Skip to Content

5 Stomme Dingen Die Mannen Doen Waardoor Vrouwen Denken Dat Hij Haar Leuk Vindt

5 Stomme Dingen Die Mannen Doen Waardoor Vrouwen Denken Dat Hij Haar Leuk Vindt

Is hij aanhankelijk of flirt hij met je? Ben je gewoon een clown en lees je te veel in alles wat hij doet, of laat hij echt hints vallen dat hij je leuk vindt?

Sommige mannen beheersen de kunst van gemengde signalen, en het kan het meest verwarrende iets ooit zijn.

Natuurlijk zijn niet alle mannen zo. Meestal zijn het players die je je laten afvragen of ze je leuk vinden of dat ze tegen iedereen zo doen.

Sorry dat ik het je moet vertellen, maar het is zeer waarschijnlijk dat flirten in hun aard zit.

Ze vinden het leuk om vrouwen te laten denken dat ze hen leuk vinden. Simpelweg omdat ze van het idee houden om altijd iemand te hebben met wie ze plezier kunnen hebben.

Als een man je echt leuk vindt, dan laat hij je niet gissen. Hij zal alles doen om het je te bewijzen. En je zult er niet van wakker liggen met je af te vragen of je dingen verzint.

Soms kan het echter moeilijk zijn om onderscheid te maken tussen een player en een man die iets serieus met je wil.

Besteed aandacht aan hoe hij zich gedraagt bij andere vrouwen en de manier waarop hij met hen praat. Op die manier weet je of hij een flirt is of dat hij alleen met jou zo is.

Hier zijn enkele dingen die mannen doen die je misschien laten geloven dat hij je leuk vindt terwijl hij gewoon te vriendelijk is.

5 dingen die mannen doen, waardoor je kunt denken dat hij je leuk vindt

1. Een van de dingen die mannen doen is flirterige grappen maken

Weet je wat players graag doen? Ze maken graag flirterige grappen met elke vrouw met wie ze praten. De meesten van hen realiseren zich niet eens wat ze doen.

Simpelweg omdat ze er zo aan gewend zijn om altijd zo te zijn. Hoewel het voor hen misschien een grap is, vallen de meeste vrouwen er helaas in een oogwenk voor.

Wees niet te streng voor jezelf als je een van hen bent. Het is volkomen normaal, vooral als je niet flirterig met iedereen bent, maar alleen met de jongens die je echt leuk vindt. Je realiseren dat veel mensen niet zo zijn, kan echter een grote hulp zijn.

Val niet voor elke flirterige grap die hij maakt. Er is een grote kans dat dat gewoon zijn manier is om met vrouwen om hem heen te praten.

Let in plaats daarvan op hoe hij zich gedraagt als er andere vrouwen in de buurt zijn. Als hij dezelfde hints laat vallen, is het een duidelijke indicator dat hij het grappig vindt om vrouwen aan het lijntje te houden. Zo’n man heb je echt niet nodig in je leven.

2. Hij is aanhankelijk

Voor vrouwen die worstelen met zelfvertrouwen, is het gemakkelijk om voor een man te vallen die enige vorm van interesse of genegenheid voor hen toont.

Ik bedoel, als hij te vriendelijk is tot het punt dat je begint te twijfelen of er verborgen bedoelingen zijn achter de manier waarop hij zich gedraagt, dan is het gemakkelijk om je af te vragen of hij je leuk vindt.

Het grootste deel van de tijd zullen players zich echter op die manier bij iedereen gedragen. Ik weet dat het moeilijk is om er voorwaarden aan te verbinden als je hem leuk vindt.

Het is echter beter om dat op tijd te beseffen dan later wanneer het te laat is. Nogmaals, het is het beste als je aandacht besteedt aan hoe hij anderen behandelt.

Hoewel hij je misschien een speciaal gevoel geeft, zijn er waarschijnlijk andere vrouwen die hetzelfde voelen als jij. Laat je hierdoor niet inpakken.

Je waarde hangt niet af van hoe een man je behandelt! Je bent speciaal, uniek en lief. En de juiste man zal je het gevoel geven dat je het meest speciale meisje ter wereld bent. In zijn ogen is dat namelijk wie je zult zijn.

3. Hij vindt altijd iets om je over te appen

Hoewel dit een teken kan zijn dat hij je echt leuk vindt, zal een player altijd een manier vinden om je ergens over te appen.

Dit kunnen domme kleine dingen zijn, zoals memes of willekeurige video’s die hij grappig vindt. Simpelweg omdat hij een manier nodig heeft om een gesprek met je te beginnen.

Maar er is altijd een kans dat hij ook zo met andere vrouwen is. Een goede indicator dat een man je appt omdat hij je echt leuk vindt, is als hij geïnteresseerd is in hoe je dag verloopt, of als hij zich kleine details over je herinnert waar hij om geeft.

Players houden er aan de andere kant van om vrouwen te hebben met wie ze kunnen praten wanneer ze de kans krijgen. Gewoon omdat ze plezier willen hebben.

Wanneer je jezelf altijd beschikbaar stelt voor hen, dan zullen ze weten dat je altijd één telefoontje verwijderd bent om iets met hen te doen. Hoe slecht het ook klinkt, ze houden ervan om meer vrouwen te hebben waar ze ‘s avonds laat contact mee op kunnen nemen.

4. Hij heeft gekke bijnamen voor je

Het is moeilijk om die vlinders in je buik te beheersen als een man die je leuk vindt een gekke bijnaam voor je heeft.

Geloof het of niet, er zijn mannen die een leuke bijnaam hebben die ze voor iedereen gebruiken. Je zou je speciaal kunnen voelen als hij je ‘pompoentje’ noemt, totdat je je realiseert dat hij die bijnaam voor vijf andere vrouwen gebruikt.

Toch is het gemakkelijk om te denken dat hij lief tegen je praat omdat hij je leuk vindt. Je geeft andere mannen waarschijnlijk geen leuke bijnamen, tenzij je ze een hint wilt geven dat je ze leuk vindt.

Daarom, wanneer hij je een leuke bijnaam geeft, kan het je een speciaal gevoel geven. Totdat je hem het ook voor zijn andere vriendinnen hoort gebruiken.

Dit kan hartverscheurend zijn om te horen, vooral als je hem daardoor leuker vindt. Je voelt je als gewoon een andere vrouw in zijn leven. En je begint je af te vragen of hij met je flirt of gewoon vriendelijk is.

5. Hij is ridderlijk

Een man met goede manieren kan flirterig overkomen, maar dat is niet altijd het geval. Als hij deuren voor je opent of je helpt je tassen te dragen, dan kan dit betekenen dat hij gewoon op die manier is opgevoed. Aardig en behulpzaam zijn is niet altijd een teken dat hij je leuk vindt.

Als je niet zeker weet of hij je leuk vindt, laat dit dan niet iets zijn waar je je op concentreert. Hoewel het een geweldige kwaliteit is om in je partner te hebben, zijn er andere dingen waar je op moet letten als je wilt weten of hij je leuk vindt of dat hij gewoon een goede vriend is.