Skip to Content

5 Dingen Die De Meeste Mannen Overdenken In Een Relatie

5 Dingen Die De Meeste Mannen Overdenken In Een Relatie

Ondanks de algemene opinie zijn vrouwen niet de enigen die te veel nadenken. Mannen overdenken ook en kunnen zich ook onzeker voelen en zich afvragen of ze wel genoeg zijn voor de persoon van wie ze houden.

Ze analyseren ook veel dingen en maken zich er zorgen over als ze een relatie hebben; ze kunnen het gewoon beter verbergen.

Dit zijn de 5 meest voorkomende dingen die mannen overdenken in een relatie, ook al zal hij het nooit toegeven.

1. Dingen die mannen overdenken: Hij vergelijkt zichzelf met je ex

5 Dingen Die De Meeste Mannen Overdenken In Een Relatie

Een van de angsten die alle mannen hebben, is dat hun vriendin hen alleen maar als een rebound-relatie ziet. Dat ze nog steeds van haar ex houdt.

En dit is vooral het geval aan het begin van de relatie.

Hij vraagt zich af of je alleen maar bij hem bent om over iemand uit je verleden heen te komen of om je ex jaloers te maken. Heb je emotionele bagage die je toekomstige relatie zou kunnen ruïneren?

Feit is dat hij stiekem alles wil weten over je ex en de relatie die jullie hadden. Hij denkt veel na over de liefde die je voor je ex voelde en de liefde die je voor hem zult voelen.

Heb je iemand uit het verleden waarvan je denkt dat het je zielsverwant was en zal hij ooit zijn plaats in je hart innemen?

Ook al zal hij het je waarschijnlijk niet laten zien, het is waarschijnlijk dat je huidige vriend zoveel mogelijk zal proberen te weten te komen over al je exen, omdat hij zich door hen bedreigd voelt.

Hij voelt zich onzeker omdat hij denkt dat ze op de een of andere manier beter waren dan hij. Of dat hij je nooit het gevoel zal geven dat zij deden.

2. Zijn prestaties tussen de lakens

Veel jongens verbinden hun waarde als man uitsluitend aan hoe ze jou een plezier kunnen doen. De prestaties van je vriend en het feit dat hij een knapperd is, zijn volgens hem bepalend voor zijn mannelijkheid.

Daarom wil elke man indruk op je maken en zijn best doen om je al zijn vaardigheden te laten zien. Vooral aan het begin van de relatie.

Maar al dit verlangen om zo goed mogelijk te zijn, zorgt voor een enorme druk en zorgt er meestal voor dat ze ondermaats presteren.

En dit is iets dat alle mannen overdenken en waar ze allemaal stress van krijgen.

Als een man verliefd op je wordt zal hij zich afvragen of hij je op de juiste manier heeft behaagd.

Je moet vriend zeker altijd vertellen wat voor jou werkt, zorg ervoor dat je hem niet openlijk bekritiseert.

En zelfs als je het doet, doe het dan voorzichtig. Als je ziet dat hij zijn best doet om je tevreden te stellen, zorg er dan voor dat je zijn ego niet verplettert door te suggereren dat je het niet naar je zin hebt.

3. Dingen die mannen overdenken: Dat je vlinders weggaan

5 Dingen Die De Meeste Mannen Overdenken In Een Relatie

Als je een nieuwe relatie begint, zie je elkaars gebreken en onvolkomenheden niet. Niets irriteert je aan je partner, want de vlinders in je buik verteren je volledig.

Maar hoe houd je deze vonk levend? Wat kan hij doen om ervoor te zorgen dat jij elke dag verliefd op hem blijft worden? Hoe kan hij je geïnteresseerd houden?

Zal hij altijd het vermogen hebben om je aan het lachen te maken en een glimlach op je gezicht te toveren?

En wat gebeurt er als de vonk uitdooft? Wat gebeurt er als de vlinders weg zijn? Betekent dit dat jullie relatie gedoemd is te mislukken?

Vind je het leuk wat je ziet als je eenmaal helder naar hem begint te kijken? Of zal hij degene zijn die aan de relatie wil ontsnappen zodra dit gebeurt?

Dit zijn slechts enkele van de dingen die de meeste mannen overdenken als ze een relatie hebben. Want als ze om je geven, voelen ze zich verantwoordelijk om je te blijven verleiden.

4. Dat hij zijn mannelijkheid kwijtraakt

Een van de dingen waar bijna elke man bang voor is, is dat hij minder man zal zijn op het moment dat hij verliefd wordt. En op het moment dat hij die liefde begint te tonen.

Aan het begin van de relatie worden ze altijd verscheurd tussen hard to get spelen en het risico lopen te aanhankelijk te zijn.

Zal het liefhebben van jou ervoor zorgen dat hij zichzelf verliest? Zal hij zich na een tijdje gevangen en gekooid voelen in deze relatie?

Wordt hij te kwetsbaar en verliest hij zijn mannelijke kant als hij zich te veel voor je openstelt?

Moet hij volledig eerlijk zijn over zijn gevoelens voor jou of moet hij zich als een stoere kerel gedragen? Moet hij je verwennen of laten zien dat jij niet de baas bent?

Welke aanpak zorgt ervoor dat je meer voor hem valt en dat hij zijn persoonlijkheid intact houdt?

5. Dingen die mannen overdenken: Of hij wel genoeg is

Is hij echt de man voor jou? Kan hij aan al je behoeften voldoen? Zou jij het beter kunnen krijgen?

Zou jij hem vervangen door een knappere of succesvollere man met meer geld? Neem je met hem genoegen met minder?

Ben je bij hem gewoon om niet alleen te zijn en omdat hij handig is of is hij de man met wie je wilt zijn?

Beschouw je jullie relatie als een zinloze affaire of ziet je een toekomst voor jullie samen?

Dit komt misschien als een schok voor je, maar dit zijn allemaal vragen die door het hoofd van je vriend gaan en die hem ‘s nachts wakker houden. Ook al zal hij het waarschijnlijk nooit toegeven.

5 Dingen Die De Meeste Mannen Overdenken In Een Relatie