Skip to Content

5 Situaties Waarin Ze Wil Dat Je Voor Haar Vecht

5 Situaties Waarin Ze Wil Dat Je Voor Haar Vecht

Elke relatie maakt moeilijke periodes door en soms weten we niet wat we moeten doen. Het is nooit een gemakkelijke beslissing om iemand op te geven van wie je met heel je hart houdt; je vecht liever zo lang als je kunt.

Dus, in welke situaties wil ze dat je voor haar vecht?

Ik kan een beetje licht schijnen op elk van deze situaties, maar jij zult degene zijn die het harde werk doet. Als je je vrouw kent – en ik bedoel haar echt kent – zal het geen probleem voor je zijn om te herkennen wanneer ze je het meest nodig heeft.

In sommige zeldzame gevallen mis je misschien enkele van de subtiele signalen die ze je geeft dat je voor haar en voor jullie relatie moet vechten. Laat haar niet degene zijn die je relatie opgeeft als ze haar best doet om je te zien lachen.

Geef iets terug aan je vrouw. Vertel haar hoeveel je haar waardeert en accepteer haar volledig.

Blijf haar elke dag kiezen en geef haar geen enkele reden om te denken dat je spijt hebt van je beslissing. Zelfs de sterkste relaties doorlopen de twijfelende fase.

Wat zal je reactie zijn als je vecht-of-vluchtinstinct wordt geactiveerd? Ik hoop dat je alles zult geven wat in je macht ligt om te behouden wat jullie twee hebben. Tenzij ze je probeert te schaden.

Dus, wat zijn de meest voorkomende situaties waarin je het voortouw moet nemen en moet reageren? Laten we het uitzoeken!

1. Ze wil dat je je liefde bewijst

5 Situaties Waarin Ze Wil Dat Je Voor Haar Vecht

Laten we zeggen dat je een tijdje lange afstanden gaat doen. Denk je dat je dan voor haar moet vechten? Je hebt helemaal gelijk. Ze zal je nodig hebben om je liefde voor haar te bewijzen en elke twijfel die ze heeft uit te wissen.

Ze wil weten dat ze de enige voor jou is en dat geen enkel ander meisje als een bedreiging mag worden gezien. Neem haar nooit als vanzelfsprekend aan. Want hoe moeilijk het ook voor haar is, ze zal vertrekken als ze zich niet geliefd voelt. Elke sterke vrouw weet wat ze verdient in een relatie en neemt geen genoegen met minder.

Als zij degene is die alles waard is, hoop ik dat je nooit ophoudt voor haar te vechten. Herinner haar er elke dag aan hoeveel je om haar geeft en laat het niet als een verplichting lijken. Probeer harder om die verborgen hoekjes van haar ziel te verkennen en word helemaal opnieuw verliefd op haar.

Onthoud dat ze je nooit zal vragen om iets voor haar te doen als ze echt om je geeft, maar haar hart zal smelten vanwege die kleine dingen die je voor haar doet.

2. Ze probeert je te manipuleren, omdat ze wil dat je voor haar vecht

Deze is de ergste van allemaal. Sommige meisjes en vrouwen kunnen behoorlijk gemeen zijn. Ze zullen proberen een punt te bewijzen. Hoewel ik de werkelijke reden erachter niet ken, hebben ze de neiging om hun mannen voor hen te laten vechten. Alleen maar omdat ze manipulatief zijn.

Als ze je de stille behandeling geeft of je wegduwt om te zien hoe ver je gaat om haar te plezieren, kan ze helaas een van hen zijn. Ze kan je ook testen op simpele dingen en eindigen met iets belangrijks.

Als je moet springen om haar te helpen elke keer dat ze je naam roept, is dat geen liefde, schat – dat is duidelijk haar poging om je te manipuleren. Ze kan deze tactiek voor je gebruiken om alles te krijgen wat ze van je wil en ze kan je vertellen dat je op die manier je liefde aan haar zult bewijzen.

3. Ze is er klaar mee om als enige te vechten

5 Situaties Waarin Ze Wil Dat Je Voor Haar Vecht

Is zij degene die de hele tijd vecht voor deze relatie? Ze heeft het je waarschijnlijk verteld als het niet goed ging en je niet luisterde. Of je hebt gewoon niet opgelet, wat een beetje hetzelfde is. Hoe dan ook, ze is klaar.

Ze is het zat om de enige te zijn die vecht voor iets waar je niet in investeert. Het lijkt alsof de relatie een fulltime baan voor haar is, terwijl het niet eens een hobby van jou is. Zou je in zo’n omgeving blijven als de rollen waren omgedraaid? Ik denk het niet.

4. Ze wil dat je vecht, omdat jullie relatie moeilijker wordt

Er zullen altijd ups en downs zijn, dat weten we allemaal. Als er conflicten ontstaan, moet je bereid zijn om te communiceren en compromissen te sluiten. Koppels die gezonde relaties koesteren, zeggen dat deze momenten van onenigheid hun relatie versterken.

Als je het gevoel hebt dat je relatie een beetje uit vorm is, zijn er een paar ideeën om dit op te lossen. Maar de sleutel tot alles is communicatie. Als je er allebei aan werkt, kun je het.

Dus, laten we zeggen dat je net een van je argumenten hebt gehad en alles lijkt erop dat het naar de hel gaat. Je moet het weer bij elkaar brengen. Op die momenten van ontbering moet je het hardst liefhebben en het beste ondersteuningssysteem voor elkaar zijn.

Als je weet dat je iets verkeerd hebt gedaan, begin dan met je excuses aan te bieden. Je geneest stap voor stap, wees gewoon volhardend als je weet dat ze het waard is.

5. Vecht het hardste op het moment dat jullie van elkaar verwijderd raken

5 Situaties Waarin Ze Wil Dat Je Voor Haar Vecht

Als je merkt dat het haar niet zoveel kan schelen als gewoonlijk en haar ogen niet gloeien zoals vroeger als ze je ziet, dan weet je het. Soms kan dat het einde betekenen van wat je ook had, maar in de meeste gevallen zal ze je nodig hebben om het hardst te vechten.

Bewijs haar dat wat ze tot nu toe heeft gedaan ook voor jou belangrijk is. Als ze afstand van je neemt, en wanneer ze op het punt staat weg te lopen, moet je haar tegenhouden.

De vrouw van wie je houdt moet weten dat je haar niet zo snel opgeeft. Ze heeft je altijd gesteund en ze heeft gevochten. Jullie hebben samen enkele van de moeilijkste gevechten gewonnen.

Dus als je even het gevoel hebt dat degene die er altijd voor je was langzaam afstand neemt, heb je twee opties: vechten voor haar of haar zien vertrekken.

PinFlight Image