Skip to Content

4 Mannen Onthullen De Stomste Redenen Om Een Vrouw Te Ghosten

4 Mannen Onthullen De Stomste Redenen Om Een Vrouw Te Ghosten

Geghost worden is een van die dingen die geen enkele persoon in deze wereld graag ervaart, maar stiekem minstens één keer in zijn of haar leven heeft gedaan.

Het is een gemakkelijke uitweg, je hoeft je niet druk te maken dat je jezelf uit moet leggen, en je kunt in een oogwenk verder met je leven.

Maar is het netjes? Zouden we het iemand aan moeten doen? Het antwoord is – nee, natuurlijk.

Hoewel vrouwen soms ook ghosten, leiden mannen de weg in deze activiteit. Dit komt omdat ze van kinds af aan zijn opgevoed om nooit zwakte te vertonen, dat wil zeggen zonder gevoelens, en de meesten van hen werden door hun zorgzame ouders voor allerlei ondeugende acties verontschuldigd.

Hierdoor begrijpen ze de gevolgen niet echt en weten ze ook niet hoe ze moeten omgaan met wat ze (niet) voelen.

Maar we zijn hier niet om over de moraal van de acties van mannen te debatteren. We zijn hier om te zien wat de vier domste redenen zijn waarom mannen besloten om een vrouw te ghosten waarmee ze hebben gedate of met wie ze hebben gepraat. Dus, laten we er zonder verder oponthoud meteen in springen.

4 domme redenen van mannen om een vrouw te ghosten

Robert, 32: Ik dacht dat ze niet erg intelligent was

Misschien is dit niet het leukste om over iemand te zeggen, maar ja – ik heb een meisje gehost omdat ze op onze eerste date niet erg intelligent leek te zijn.

Ik heb dit meisje ongeveer 7 maanden geleden op Tinder ontmoet. Ze leek online erg aardig, en ze was ook erg mooi. We swipeten allebei naar rechts, en toen we een match waren, begon het gesprek gewoon vanzelf.

Tijdens het appen merkte ik niet dat we bij wijze van spreken niet op hetzelfde niveau zaten. En ik heb zeker geen tekenen opgepikt van het gebrek aan haar intelligentie (als die er waren).

Je merkt hoe ik vermijd om een bepaald woord te gebruiken bij het beschrijven van dit meisje, toch? Ik doe m’n best.

Hoe dan ook, ze was in het echt net zo mooi als op de foto, dat is waar. Maar iets over de dingen die ze zei, of dat ze geen idee had van enkele fundamentele dingen die in ons land of de wereld gebeurden, lieten me echt afknappen.

En ze lachte nooit om mijn grappen. Niet één keer. Ik ben een grote fan van grappige woordspelingen, maar ze begreep er geen enkele van. Eerst lachte ze beleefd, maar ik merkte dat ze in de war was. Later stopte ze volledig met lachen.

Dus, ja. Dat is mijn reden voor het ghosten. Het is misschien stom voor een ander, maar voor mij is deze kwaliteit in een vrouw erg belangrijk. Ik weet het, ik weet het, ik had haar op een andere manier moeten laten weten dat ik niet geïnteresseerd was. Maar ja, je leeft en je leert.

Mathew, 27: Haar loopje was te “springerig”

Mijn beste vriend wilde me op een blind date zetten met de nicht van zijn vaste vriendin. Ze vertelden me dat ze mooi, slim, grappig is, een geweldige baan heeft, een geweldig gevoel voor humor heeft en van pubquizzen houdt, net als ik.

Omdat ik al lang niet meer op een date was geweest, stemde ik in met deze anders tenenkrommende regeling en zei, “Oké, waarom niet?”

Zij waren het brein achter onze date. Ze organiseerden alles en zeiden dat ik op haar moest wachten in het café waar ze van houdt. Ik zou een rode roos bij me hebben (zodat ze me kon herkennen) en zij zou een golvende gele rok dragen.

Toen ik haar zag naderen, had ik geen moeite om haar te herkennen (omdat niet veel meisjes tegenwoordig gele rokken dragen). Ze was erg stralend, en er was iets aan haar waardoor veel hoofden zich omdraaiden.

Maar haar loopje? Wauw, het was springerig! De laatste keer dat ik een meisje zo zag springen, was mijn 5-jarige nichtje.

Onze date ging geweldig en we hadden echt een leuke tijd. Maar op het moment dat we van onze tafel opstonden om een wandeling te maken, merkte ik de sprong weer op. Helaas stoorde het me echt.

Dus dat is mijn domme reden om een vrouw te ghosten. Ik weet het, ik ben slecht.

Tony, 25: Haar lach was… raar

Ik besloot een vrouw te ghosten die ik op Bumble had ontmoet, omdat ik haar niet leuk vond lachen. Zo, ik heb het gezegd. Ik weet dat het stom is, maar het is wat het is!

We wisselden verschillende berichten uit in de app voordat we nummers uitwisselden. Ik vond haar energie en gevoel voor humor geweldig, dus ik aarzelde niet om dit ding dat we hadden naar het volgende niveau te brengen, in FaceTime.

Ik vond het prettig hoe open ze was dat ze er klaar voor was om met me te facetimen. Ze maakte een grapje dat ik haar in al haar natuurlijke glorie zou zien voor onze eerste date. Maar tot die tijd moest ik geloven dat ze met een vlekkeloze huid en zwarte eyeliner is geboren.

Helaas kwam het nooit tot een eerste date omdat, zoals ik al zei, ik haar niet leuk vond lachen. Het was raar, en luid, en met veel tanden, maar zeker niet schattig.

Ik probeerde het te tolereren, maar ik kon het gewoon niet, het spijt me.

Stefan, 34: Ze had vreselijke tafelmanieren

Voor iemand kan dit een domme reden zijn (ik weet het, omdat zowel mijn vriendinnen als mijn vrienden het me hebben verteld), maar voor mij is het dat niet zo. Het enige domme hier was het feit dat ik besloot de vrouw te ghosten. Ik had haar de reden moeten vertellen. Misschien inspireert dat haar om te veranderen.

Hoe dan ook, ik heb een meisje geghost na onze eerste date omdat ze vreselijke tafelmanieren had. We gingen naar een zeer chique, verfijnd restaurant en ze wist niet hoe ze zich moest gedragen.

Begrijp me niet verkeerd, ik begrijp wanneer iemand niet weet hoe ze zich op een bepaalde plek moet gedragen omdat ze er nog nooit was geweest. Maar er is een verschil tussen verlegen, voorzichtig en bereid zijn om te leren en onbeleefd, ongemanierd en volkomen onwetend zijn.

Ze kauwde met haar mond open, praatte met haar mond vol voedsel en schraapte te hard met een mes over het bord. Op een gegeven moment at ze ook met haar handen als je je dat kunt voorstellen.

Al met al was ik door haar gedrag sprakeloos en ik zwoer dat ik nooit meer met haar uit zou gaan.

Ik ben een oenoloog van beroep, dus chique restaurants zijn een soort van mijn dagelijks leven. Op een dag wil ik ook mijn eigen restaurant openen. Dus ik ben op zoek naar een dame die ook de kunst van lekker eten zal waarderen.

4 Mannen Onthullen De Stomste Redenen Om Een Vrouw Te Ghosten