Skip to Content

5 Spelletjes Die Een Jongen Speelt Voordat Hij Het Uitmaakt

5 Spelletjes Die Een Jongen Speelt Voordat Hij Het Uitmaakt

Als hij het uitmaakt, stort je hele wereld in. Je voelt je afgewezen en alleen, omdat je niet door had dat hij al die tijd spelletjes met je speelde.

We hebben allemaal dat vreselijke gevoel ervaren en het genezingsproces dat daarop volgt.

Maar wat zou er gebeuren als je de man die op het punt staat je hart te breken een stap voor zou kunnen zijn?

Wat zou er gebeuren als je kon anticiperen dat hij je gaat verlaten?

Er zou geen liefdesverdriet zijn, zelfs niet als je echt van hem hield. Omdat je ergens onderweg zou merken dat hij spelletjes met je speelt om een excuus te vinden voor een breuk.

Hij is waarschijnlijk een zwakke lafaard die niet mans genoeg is om het te slikken en in je gezicht te vertellen dat hij het uitmaakt.

Dus zoekt hij naar de meest walgelijke en laffe manieren om uit de ‘puinhoop’ te komen waarin hij zich bevond. Hij speelt spelletjes met je geest en probeert je ervan te overtuigen dat jij altijd al het probleem was.

Wat er gebeurt, is dat de meeste vrouwen zich niet eens realiseren dat ze in hun relatie zijn misbruikt totdat het allemaal voorbij is.

5 Spelletjes Die Een Jongen Speelt Voordat Hij Het Uitmaakt

Vervolgens draaien ze alles terug wat er is gebeurd en beseffen ze dat het nooit hun schuld was.

Ze waren zo verliefd op de man die hen gebruikte en misbruikte, dat ze niet inzagen dat er iets niet klopte. Ze zagen niet in dat de dingen niet hadden moeten zijn zoals ze waren.

Zelfs als ze merkten dat er iets mis was, zouden ze het niet aan zichzelf toegeven. Omdat de perfecte zeepbel waarin ze leefden zou uiteenspatten.

Soms is het gemakkelijker om de waarheid te negeren dan deze onder ogen te zien en alle klappen op te vangen die zouden komen.

Daarom is het belangrijk om objectief naar je liefdesleven te kijken. Zet opzij dat je verliefd bent, want liefde zal je verblinden en je zult de dingen niet kunnen zien zoals ze zijn.

Misschien omdat je het niet wilt, of omdat je het gewoon niet kunt.

Er zijn veel verschillende manieren waarop mannen spelletjes met vrouwen spelen.

Omdat we allemaal verschillend zijn, zijn onze daden dat ook. Verschillende dingen raken ons, verschillende dingen doen ons pijn.

Emotionele psychopaten en mannen die allerlei spelletjes met alle mensen spelen alsof het objecten zijn en geen menselijke wezens. Ze zijn slim genoeg om precies te weten hoe ze bij ons kunnen komen, om te raken waar je het meeste pijn doet.

Deze mannen doen het omdat ze het uit willen maken. Ze willen het in scène zetten alsof het allemaal jouw schuld is.

Hier zijn enkele van de spelletjes die ze gebruiken om te krijgen wat ze willen en de relatie met een schone start te verlaten.

1. Spelletjes die hij speelt: Hij flirt met andere vrouwen

5 Spelletjes Die Een Jongen Speelt Voordat Hij Het Uitmaakt

Er kunnen veel redenen zijn waarom hij dit doet. Maar de meest voorkomende zijn dat hij alleen maar je aandacht wil en wil dat je jaloers bent – wat ook niet zo gezond is.

Toch is er nog een grotere reden waarom hij dat doet.

Hij probeert je een subtiele aanwijzing te geven dat hij binnenkort zal stoppen met jou en je relatie.

Maar het punt is dat als je hem vraagt waarom hij dat doet, hij het je natuurlijk niet rechtuit zal vertellen. Hij zal waarschijnlijk liegen en zichzelf tot slachtoffer maken. Dus je hebt medelijden met hem en laat hem met rust.

Hij zal je vertellen dat je niet om hem geeft, dat hij zich eenzaam voelt. Terwijl de waarheid is dat hij er genoeg van heeft en je binnenkort zal verlaten.

En als hij je verlaat, zul je je rot voelen. Omdat je denkt dat het allemaal jouw schuld was, dat je meer van hem had moeten houden.

2. Hij bezorgt je continu een schuldgevoel

5 Spelletjes Die Een Jongen Speelt Voordat Hij Het Uitmaakt

Hij zal ervoor zorgen dat je je volkomen nutteloos voelt. Hoe hard je ook probeert om jullie relatie te laten slagen, hij zal een manier vinden om kritiek te leveren.

Hij zal ervoor zorgen dat je je schuldig voelt voor alles wat er misgaat.

Zelfs als je niet in een goed humeur bent, maar je probeert jezelf bij elkaar te houden omwille van hem, zal hij je porren en provoceren om je gek te maken. Opnieuw kan hij het slachtoffer zijn en jij de slechterik.

Hij zal dit elke dag doen omdat hij het uit wil maken, of omdat hij wil dat jij het uitmaakt. Dus hij hoeft niet degene te zijn die de stekker uit jullie relatie trekt.

Het beste wat je in deze situatie kunt doen, is geen contact met hem opnemen en hem gewoon verlaten.

Zelfs als het hem de voldoening geeft om het niet uit te maken, maar van je af te komen, is het jouw emotionele inzinking niet waard.

3. Spelletjes die hij speelt: Hij zal de hele tijd tegen je liegen

Hij heeft waarschijnlijk zelfs een affaire die zo doorzichtig is. Je weet gewoon dat hij je bedriegt en dat het opzettelijk is.

Hij wil dat je het weet, omdat hij je voorbereidt op een breuk.

Maar het verknipte deel is dat, hoewel hij wil dat je weet dat hij niet langer van je houdt, hij zal liegen om zijn daden te rechtvaardigen. Dit omdat hij niet nogmaals de slechterik wil zijn.

Hij zal liegen over waar hij is geweest en met wie hij is geweest. Zelfs als je de geur van een andere vrouw bij hem opmerkt. Hij zal alles ontkennen.

Blijf niet rondhangen om te zien wat er gebeurt. Geef hem geen nieuwe kans, want hij verdient het niet en wil het waarschijnlijk ook niet.

Laat hem je niet misbruiken met zijn leugens en je compleet voor de gek houden.

Laat hem nooit zien dat deze transparante leugens je te pakken krijgen en maak er gewoon een einde aan.

En als hij de reden vraagt, wat een geest die psychopaat speelt zoals hij zal doen, zeg dan gewoon ‘daarom’. Geef hem niet de voldoening om je pijn te zien.

4. Hij zal je gaslighten

5 Spelletjes Die Een Jongen Speelt Voordat Hij Het Uitmaakt

Dit is de goudmijn van manipulaties. Het is het een van de gemeenste en effectiefste spelletjes die er zijn.

Gaslighting is een vorm van emotionele mishandeling waarbij de misbruiker situaties herhaaldelijk manipuleert, zodat jij denkt dat je gek wordt.

Hij zal een situatie kiezen en het ene zeggen en vervolgens het tegenovergestelde doen.

En daarna zal hij je ervan overtuigen dat je het allemaal bij het verkeerde eind hebt en dat hij nooit heeft gezegd wat jij denkt dat hij heeft gezegd (of heeft gedaan wat jij denkt dat hij heeft gedaan).

Je kunt uit die situatie komen door dingen op te schrijven.

Je zult niet alles kunnen opschrijven wat er in je leven gebeurt. Maar na een tijdje zullen sommige situaties zich herhalen en als dat gebeurt, schrijf dan op wat hij zei of beloofde en wat hij uiteindelijk deed.

Je zult zien dat het probleem niet bij jou ligt, maar bij hem.

Hij speelt spelletjes met je geest, dus nadat hij het uitmaakt, heeft hij het excuus dat je helemaal gek bent. Dat hij geen andere keus had dan je te verlaten.

5. Spelletjes die hij speelt: Hij provoceert je

Hij zal op je knoppen drukken om je boos te maken en die woede vervolgens tegen je gebruiken.

Hoe geduldig je ook bent, na voortdurend verbaal en emotioneel geprik zul je onder de druk bezwijken en ontploffen.

Dat is wat hij vanaf het begin wil. Omdat je al een tijdje een relatie hebt, weet hij precies wat je boos maakt en zal hij dat tegen je gebruiken.

Als je eenmaal gek wordt, zal hij het slachtoffer spelen en de zaken omdraaien.

Zie je, deze manipulatie is de perfecte dekmantel voor een breuk. Omdat jij degene bent bij wie het onmogelijk is om in de buurt te zijn.

Je bent de hele tijd boos en je schreeuwt voortdurend.

Als je er alleen vanaf de oppervlakte naar kijkt, is dat waar, maar als je er dieper in graaft, zul je zien dat hij dat zaadje van de puinhoop heeft geplant. Dat hij de hele situatie in scène heeft gezet.

En dat allemaal alleen maar omdat hij niet genoeg moed had om je als een man te laten gaan. Hij deed het als een emotioneel onvolwassen moederskindje, een gewone lafaard.

Je verdient geen lafaard, je verdient een echte man.