Skip to Content

8 Signalen Dat Hij Absoluut Je Tijd Verspilt, Ook Al Ben Je Er Vrij Zeker Van Dat Hij De Ware Is

8 Signalen Dat Hij Absoluut Je Tijd Verspilt, Ook Al Ben Je Er Vrij Zeker Van Dat Hij De Ware Is

Het is ongelooflijk hoe we soms verliefd worden en nooit de signalen zien dat iemand gewoon niet is wie we denken dat hij is.

Dus er is een man in je leven, toch?

Je denkt dat jullie samen geweldig zijn, maar er is een angstig stemmetje in je hoofd dat je vertelt dat er iets mis is.

Dus je legt die stem het zwijgen op en laat jezelf geloven dat alles gewoon perfect is. Maar wat als dat niet zo is?

Lees verder om er op tijd achter te komen en jezelf later een enorme teleurstelling te besparen.

1. Hij begint geen zinvolle gesprekken

8 Signalen Dat Hij Absoluut Je Tijd Verspilt, Ook Al Ben Je Er Vrij Zeker Van Dat Hij De Ware Is

Een man die zichzelf een leven lang bij je ziet doorbrengen, wil graag zoveel mogelijk dingen over je leren.

Intimiteit en verbinding tussen twee mensen die echt verliefd zijn, is een zeer belangrijke band die ervoor zorgt dat mensen alles met die ene speciale persoon willen delen.

Als hij alleen maar over willekeurige, oppervlakkige dingen met je praat, dan geeft hij er niet echt om om te ontdekken wie je diep van binnen bent.

Dit laat zien dat er geen echte intimiteit tussen jullie twee is en dat je met het idealiseren van je relatie moet stoppen.

2. Hij mist consistentie

Je hebt er misschien niet veel over nagedacht, maar let op. Lijkt het je dat hij je alleen belt als het hem uitkomt?

Is hij niet bereid om zijn plannen voor jou te veranderen en met je af te spreken wanneer je hem wilt zien?

Helaas betekent dit dat hij je waarschijnlijk alleen belt als hij zich verveelt en hij je echt op een laag pitje heeft staan.

Je moet geen man verdragen die jou niet als zijn eerste keuze koestert – hij verspilt je tijd.

3. Hij geeft je niet het minste teken van genegenheid of aandacht

8 Signalen Dat Hij Absoluut Je Tijd Verspilt, Ook Al Ben Je Er Vrij Zeker Van Dat Hij De Ware Is

Je kunt je niet echt een keer herinneren dat hij je heeft gebeld om te zeggen dat hij aan je dacht.

Alles lijkt in orde als jullie samen zijn, maar als hij eenmaal weg is, dan is hij compleet weg, zonder enig teken van zijn bestaan.

Iedereen heeft natuurlijk veel op zijn bordje, maar snel even een berichtje sturen kost niet veel tijd.

Dit betekent waarschijnlijk dat hij niet zoveel aan jou denkt als jij aan hem, wat een duidelijk teken is dat hij een tijdverspiller is en hij niet is wie je denkt dat hij is.

4. Hij vraagt niet naar je dag

Als jullie samen zijn, dan is hij bereid om over alles te praten en details van zijn dag te delen, maar hij vraagt bijna nooit naar de jouwe.

Als we echt om iemand geven, dan zijn we enorm geïnteresseerd in wat er met die persoon is gebeurd in de tijd dat we niet bij hem waren.

Niet vragen hoe je dag is verlopen, betekent dat hij zich op zichzelf en het leuke deel van jullie relatie concentreert – hij geeft niet echt veel om jou, je gevoelens, gewoonten of je leven in het algemeen.

Je merkt dit in het begin misschien niet, maar naarmate de tijd verstrijkt, zul je je in je relatie eenzaam en verlaten gaan voelen.

5. Hij liegt tegen je

8 Signalen Dat Hij Absoluut Je Tijd Verspilt, Ook Al Ben Je Er Vrij Zeker Van Dat Hij De Ware Is

Je hebt hem misschien nooit op liegen over iets groots betrapt, maar je hebt gemerkt dat het hem niet vreemd is om nogal wat kleine leugens te vertellen.

Hij voelt zich comfortabel om te liegen en je kunt zien dat het een deel is van wie hij is.

Je zou kunnen denken dat hij je die leugens alleen vertelde om zichzelf er beter uit te laten zien, omdat hij nerveus was om je hem in het best mogelijke licht te laten zien.

Maar de waarheid is dat als hij ooit iets serieus met je van plan was, hij vanaf het begin open zou zijn over wie hij is.

Je kunt een relatie niet op leugens baseren.

6. Hij merkt nooit de details op

Ook al is het niet ongewoon voor mannen om niet elk klein detail over ons meiden op te merken, een man die echt van je houdt zal veel opmerken.

Hij kent in ieder geval je favoriete film, band, eten… wat je aan het lachen maakt en de dingen die je niet leuk vindt of die je boos maken.

Als je erover nadenkt, weten de meesten van ons deze dingen over veel van onze kennissen, waarom zou hij dat niet van de jouwe weten?

Nou, het antwoord is simpel – het is omdat hij niet geïnteresseerd is om je beter te leren kennen of om je gelukkig te maken.

7. Hij vraagt nooit naar je plannen voor de toekomst

8 Signalen Dat Hij Absoluut Je Tijd Verspilt, Ook Al Ben Je Er Vrij Zeker Van Dat Hij De Ware Is

Iemand die van je houdt, geeft om je dromen, doelen en je plannen voor de toekomst.

Of je nu aan het begin van je relatie staat of al een tijdje aan het daten bent, een man die bij je wil zijn, zal geïntrigeerd zijn door hoe je je tijd in de toekomst wilt besteden.

Als hij zich had voorgesteld om zijn toekomst met jou door te brengen, dan zou hij zeker vragen stellen over de manier waarop jij de jouwe ziet.

Als hij dat niet heeft gedaan, dan moet ik helaas zeggen dat hij zichzelf waarschijnlijk niet zoveel tijd met je door ziet brengen, wat je ook voor hem voelt.

8. Hij stelt nooit vragen over de andere mensen in je leven

Je hebt hem nog nooit je vrienden of familie horen noemen. Je zou kunnen denken dat hij gewoon niet zo nieuwsgierig is en alleen geeft om wat hij met jou heeft, maar…

Een man die je leert kennen en die bereid is om zich aan je te binden, zal er zeker om geven om in ieder geval een paar dingen over je opvoeding te weten te komen of over de namen van je ouders of je broers of zussen hebt of hoe je vrienden zijn.

PinFlight Image