Skip to Content

7 Dingen Waar Je Mee Moet Stoppen Als Je Niet Wanhopig Over Wilt Komen

7 Dingen Waar Je Mee Moet Stoppen Als Je Niet Wanhopig Over Wilt Komen

Liefde maakt ons een beetje dom, om het zo maar te zeggen. We hebben de neiging om behoorlijk irrationele dingen te doen die we normaal niet zouden doen, maar dat is eigenlijk onvermijdelijk. Niemand denkt rationeel als ze de persoon zien op wie ze verliefd zijn.

Soms beginnen we met iets volkomen onschuldig, gewoon om te onthullen dat we een man nog beter kennen dan hij zichzelf kent. Eerlijk gezegd, is dat helemaal niet goed, dus alsjeblieft, als je op het punt stond om hem naar specifieke hobby’s te vragen die niet op zijn sociale media-profiel staan, doe het dan niet.

Ik weet dat je geïnteresseerd zou zijn om alles over hem te horen, want hem zien en horen spreken is je favoriete tijdverdrijf. Maar als je vermeldt hoe graag hij op een fluit speelt als er geen fysiek bewijs is (en hij heeft het nooit eerder genoemd), dat je toevallig in een geheim gesprek hebt gehoord, zal hem wegduwen.

Die onhandige en soms een beetje rare gedragingen kunnen soms heel schattig zijn. Er zijn echter momenten waarop sommige dingen je wanhopig over laten komen. Hieronder zul je in staat zijn om alle dingen te vinden die je moet vergeten als je niet wanhopig over wilt komen. Klaar?

Hier moet je mee stoppen als je niet wanhopig over wilt komen

7 Dingen Waar Je Mee Moet Stoppen Als Je Niet Wanhopig Over Wilt Komen

1. Reageer niet meteen op zijn bericht

Wat je ook doet, beantwoord zijn berichtje niet zodra je die melding ontvangt, laat hem even wachten. Als het iets belangrijks is, dan zou hij waarschijnlijk bellen. Ik denk ook niet dat jij direct antwoord krijgt, dus waarom zou je hem dat plezier geven?

Hij zal arrogant worden en denken dat je naast je telefoon zat en wanhopig zat te wachten tot hij je zou appen. Zelfs als je dat deed, dan zou hij dat niet moeten weten, oké? Je hoeft niet precies een bepaalde tijd te wachten om hem terug te appen, maar doe het niet meteen.

2. Wees niet te beschikbaar

Jongens zijn niet geïnteresseerd in meisjes die te beschikbaar zijn. Je moet voor hem mysterieus zijn, en dat is wat hem verslaafd zal houden. Hij zal ernaar verlangen om meer over jou te weten te komen en al die dingen die je bezig houden. Vertel hem over je hobby’s, zelfs als je gewoon graag binnen doorbrengt en een boek leest.

Accepteer niet elke uitnodiging om met hem uit te gaan, maar laat hem een beetje wachten en een goede date plannen. Ga echter niet tot het uiterste en geef hem geen schema waar hij in moet passen. Je probeert een romantische relatie met deze man te hebben, dus onthoud dat hij geen verplichting is.

3. Zet je vriendin niet elke keer aan de kant als hij je wil zien

Dit heeft te maken met het vorige punt waar ik op gewezen heb. Zet je vriendin niet elke keer als hij je op het allerlaatste moment mee uit vraagt aan de kant. Je hebt je eigen leven te leven en je zit niet wanhopig in je kamer te wachten tot hij je belt.

Als je je dag aan zijn behoeften aanpast, gewoon om een uur of twee met hem in een coffeeshop of een restaurant te zitten, dan zal dat een verkeerd bericht afgeven. Hij zal ofwel van je weglopen omdat er duidelijk iets mis moet zijn, of hij gaat dat later gebruiken (en je manipuleren) als hij ervoor kiest om te blijven.

4. Maak geen flauwe grappen over je relatiestatus

Flauwe grappen als “Ik ben single omdat ik te perfect ben”, of “Datenight met mijn kat” als een beschrijving op je Instagram-post met je kat zullen hem zeker niet aantrekken. Mannen houden van zelfverzekerde vrouwen. Als je zoiets zegt, kom je niet alleen wanhopig over, maar laat je ze ook je gevoel van eigenwaarde vermoeden.

Je kunt me waarschijnlijk vertellen dat mannen ook van vrouwen met een groot gevoel voor humor houden. Klopt, maar eerlijk gezegd is dit gewoon je verdedigingsmechanisme. Al je vrienden kennen je relatiestatus. Het is niet nodig om er hard om te lachen en het te forceren als het belangrijkste onderwerp van je gesprek.

5. Laat bij hem niet doorschemeren dat je hem aan het stalken bent

Eerlijk gezegd was je hem waarschijnlijk aan het stalken net voordat je dit googelde. Er is niets mis met een beetje gezonde stalking op social media, maar zorg ervoor dat hij het nog niet te weten komt. Hoe zou jij je voelen als hij liet doorschemeren dat hij je stalkt?

Ik wed dat je bang zou zijn en je je niet meer op je gemak zou voelen in zijn gezelschap. Hij weet dat je waarschijnlijk een paar foto’s hebt bekeken die hij op zijn social media heeft gezet. En hij heeft die hartjes bij zijn TikTok-video’s gezien. Maar dat is alles wat hij moet weten.

6. Verlaag jezelf niet om een compliment te krijgen

7 Dingen Waar Je Mee Moet Stoppen Als Je Niet Wanhopig Over Wilt Komen

Sommige vrouwen zullen zichzelf downgraden om een compliment te krijgen – wees niet een van hen. Misschien zal het de eerste paar keer werken, maar het is op de lange termijn geen goede keuze. Je zult alleen overkomen als een wanhopige vrouw wiens waarde alleen afhangt van die lofprijzingen.

Vergeet daarom de “Ik zie er afschuwelijk uit in deze jurk” als het er duidelijk geweldig uitziet, of “Mijn haar is zo’n puinhoop” als je de afgelopen twee uur bezig bent geweest om het rommelig te maken. Hij zal je waarschijnlijk in het begin proberen gerust te stellen, maar zodra hij zich realiseert dat je gewoon naar complimenten aan het vissen bent, zal hij weglopen.

7. Probeer niet te hard

Probeer niet te hard om hem voor je te winnen. En, alsjeblieft, probeer niet te hard om de perfecte vrouw te zijn. Kom zoals je bent, en ik weet zeker dat hij je leuk zal vinden. Als dat niet zo is, dan is dat zijn verlies. Je zult een man vinden die je zal waarderen voor alles wat je bent. Hij zal niet eens proberen je te veranderen.

Wanneer je erop uit gaat om alleen maar een man te zoeken om je leuk te vinden, kom je als een wanhopige vrouw over, die ongeduldig op iemand zit te wachten om van haar te houden. Laat hem je het hof maken, maar maak het een beetje uitdagend. Op die manier zal hij alles aan je meer waarderen, omdat hij ervoor moest werken.