Skip to Content

5 Tekenen Dat Je Gewoon Handig Voor Hem Bent

5 Tekenen Dat Je Gewoon Handig Voor Hem Bent

Helaas gaan niet alle mensen relaties uit liefde aan. Sommige mensen blijven om de verkeerde redenen in een relatie met hun partner, omdat ze bang zijn om alleen te zijn of omdat ze van de aandacht genieten die de ander hen geeft.

Hoe dan ook, het is een feit dat je partner soms bij je is, alleen maar omdat je voor hem wel handig bent en hier zijn 5 signalen die je helpen om dat te zien.

1. Hij steekt geen enkele moeite in jullie relatie

5 Tekenen Dat Je Gewoon Handig Voor Hem Bent

Dit is een van de dingen die je zelfs aan jezelf weigert toe te geven, maar als je je roze bril afzet en als je dingen realistisch gaat observeren, dan zal je zien dat deze man nauwelijks moeite doet om jullie relatie te onderhouden.

Als je erover nadenkt, dan ben jij de enige die het meestal probeert.

Jij bent de enige die voor deze relatie vecht en het betekent ongetwijfeld veel meer voor jou dan voor hem.

Hij is je partner en je vindt het normaal dat hij je prioriteit is. Maar het is alsof hij niet hetzelfde over jou denkt.

Het is alsof deze relatie gewoon voor hem niet zo belangrijk is als voor jou.

Het is meer dan duidelijk dat jij degene bent die in deze relatie meer liefheeft en na verloop van tijd ben je eraan gewend geraakt dat dingen zo zijn.

Maar als je erover nadenkt, dan begin je je af te vragen of deze man echt van je houdt.

2. Hij wil jullie problemen niet oplossen

5 Tekenen Dat Je Gewoon Handig Voor Hem Bent

Als je tegen iemand zegt dat je een relatie zonder ruzies hebt, dan kan iedereen jaloers op je zijn.

Maar elk gezond stel moet gewoon tot een situatie komen waarin ze een probleem hebben dat ze op moeten lossen of dat ze het ergens niet mee eens zijn.

Maar zelfs als dat in jullie relatie gebeurt, dan lijkt het erop dat je partner er nooit geïnteresseerd in is om jullie problemen op te lossen of in het bespreken van jullie problemen.

Het is alsof hij er niets om geeft om de dingen tot op de bodem uit te zoeken en dat de uitkomst van jullie relatie hem niet stoort.

Hoewel je in het begin dacht dat dit iets geweldigs was, ben je na verloop van tijd gaan beseffen dat hij gewoon niet geïnteresseerd is in het omgaan met je problemen en dat hij er niet geïnteresseerd in is om jullie relatie te verbeteren.

3. Hij is niet in jou als persoon geïnteresseerd

5 Tekenen Dat Je Gewoon Handig Voor Hem Bent

Als een man echt van je houdt, dan zal hij nooit te moe of te druk voor je zijn.

Deze man heeft altijd genoeg energie om met je over je problemen te praten of om er gewoon voor je te zijn als je hem nodig hebt.

Maar je vriend is alles behalve dit. Het lijkt erop dat hij nooit geïnteresseerd is in iets dat met jou te maken heeft.

Deze man is alles behalve je vriend en je hebt nooit het gevoel hebben dat hij je steunt, zoals een echte partner je dat gevoel zou moeten geven.

Als je erover nadenkt, dan is deze man nooit geïnteresseerd in hoe je je dag hebt doorgebracht, laat staan in iets anders en dat is een van de duidelijke tekenen van zijn gebrek aan emoties voor jou en van zijn gebrek aan interesse in jou.

4. Jij bent degene die alles initieert

5 Tekenen Dat Je Gewoon Handig Voor Hem Bent

Het lijkt erop dat je vriend het niet leuk vindt om tijd met je door te brengen.

Hoewel je hem probeert te rechtvaardigen, denkend dat hij het te druk heeft of zoiets, weet je diep van binnen dat dit niet is hoe een echte volwassen relatie eruit zou moeten zien.

Zolang je je kunt herinneren, heb je het gevoel gehad dat je deze man hebt moeten dwingen om bij je te zijn.

Hij is zelden degene die iets in jullie relatie initieert – jij bent degene die hem meestal als eerste een app stuurt en degene die hem bij de meeste gelegenheden uitnodigt om af te spreken.

Soms heb je het gevoel dat deze man niet aan je zou denken als je niet eerst contact met hem op had genomen en dat jullie relatie helemaal niet zou bestaan als jij niet degene was die het bij elkaar hield.

5. Het maakt hem niet uit of je weggaat

5 Tekenen Dat Je Gewoon Handig Voor Hem Bent

Een ander teken dat een man met wie je iets hebt, jou gewoon handig vindt, is dat je diep van binnen weet dat deze man je niet achterna zou zitten als je zou proberen om hem te verlaten.

Dit is natuurlijk niet iets dat hij je rechtstreeks zou vertellen, maar je weet dat het de waarheid is.

Je weet dat deze man het niet erg zou vinden als je hem zou verlaten en je hebt het gevoel dat je in het leven van deze man niet veel verschil maakt.

En wat voor bewijs heb je eigenlijk nog nodig?

PinFlight Image