Skip to Content

5 Zelfverzekerde Mindsets Van Vrouwen Die Mannen Wild Maken

5 Zelfverzekerde Mindsets Van Vrouwen Die Mannen Wild Maken

Elke vrouw op aarde wil weten wat er in de geest van een man omgaat. We stellen ze vragen, maar de antwoorden lijken te eenvoudig om waar te zijn.

En we praten over van alles en nog wat met ze en we kunnen nog steeds geen manier vinden om ze te uit te vogelen.

We bevinden ons in situaties waarin we een man ontmoeten die zo geweldig, charmant en zorgzaam is. Maar het enige wat hij doet is onze dates uitstellen. Elke keer dat we bij hem zijn, gedraagt hij zich afstandelijk en ga zo maar door.

Laat me je vertellen dat je zo’n man niet nodig hebt. Wat je wel nodig hebt is een mentaliteit die sterk genoeg is die elke man op zijn knieën kan brengen, zelfs als je hem niet wilt.

“Ik weet dat ik het zelf kan, maar het is leuker als jij het voor me doet.”

5 Zelfverzekerde Mindsets Van Vrouwen Die Mannen Wild Maken

Als je als te sterk overkomt, dan zul je mannen afschrikken. Ze zullen het op een lopen zetten en jij zult jezelf het waarom blijven afvragen.

Als je te lang te sterk bent geweest, dan denk ik dat het tijd is om eindelijk een beetje losser te worden. Hij is niet perfect, jij bent niet perfect, en dat is het.

Mannen hebben ook nog eens de behoefte om zich mannelijk te voelen, alsof ze je iets kunnen geven. Daarom worden ze bang voor een vrouw die te sterk voor hen is, omdat ze haar niet aankunnen.

Maar stop even en bedenk: waarom zou je alles zelf willen doen als het soms veel leuker is om op iemand te vertrouwen?

Om iemand er voor je te laten zijn als je je niet goed voelt, is een zegen. En de man zal zich nodig en gewaardeerd voelen. Hij wil dat je je veilig bij hem voelt.

“Ik vind je leuk genoeg om tijd in je te investeren,” is een van de zelfverzekerde mindsets

Er is al gezegd dat mannen er dol op zijn om zich speciaal te voelen. Dus als hij ziet dat je hem leuk genoeg vindt om je tijd en energie erin te steken om hem te houden, dan zal hij zich nog meer tot je aangetrokken voelen.

Dat gezegd hebbende, mannen haten het als er enige vorm van concurrentie is. Als hij je in het echte leven of online met andere mannen ziet flirten, dan zal hij bij je weglopen. Hij wil namelijk (net als jij) geen optie zijn, maar eerder een prioriteit.

“Ik weet wat ik wil en verdien.”

5 Zelfverzekerde Mindsets Van Vrouwen Die Mannen Wild Maken

Dit type vrouw weet dat er iemand is die gewoon perfect voor haar is. En ze weigert genoegen te nemen met iets minder dan dat.

Ze klaagt niet over hoe alle mannen eikels zijn, maar ze bereikt haar doelen en volgt haar eigen pad, omdat ze weet dat ze op een dag de man van haar dromen zal ontmoeten.

Dit is wat haar de meest sexy vrouw van allemaal maakt!

“Ik houd van mezelf,” is zeker een van de zelfverzekerde mindsets

Weet je die onzekerheden die je hebt? Gooi ze uit het raam, omdat je geen reden hebt om onzeker te zijn.

Je bent zo uniek, er is niemand zoals jij en dat is wat mannen gek op je maakt.

Je man zal van je houden om wie je bent. Alleen maar omdat je je eigen schoonheid ziet en in staat bent om van jezelf te houden. Hij zal voor een vrouw die haar waarde kent op zijn knieën vallen.

“Druk is niet nodig.”

Het is niet nodig om iemand onder druk te zetten om iets te doen wat hij niet wil. Je moet relaxen en ontspannen, want alles zal op zijn plaats vallen. En je zorgen maken over iets zal het niet beter maken.

Mannen houden gewoon van een vrouw die achterover kan leunen en van de rit kan genieten. Geen druk om iets te doen dat niet in het belang van jullie beiden is, is de sleutel om hem zich voor het leven aan je te laten binden.

5 Zelfverzekerde Mindsets Van Vrouwen Die Mannen Wild Maken