Skip to Content

Blijf Cool! Deze 5 Dingen Betekenen NIET Dat Hij Met Je Flirt

Blijf Cool! Deze 5 Dingen Betekenen NIET Dat Hij Met Je Flirt

Soms is het gewoon onmogelijk om te zeggen of een man je leuk vindt of dat hij gewoon supervriendelijk is. Er is een dunne lijn en je wilt absoluut niet aan de verkeerde kant staan.

Bovendien weet elk meisje hoe vervelend het kan zijn als je vriendelijkheid wordt aangezien voor flirten. Blijf cool en zoek eerst eens uit hoe de vork precies in de steel zit.

Nu jij de persoon bent die dingen moet uitzoeken, lijkt het niet nog irritanter? Zit er meer achter zijn gedrag dan alleen vriendelijkheid en hoe kun je daar zeker van zijn?

Het is gemakkelijk om te denken dat iemand een zwak voor je heeft als jij degene bent die een zwak voor hem heeft.

Je onderzoekt alle details die je misschien enkele hints kunnen geven over hoe hij over je denkt. Soms moet je echter een stapje terug doen en het grotere plaatje zien.

Hoe gedraagt hij zich in de buurt van andere mensen? Is hij vriendelijk omdat jij ook vriendelijk bent, of is er meer aan de hand dan alleen vriendelijkheid?

Lees je er veel te veel in? Deze vragen kunnen u ‘s nachts wakker houden, dus u kunt het beste iemand anders zoeken die u kan helpen de situatie te zien zoals die werkelijk is.

En we zijn hier om precies dat te doen! Laten we eens kijken wat voor vriendelijke dingen je vriend doet die niet noodzakelijkerwijs betekent dat hij met je aan het flirten is.

Het is beter om de dingen te zien zoals ze zijn, dan door een onnodig liefdesverdriet te gaan dat zeker voorkomen had kunnen worden.

1. Blijf cool, jullie hebben slechts 1 keer samen gehangen

Blijf Cool! Deze 5 Dingen Betekenen NIET Dat Hij Met Je Flirt

Oké, je hebt een keer rondgehangen, maar is dat het dan? Je gaat soms ook om met je andere mannelijke vrienden, maar dat betekent niet dat je met ze flirt, toch?

Als je met een man hebt rondgehangen en hij heeft nooit enige interesse getoond om dat nog een keer te doen, dan hebben we slecht nieuws voor je… Hij is waarschijnlijk niet geïnteresseerd.

Als een man je leuk vindt, zal hij altijd een manier vinden om wat tijd met je door te brengen. Zelfs als dat betekent dat je ergens op een bankje afhaalkoffie gaat drinken.

Als hij je echt leuk zou vinden, zou hij je beter willen leren kennen. Je zou hier waarschijnlijk niet zijn bedoelingen proberen te achterhalen, omdat het vrij duidelijk zou zijn.

Mannen zijn soms nogal simpel. Als ze een meisje niet leuk vinden, zullen ze geen zin hebben om haar te ontmoeten of met haar om te gaan.

Terwijl vrouwen er vaak aan denken om een man nog een kans (of zelfs meer) te geven om te zien of ze hem leuk vinden, beslissen mannen vrij snel.

2. Jullie communiceren alleen via WhatsApp

Luister, sms’en is de gemakkelijkste vorm van communicatie en kost echt niet veel moeite. Het is snel en je kunt je gesprekken kort en eenvoudig houden, terwijl je toch vriendelijk blijft.

Daarom zal een man die niet van je houdt, dit de perfecte manier vinden om met elkaar te communiceren.

In het begin is het misschien leuk, maar na een tijdje begin je je af te vragen: waarom belt hij je nooit? Is het goed dat je hem belt? Ga je ooit persoonlijk praten?

Je bent geen vrouw die haar tijd kan verspillen aan zinloze gesprekken, dus het is oké als dit je frustreert.

Als je enige manier van communiceren met deze man via WhatsApp is en er geen teken is dat het in iets meer kan veranderen, beschouw het dan als een teken dat hij niet geïnteresseerd is.

Als hij dat was, zou hij graag een date willen plannen zodra jullie allebei beschikbaar zijn. Dus blijf cool en verlies geen slaap meer door hem berichten te sturen tot 2 uur ‘s nachts.

3. Blijf cool! Hij is leuk tegen iedereen

Als je niet zeker weet of de man je leuk vindt of gewoon vriendelijk is, doe dan een stapje terug en kijk hoe hij andere mensen behandelt.

Als zijn charme je deed denken dat hij voor je zou vallen, dan moet je eerlijk tegen jezelf zijn en toegeven dat het gewoon de manier is waarop hij met iedereen omgaat.

Sommige jongens zijn charismatisch zonder er veel moeite voor te doen. Natuurlijk straal je uit naar mannen die zo zijn, maar hoop niet te snel.

De kans is groot dat vriendelijk zijn slechts een deel van zijn persoonlijkheid is. Hij is waarschijnlijk een goede vriend, dus blijf cool en en geniet gewoon van zijn gezelschap.

4. Hij voelt zich comfortabel bij jou

Hoewel je dit misschien ziet als een duidelijk teken dat hij je leuk vindt, is het waarschijnlijk het tegenovergestelde.

Als een man een meisje leuk vindt, zal hij haar niet echt behandelen als zijn vriend of zijn kleine zusje. Hij zou proberen cool te zijn en zichzelf in het beste licht te laten zien.

Als hij je behandelt alsof je zijn vriend bent, ziet hij jou waarschijnlijk ook als een vriend. Vrouwen houden van mannen die zich bij hen op hun gemak voelen, en daarom zou dit ervoor kunnen zorgen dat je voor hem valt.

Als een man je echter leuk vindt, wil hij je waarschijnlijk als een heer behandelen voordat hij zich comfortabel genoeg voelt om je te plagen. Het maakt deel uit van hun aard.

Jongens denken dat vrouwen houden van serieuze heren die niet te veel grappen maken, terwijl vrouwen vaak dol zijn op goofballs die hen onbedaarlijk aan het lachen maken.

Het vinden van een balans kan moeilijk zijn, dus blijf cool en wees niet snel verliefd op je beste vriend.

5. Blijf cool! Praten over andere vrouwen betekent niet dat hij je jaloers probeert te maken

Blijf Cool! Deze 5 Dingen Betekenen NIET Dat Hij Met Je Flirt

Als een vrouw een man leuk vindt, zal ze altijd proberen bewijs te vinden dat hij haar ook leuk vindt. Soms zijn we gewoon clowns die weigeren de dingen te zien zoals ze zijn.

Niet alles is zo diep als we willen, en het feit dat je vriend over andere meisjes praat, is zeker geen teken dat hij je leuk vindt of dat hij probeert je jaloers te maken.

Als hij je leuk vindt, is het laatste wat hij wil dat je gelooft dat hij interesse heeft in andere vrouwen dan jij. In plaats daarvan zou hij er zeker voor zorgen dat hij je laat zien dat jij het meisje bent dat hij wil.

Dus nee. Hij probeert je niet jaloers te maken (en zelfs als hij dat wel is – dat is een rode vlag). Maar ziet je gewoon als iemand met wie hij kan praten over meisjes die hij leuk vindt.

Het kan zelfs zijn dat hij subtiele hints laat vallen dat hij je niet leuk vindt, dus je moet ze waarschijnlijk niet meer negeren…