsof ze naar de Da Vinci’s Mona Lisa kijken.

Weet je, hij kan het niet helpen dat hij naar je staart. Het punt is dat hij niet zelfverzekerd genoeg is om het te doen terwijl je kijkt.

Als hij niet in je geïnteresseerd was, dan zou je hem niet zo nu en dan zien staren. Een keer, twee keer – het kan toeval zijn, maar meer dan dat… kom op!

3. Hij lijkt nerveus

10 Manieren Om Te Vertellen Of Hij Gewoon Verlegen Is Of Gewoon Niet Zo In Je Geïnteresseerd Is

Je kunt zelfs zeggen dat hij er een beetje onhandig uitziet. Hij laat dingen vallen als je bij hem in de buurt bent. Zijn handen worden zweterig.

Hij raakt zijn gedachtegang kwijt. Arme man… je bent je er niet eens van bewust wat je met hem doet.

Hij lijkt misschien een beetje angstig – maar het komt, omdat hij je echt leuk vindt en hij probeert je daarvan bewust te maken, maar zijn aard, het feit dat hij verlegen is, houdt hem tegen.

Je zult zeker weten dat hij je leuk vindt door zijn lichaamstaal – de manier waarop hij je aanraakt, naar je kijkt…

Als hij niet in je geïnteresseerd was, dan zou hij geen moeite doen om op enigerlei wijze met je te communiceren.

4. Hij is geïntimideerd

Misschien probeerde hij je zelfs te benaderen of je ervan bewust te maken dat hij je leuk vindt, maar hij is door je geïntimideerd.

Hij denkt dat je zo goed en mooi bent – hij denkt misschien zelfs dat je te goed voor hem bent.

Meestal hebben verlegen jongens problemen met hun eigenwaarde en meestal houden ze zich op de achtergrond.

Als hij niet in je geïnteresseerd is, dan zou het hem niet kunnen schelen dat je bij hem in de buurt bent, en dan zou hij doen alsof je gewoon een ander gezicht in de menigte bent.

5. Hij is plotseling meneer Sherlock

Deze man zal echt zijn best doen om zoveel mogelijk over je te weten te komen. Hij zal je vrienden waarschijnlijk vragen naar dingen die je leuk vindt. Eigenlijk zou elke informatie die hij kon krijgen nuttig zijn.

Omdat hij verlegen is, zal hij nooit rechtstreeks naar je toe lopen en een gesprek beginnen. Vooral als hij geen achtergrondcontrole heeft gedaan van de dingen waarin je geïnteresseerd bent.

Als hij niet in je geïnteresseerd was, waarom zou hij dan de moeite nemen om iets over je te weten te komen?

6. Hij is mysterieus

Dus hij is gewoon verlegen – verlegen staat gelijk aan mysterieus. Ik bedoel, wie kan een mysterie weerstaan? Wie kan hem weerstaan als je weet dat er veel spannende (onbekende) dingen onder de oppervlakte schuilen?

Het is alsof je een ingepakt cadeau krijgt. Je weet dat er iets in zit en je kunt niet wachten om het papier eraf te scheuren en naar binnen te kijken. Hij is zo – een cadeau dat wacht om te worden uitgepakt.

Als hij niet in je geïnteresseerd is, dan zou hij niet helemaal mysterieus zijn. Ook al is hij verlegen, hij kan dat in zijn voordeel gebruiken.

7. Als hij niet in je geïnteresseerd is, dan is hij niet zo attent

Hij zal zich alles herinneren wat je hem hebt verteld. Hij zal zich herinneren wat je favoriete kleur is of de naam van je huisdier.

Deze man zal zich je favoriete eten herinneren of je favoriete plek waar je naartoe gaat om je hoofd leeg te maken.

Hij doet dit omdat het hem iets kan schelen. Hij wil al deze dingen echt weten. Als hij niet in je geïnteresseerd was, dan zou hij niets om je favoriete kleur of je hond geven.

8. Deze man is geïnteresseerd in wat je doet

Hij zal je vrienden naar je hobby’s vragen. Hij zal proberen uit te zoeken wat jouw talenten zijn. En hij zal betrokken raken bij dingen waar je van houdt.

Dat zal zijn manier zijn om dichter bij je te komen, want het is de enige manier waarop hij zich op zijn gemak voelt om niet op te vallen.

Als hij niet in je geïnteresseerd was, dan zou het hem niets kunnen schelen waar je van houdt en wat je doet. Hij zou zijn eigen s**t blijven doen.

9. Zijn vrienden pesten hem

10 Manieren Om Te Vertellen Of Hij Gewoon Verlegen Is Of Gewoon Niet Zo In Je Geïnteresseerd Is

Wanneer je bij hem en zijn vrienden in de buurt bent, plagen ze hem. Of ze gedragen zich als een groep meisjes en fluisteren tegen elkaar en giechelen, of ze plagen hem openlijk – ze maken het echt duidelijk.

Ze kunnen de situatie zelfs in scène zetten om jullie twee alleen te laten – alsof het niet expres was. Ja, tuurlijk!

Als hij niet in je geïnteresseerd was, dan zou zijn vriend helemaal niet op je aanwezigheid reageren.

10. Als hij niet geïnteresseerd is, dan wil hij niet bevriend zijn met je vriendinnen

Hij doet alsof je vriendinnen zijn prooi zijn. Hij observeert ze van een afstand om aan te vallen – het klinkt griezelig, maar dat is het niet.

Deze man weet dat als hij via je vriendinnen goedkeuring zou krijgen, het voor hem gemakkelijker zou zijn.

Het is ook een excuus om dichter bij je te komen – om je hem te laten opmerken.

Als hij niet in je geïnteresseerd was, dan zou hij niet zoveel moeite doen. Vrienden zijn met je vriendinnen, of niet, het zou voor hem allemaal hetzelfde zijn.