Skip to Content

20 Kleine Dingen Die Hij Wil Dat Je In De Relatie Doet

20 Kleine Dingen Die Hij Wil Dat Je In De Relatie Doet

We weten allemaal dat liefde in de loop van de tijd verandert, groeit en zich ontwikkelt. Als je je niet aan dit deel van je leven wijdt, dan zal het tot een routine uitgroeien, en dat zou niet zo moeten zijn.

Het is goed om je partner er van tijd tot tijd aan te herinneren dat je van hem houdt en om hem met de kleine tekenen te verrassen die een groot verschil maken.

Hij zal je niet vragen om deze dingen te doen, maar hij zal het waarderen als je het in de relatie doet, en hij zal elke dag meer van je houden.

Deze dingen willen mannen stiekem van je horen en ervaren.

1. Kus je vriendje welterusten in bed. Hij zal het niet toegeven, maar voor hem is dat iets heel intiems en belangrijks.

2. Verras hem met een maaltijd waar hij van houdt, vooral als het een gewone dag is en je voor hem een diner maakt. Dat zal hij niet vergeten.

3. Wees vriendelijk tegen zijn vrienden. We willen ook dat hij bevriend is met onze vriendinnen, nou hij wil ook dat je zijn vrienden aardig vindt.

4. Vertel hem dat hij een geweldig vriendje is. Na dit compliment zal hij nog beter zijn.

5. Hij wil dat je hem in de relatie aan het lachen maakt, want als je hem aan het lachen maakt, dan zal hij nog meer verliefd op je zijn.

20 Kleine Dingen Die Hij Wil Dat Je In De Relatie Doet

6. Bedank hem voor de kleine dingen die hij voor je heeft gedaan. We nemen te vaak de kleine dingen voor lief, maar dat zouden we niet moeten doen, omdat we de persoon echt door deze kleine dingen heen kunnen zien.

7. Help hem af en toe met zijn werk of vraag hem in ieder geval of hij hulp nodig heeft. Het zal hem het gevoel geven dat je deel wilt uitmaken van andere aspecten van zijn leven, en hij zal dat waarderen.

8. Zeg hem dat hij knap is. Nou, we willen allemaal van tijd tot tijd complimenten horen.

9. Ga op zijn schoot zitten. Hij zal het gevoel hebben dat hij je Superman is en dat zal hij heel sexy vinden.

10. Vraag hem hoe hij de dag heeft doorgebracht. Als je hem deze vraag nooit stelt, dan zal hij denken dat het je niet genoeg kan schelen.

11. Kijk in zijn ogen als hij je vertelt hoe hij zijn dag heeft doorgebracht. Oogcontact brengt meer intimiteit in de relatie en het zal hem het gevoel geven dat hij en zijn leven belangrijk voor je zijn.

12. Glimlach vaak naar hem op een manier die hem vertelt hoe verliefd je op hem bent.

13. Fluister midden in het diner met je vrienden iets sexy in zijn oor. Als je dit doet, dan zal hij je aanbidden. Mannen vinden dit erg sexy en aantrekkelijk.

14. Maak een afspeellijst met nummers waarvan je weet dat hij ze zal aanbidden. Dit zal hem laten zien dat je weet wat zijn favoriete muziek is, en het is ook een klein ding dat hem elke keer dat hij in de auto zit en naar de muziek luistert aan je zal herinneren.

15. Zeg hem dat hij je gelukkig maakt. Mensen zeggen dit niet vaak en het is een vergissing. Als iemand je de hele dag laat glimlachen, waarom zou je dat dan niet aan de persoon vertellen? Je geluk zal nog groter zijn.

16. Knuffel hem niet te veel in het bijzijn van zijn vrienden. Het betekent niet dat hij niet verliefd op je is als hij niet in het bijzijn van zijn vrienden met je knuffelt. Hij is gewoon een man die zich ongemakkelijk voelt als je hem met schattige namen aanspreekt en hem de hele tijd knuffelt. Respecteer dat en je zult de beste voor hem zijn.

17. Verras hem met een schoudermassage wanneer hij dit het minst verwacht. Hij zal je waarschijnlijk niet vragen om hem een massage te geven, maar als je het uit jezelf doet, dan zal hij gek op je zijn.

18. Stuur hem in het midden van de werkdag een foto van jezelf. Als hij je overdag in een sexy outfit ziet, dan zal hij de hele tijd aan je denken. Dit soort kleine dingen zullen de relatie levend houden, en hij zal geen andere vrouwen zien dan jij.

20 Kleine Dingen Die Hij Wil Dat Je In De Relatie Doet

19. Vertel hem het verhaal dat je overdag aan hem deed denken. Als je hem dit verhaal uiteindelijk vertelt, dan zal hij zich speciaal en gewild voelen. Verberg je gevoelens niet.

20. Als hij stil is, dan betekent dit niet dat er iets mis is. Hij wil gewoon even stil zijn, dus laat hem zo zijn. Als hij een slechte dag heeft en daar niet over wil praten, push hem dan niet. Als je hem met rust laat, dan zal hij je als hij er klaar voor is over zijn problemen vertellen.

20 Kleine Dingen Die Hij Wil Dat Je In De Relatie Doet