Skip to Content

5 Dingen Die Mannen Doen Als Ze Niet Zonder Je Kunnen Leven

5 Dingen Die Mannen Doen Als Ze Niet Zonder Je Kunnen Leven

Uitzoeken of hij gevoelens voor je heeft, moet een van de belangrijkste momenten zijn van elke relatie die je ooit hebt mogen verpesten. Het doorlopen van de gespreksfase, het elkaar leren kennen en toegeven dat ze niet zonder je kunnen leven. Lijkt eenvoudig genoeg, toch?

Maar er is altijd een maar wanneer de persoon voor wie je gevoelens krijgt, toevallig een man is. Argh, wie wil er nu van een man houden!? Een man die niet weet of hij een relatie zoekt of iets te doen heeft op een vrijdagavond. Een man die je mee uit vraagt, bloemen voor je koopt en je naar je huis brengt, maar de volgende dag niet belt of sms’t.

Oh, een man die een relatie met je begint en stopt met je complimenten te geven, je mee uit te nemen op dates, je te verrassen met dingen waar je van houdt. Die moeite doet om dingen te laten werken. Natuurlijk wil niemand van die man houden (en je kunt beter weggaan op het moment dat hij je begint te behandelen als een optie in plaats van een prioriteit).

Maar hoe zit het met een man die alles goed lijkt te doen, maar die drie woorden niet uitspreekt? Toegegeven, je zou hem gewoon kunnen vragen of hij op hetzelfde pad zit als jij. Maar communicatie kan behoorlijk moeilijk zijn als je aan het begin staat van wat een mooie relatie zou kunnen zijn.

En misschien wil je niet het hele “Wat zijn wij? En wat vind je van mij?” ding. Maar acties hebben de neiging om luider te spreken dan woorden (vooral als ze voor een man spreken). Dus we hebben ons huiswerk gedaan. We brengen je 5 dingen die mannen doen als ze niet zonder je kunnen leven.

1. Hij maakt samen met jou plannen voor de toekomst

Oh, hoe tonen mannen hun liefde? Geven ze je de mooiste boeketten. Spelen ze de meest romantische composities op de piano? Vliegen ze je naar Parijs als je zegt dat je graag ontbijtcroissants wilt hebben die in koffie worden gedipt?

Kom op, dit zijn de dingen die je je favoriete tv-showpersonages ziet doen (bedankt voor de onrealistische verwachtingen, Carrie Bradshaw!) Sommige mannen hebben misschien de middelen om je te overladen met cadeaus en je naar plaatsen te brengen waar je nog nooit bent geweest. Maar de meeste mannen schrikken terug voor extravagante uitingen van genegenheid en kiezen voor iets … subtielers.

Nu, dat brengt ons bij het hele “plannen maken voor de toekomst” ding. Hoewel je misschien denkt dat daar niets romantisch aan is, vergeet dan niet de reeks klootzakken waarvan je het ongenoegen hebt gehad om ze te ontmoeten. Geloof me, mannen maken geen plannen over de toekomst met jou. Tenzij ze van plan zijn de rest van hun leven met jou door te brengen.

2. Hij pakt taken en karweitjes op waar jij een hekel aan hebt

Oh, noem me gek, maar er is bijna niets romantischer dan een man die dingen voor me doet. Simpelweg omdat hij weet dat ik het haat om ze zelf te doen!

Misschien heb je een hekel aan praten aan de telefoon, dus hij maakt je reserveringen en regelt doktersafspraken. Misschien heb je er een hekel aan om de vuilnis buiten te zetten of de vaatwasser in te laden of naar de supermarkt te gaan. Hij doet die dingen voor je wanneer hij tijd heeft. Argh, wie heeft er reizen naar Parijs nodig als je een man hebt die genoeg van je houdt om je abonnementen voor je op te zeggen!?

3. Mannen die niet zonder je kunen: hij probeert dingen te doen die je leuk vindt

Nu zou je kunnen denken dat hij het afgelopen uur met jou naar de Notebook heeft gekeken en je de tissues heeft gegeven telkens als Noah en Allie iets hartverscheurends deden, omdat dat was wat hij op een vrijdagavond wilde doen. Wie wil dat nou niet, toch!?

Maar de kans is groot dat hij genoeg van je houdt om te begrijpen dat je daar de hele week naar verlangde. Hij wil tijd met je doorbrengen en alles doen waar je blij van wordt. Want dat is wat hem gelukkig maakt. Hij vindt het niet erg om iets te proberen wat hij nog nooit eerder heeft gedaan. Was hij niet absoluut dol op het kijken naar Friends?

4. Je ontmoet zijn familie en vrienden (en hij kan niet stoppen met over je praten)

Oh, dat is een zeker teken dat je deze man om je vingers hebt gewikkeld! Geloof me, mannen houden er niet van om vriendinnen mee te nemen als ze met vrienden rondhangen of familie bezoeken. Dit omdat ze weten dat dat betekent dat ze officieel van de markt zijn. Kom op, tante Bugs houdt voor niemand haar mond!

Als ze van iemand houden, schrikken mannen er niet voor terug om tegen iedereen op te scheppen over hoeveel die persoon hen gelukkig maakt. Niet alleen dat, maar ze voelen niet de behoefte om in paniek te raken wanneer het hele “samenvoegen van de twee delen van zijn leven” ding ontstaat.

Oh en, op het moment dat een van de gezinsleden je promotie noemt of iets waar je zeker niet over hebt verteld, doe je mee!

5. Mannen die niet zonder je kunnen: hij kan zijn geluk niet verbergen wanneer jullie twee samen zijn

Oh, soms hoeft hij zelfs niets te doen omdat die duizelingwekkende, vlinders-in-de-buik-glimlach hem afraadt! Hij kan niet stoppen met naar je te kijken wanneer je samen bent en hij kan niet stoppen met giechelen wanneer je hem in de gaten houdt. Hij is dol op je en hij heeft die drie woorden niet eens nodig.

Schat, tel je zegeningen en stop met zoeken of hij een toekomst met jou plant! Je hand vasthouden, je van achteren knuffelen, je voorhoofd kussen en de tijd nemen om over je dag te praten, kan maar één ding betekenen – hij is hier om voor een lange tijd te blijven.

En laat me niet eens beginnen over het feit dat hij er plotseling “van houdt” aardewerk te maken en uitstapjes naar Sephora te maken. Date-avonden zijn niet genoeg, hij wil elk moment van de dag met je doorbrengen omdat hij dat geluk wil vasthouden. Oh, hoe romantisch!?