Skip to Content

10 Soorten Mannen Die Je Tijd Niet Waard Zijn

10 Soorten Mannen Die Je Tijd Niet Waard Zijn

Meestal weten we niet wat we van mannen kunnen verwachten die we ergens ontmoeten totdat we echt intiem worden. Je weet dus ook niet of ze je tijd waard zijn.

Gelukkig voor ons zijn sommige mannen duidelijker dan anderen. En ze zijn zo gemakkelijk te spotten, sommige zelfs al op de eerste date.

We brengen je tien soorten mannen die je tijd niet waard zijn en hoe je ze kunt herkennen.

10 soorten mannen die je tijd niet waard zijn

10 Soorten Mannen Die Je Tijd Niet Waard Zijn

Aan en uit gast

Hij appt je gedurende tien dagen de hele tijd en verdwijnt dan tien dagen. En net toen je dacht dat hij geen contact meer met je zou opnemen, is hij er weer mee bezig alsof er nooit iets is gebeurd.

Hij is niet consequent en doet nog steeds alsof er niets aan de hand is, want in zijn hoofd is dat de manier waarop de dingen werken. Je verdient zoveel meer dan een aan en uit relatie.

Onzeker over zijn gevoelens

Hij weet niet zeker hoe hij zich voelt om zich aan je te binden, om dingen exclusief te maken. Hij weet niet zeker of dit is wat hij wil, hij heeft meer tijd nodig.

Het is goed als jullie elkaar net hebben ontmoet en misschien is het nog vroeg. Als hij je echter maandenlang aan het lijntje houdt, dan is dat soort man je tijd niet waard.

Hij is je tijd niet waard, als hij je dubbelzinnige complimenten geeft

Je ziet er geweldig uit op je social media-foto’s of met je haar los, omdat hij van vrouwen houdt die hun haar los laten hangen. Deze man geeft je geen complimenten om je een goed gevoel te geven of omdat je er goed uitziet zoals je bent.

Hij probeert je te vertellen wat voor soort vrouwen hij wil. En hij verwacht dat je je aan die mal probeert aan te passen.

Hij is je tijd niet waard als hij steeds blut is

Deze man heeft nooit contant geld bij zich. Het is meer dan eens gebeurd dat hij zijn portemonnee is vergeten. Het kan iedereen overkomen, maar als je het patroon opmerkt, dan is hij niet degene die hij zei dat hij is.

Tenzij hij zei dat hij blut is. Eerlijkheid is belangrijk en als hij je dat in het begin niet kan geven, wat heeft het dan voor zin om verder te daten?

De man die geen condoom wil gebruiken

Condooms zijn er niet alleen vanwege een zwangerschap, maar ook vanwege soa’s. Als hij erop staat dat jullie geen bescherming moeten gebruiken, omdat ‘het zoveel beter voelt zonder’, dump hem dan.

Het is onmogelijk om te weten of hij een ziekte heeft. En er is een grote kans dat hij bij elk meisje probeert om het zonder bescherming te doen.

Degene die nooit doorgaat met plannen

Hij heeft altijd een soort noodgeval dat op het laatste moment is gebeurd of hij zit vast op het werk. Het kan ons allemaal overkomen, maar als het meer dan twee keer achter elkaar gebeurt, loop er dan van weg, schat.

Hij heeft geen respect voor jouw tijd – en voor jou – en dat is niet waar liefde om draait.

Hij wil jou niet plezieren, maar hij verwacht wel dat je het voor hem doet

In een relatie is het belangrijk dat beide partijen tevreden en gelukkig zijn. Als jij de enige bent die gunsten doet, dan heet dat een eenzijdige relatie.

Schat, sharing is caring. Als je niet klaar bent om iets voor mij te doen, verwacht dan niet dat ik hetzelfde wel voor jou doe.

Hij woont nog steeds bij huisgenoten terwijl hij in de dertig is

Als hij tegen de tijd dat hij 30 is zijn shit niet op orde heeft, dan moet je jezelf afvragen wat er met hem aan de hand is. Je hoeft niet op de grond te slapen of te wachten tot zijn huisgenoten weg gaan, zodat je de liefde kunt bedrijven – je bent er toch te goed voor.

Het boeit hem niet om je vrienden en familie te ontmoeten

10 Soorten Mannen Die Je Tijd Niet Waard Zijn

Als je hem voorstelt om met je vrienden in de bar af te spreken, dan verzint hij excuses of probeert hij je ervan te overtuigen dat jij de enige bent die hij nodig heeft. Hij heeft er geen interesse in om ze te ontmoeten. En het kan hem niet eens schelen of je je er slecht over voelt.

En als het om vrienden gaat, heeft hij ook niet het gevoel dat je de zijne moet ontmoeten. Hij stelt je niet aan mensen in zijn leven voor, alleen omdat hij niet van plan is om je voor een langere tijd bij zich te hebben.

Hij is je tijd niet waard als hij nog steeds op Tinder zit

Heeft deze echt uitleg nodig? Als hij zijn Tinder-profiel actief houdt en hij niet eens probeert om het voor je te verbergen dat hij nog steeds aan het swipen is, dan is dat niet het soort man dat je kunt verwachten om loyaal te zijn.