Skip to Content

5 Waarschuwingssignalen Van Een Wanhopige Vrouw Waar Mannen Op Afknappen

5 Waarschuwingssignalen Van Een Wanhopige Vrouw Waar Mannen Op Afknappen

Met liefde zijn er geen vaste regels die je volgt om je relatie te laten werken.

Wanneer je faalt, dan komen er duistere en vreselijke gedachten in je hoofd op. Misschien was je aanhankelijk of te opdringerig.

Nou, in dit artikel zal ik een lijst van de tekenen van een wanhopige vrouw geven die je zou kunnen helpen begrijpen waarom het de eerste keer niet werkte en hoe je je waarde kunt verbeteren.

We hebben het allemaal meegemaakt, terwijl we proberen om de liefde te vinden. Het ervaren van een breuk en het verliezen van iemand waar je van houdt is moeilijk te begrijpen en mee om te gaan.

Terwijl sommige mensen op een gezonde en respectvolle manier met een breuk omgaan, hebben anderen moeite met het starten van het genezingsproces.

Een wanhopig persoon lijken te zijn schaadt je zelfvertrouwen en verlaagt je eigenwaarde.

Je zult in een vicieuze cirkel vast komen te zitten van het zoeken naar bevestiging van mannen die bereid zijn om misbruik van zo’n gebroken meisje te maken en haar slecht behandelen.

Het proces van genezing na een breuk is belangrijk, omdat het je de mogelijkheid geeft om na te denken over wat er mis ging en om aan jezelf en je gevoel van eigenwaarde te werken.

De tekenen van een wanhopige vrouw:

1. Social media is haar beste vriend

5 Waarschuwingssignalen Van Een Wanhopige Vrouw Waar Mannen Op Afknappen

Social media is een zeer krachtige tool en het kan als we het goed gebruiken zeer nuttig zijn.

In de wereld van vandaag is het onvermijdelijk dat we social media gebruiken, maar zoals mijn beste vriendin zei, het kan je vriend of je vijand zijn.

Social media kan je helpen om de liefde van je leven te ontmoeten of je kan een behoeftig en wanhopig persoon lijken te zijn.

De meesten van ons zien hoe vaak op social media voor het eerst hoe iemand eruitziet, maar een social media koningin zijn en voortdurend op like te klikken en commentaar op de foto’s van je crush geven is voor mannen een enorme afknapper.

Een wanhopig persoon met een laag zelfbeeld zal tientallen foto’s van zichzelf halfnaakt en in het dragen van twijfelachtige outfits posten alleen maar om aan hun crush te laten zien wie is de baas.

Als je zijn aandacht zoekt door twijfelachtige foto’s op sociale media te plaatsen, hou er dan maar gewoon mee op. Die foto’s zullen voor altijd op het internet blijven staan en je gevoel van eigenwaarde zal verbrijzeld worden.

Je zult je namelijk op een gegeven moment realiseren wat je hebt gedaan en dan is er geen weg meer terug.

Je moet ook geen trieste of negatieve foto’s plaatsen alleen maar om zijn aandacht te krijgen, omdat hij je niet op zal merken, geloof me.

2. Ze zoekt constant aandacht

5 Waarschuwingssignalen Van Een Wanhopige Vrouw Waar Mannen Op Afknappen

We weten allemaal dat aanhankelijk zijn en constant bevestiging zoeken je eigenwaarde vermindert, maar waarom doen sommige vrouwen dat?

Nou, ze geloven dat als ze gedumpt worden, het hen zal verpletteren.

In plaats van verder te gaan en het genezingsproces te starten, houden ze zich met alles wat ze hebben aan hun man vast.

Een wanhopige vrouw die in een relatie zit, wil zo dicht mogelijk bij haar man te blijven en stelt voortdurend vragen zoals, “Waar was je gisteravond?” of, “Met wie was je?” en ga zo maar door.

Je denkt misschien dat je man meer van je zal houden als je er altijd bent, maar dat is niet zo.

Misschien blijf je vaak de nacht bij hem thuis of bezoek je hem regelmatig op zijn werk als hij een lunchpauze heeft.

Ja, het is lief dat je aan je man denkt en hem af en toe verrast, maar behoeftig of aanhankelijk zijn brengt je nergens.

Je man of potentiële partner zal je verlaten, omdat hij het gevoel zal hebben dat je hem verstikt.

We hebben dit allemaal meegemaakt, dus ik neem het jou of je gedrag niet kwalijk.

Een vrouw die een gezonde, langdurige relatie wil, zou dat niet doen.

Een aanhankelijke vrouw probeert voortdurend liefde te vinden, maar voelt zich nooit echt tevreden.

Het is beter om een stap terug te nemen en een tijdje single te zijn om je hoofd leeg te maken of zelfs om professionele hulp te vragen om wat zelfliefde en helderheid te krijgen.

3. Ze is altijd haar dating apps aan het bekijken

5 Waarschuwingssignalen Van Een Wanhopige Vrouw Waar Mannen Op Afknappen

Zoals ik eerder al zei, zijn dating apps in de huidige tijden essentieel geworden en hebben ze reallife gesprekken vervangen.

Net als social media, kunnen ze de reden voor je ondergang of voor je succes zijn.

Ik zeg niet dat je je potentiële partner niet op een dating app kunt ontmoeten, maar als je voortdurend aan het swipen en pagina’s aan het verversen bent, dan is het absoluut een teken dat je een wanhopige vrouw bent.

Een wanhopige vrouw zal voortdurend haar dating profielen vernieuwen en naar een potentiële partner zoeken, hoewel ze haar leven zou kunnen leven en in plaats daarvan het lot het werk zou kunnen laten doen.

God zal je iemand sturen, geloof me, dus blijf niet naar iemand zoeken alleen maar omdat je bang bent om alleen te zijn.

Je kunt je leven zonder partner leiden.

Er is een wereld die klaar is om door jou verkend te worden, je hoeft je niet zo aan je kleine schermpje te hechten.

Een vrouw die wanhopig is, zal constant naar een partner zoeken en elke seconde van haar vrije tijd gebruiken om naar links of rechts te swipen.

Zelfs na het vinden van een potentiële partner, zal ze hem met tal van vragen bombarderen die te intiem zijn, omdat ze de dingen zal overhaasten.

Overhaast de dingen niet. Neem een stap terug en geniet van het proces van het leren kennen van de andere persoon.

4. Ze leert niet van haar eerdere fouten

5 Waarschuwingssignalen Van Een Wanhopige Vrouw Waar Mannen Op Afknappen

Een van de tekenen van een wanhopige vrouw is wanneer ze niet van haar vorige relatie leert en uiteindelijk dezelfde fouten blijft maken als ze die met haar ex maakte.

Je zou je af kunnen vragen waardoor een vrouw er wanhopig uitziet?

Nou, als je jezelf erop betrapt dat je weer met je ex samen wil zijn, ook al behandelde hij je slecht, dan is dat een van de tekenen van een wanhopige vrouw.

Je was bang om eenzaam te zijn, dus ging je weer terug naar hem en herhaalde je dezelfde fouten die je de eerste keer maakte.

Of wat nog erger is, een wanhopige vrouw zou in eerste instantie haar ex af kunnen wijzen die echt spijt heeft dat het uit is, en hem uiteindelijk weken daarna alsnog bellen.

Een wanhopige vrouw zal haar ex bellen om er zeker van te zijn dat ze nog een kans bij hem heeft.

Ze wil de aandacht die hij haar zou kunnen geven, en ze moet de zekerheid van een potentiële tweede kans met hem hebben.

Denk eraan, speel geen spelletjes met een man en behandel hem ook niet als een speeltje, want hij zou hetzelfde kunnen doen.

Je zou niet elke keer als hij je uit het niets belt op moeten nemen of moeten antwoorden.

Niet leren van of het herhalen van je fouten zal je er wanhopig uit laten zien en je zult je na afloop slecht voelen.

Je gevoel van eigenwaarde zal verpletterd worden en je zult uiteindelijk opnieuw gekwetst worden.

5. Ze vist altijd naar complimenten

5 Waarschuwingssignalen Van Een Wanhopige Vrouw Waar Mannen Op Afknappen

Ja, complimenten krijgen zal je zelfvertrouwen vergroten en je je goed laten voelen, maar als je hem constant vraagt: “Hoe zie ik er uit in deze jeans” of “zie ik er mooi uit in deze outfit?” zal je uiteindelijk wanhopig laten lijken.

Een wanhopige vrouw heeft constant bevestiging nodig dat ze mooi, charmant en perfect is.

Ze geeft haar partner of potentiële partner niet de kans om zijn gevoelens voor haar op een natuurlijke wijze te uiten.

De arme man zou kunnen proberen om manieren te vinden om haar op te vrolijken, maar hij is zich er niet van bewust dat ze eigenlijk naar complimenten zit te vissen.

Je bent mooi, maar je moet een man de kans geven om dat op een natuurlijke manier te zeggen en hem niet dwingen om je te complimenteren, vooral als hij het niet meent.

Wanhopige vrouwen hebben aanmoediging en bevestiging nodig dat ze geweldig zijn en wat is een betere manier om naar complimenten te vissen dan neerbuigend of zichzelf te doen?

Een meisje dat wanhopig op zoek is naar complimenten zou kunnen zeggen, “Oh, wauw. Ik voel me zo dik in deze jurk,” of, “Mijn haar is vandaag een puinhoop, of niet?”

De makkelijkste manier om je beter over jezelf te voelen is om complimenten te ontvangen, maar dwing een man niet om je te complimenteren, laat ze natuurlijk komen.

PinFlight Image