Skip to Content

Een Brief Aan De Andere Vrouw: Jij Zal De Volgende Zijn Die Hij Bedriegt

Een Brief Aan De Andere Vrouw: Jij Zal De Volgende Zijn Die Hij Bedriegt

Je verdient het niet om iets van mij te horen, omdat je goed op de hoogte bent van je daden. Je weet wat je me hebt aangedaan toen je met je handen aan een man zat die bezet was. Maar toch, ik moet al die emoties bevrijden die zich in me opkroppen.

Ook al denk je dat je de winnaar bent, ik garandeer je dat je over een jaar niet meer zult lachen. Hij heeft me bedrogen, maar jij zal de volgende zijn die hij bedriegt.

Ik weet zeker dat je denkt dat je hem voor altijd aan je zijde kunt houden … maar je moet weten dat deze man een vreemdganger is. Als jij hem niet in je armen had verwelkomd, dan had iemand anders dat gedaan en hij had het niet erg gevonden.

Ik neem aan dat je denkt dat hij specifiek verliefd op jou is geworden. In plaats daarvan had hij gewoon iemand nodig om zijn bedrieglijke gedrag te accepteren.

Het maakte hem niet uit wie die persoon was, zolang ze maar het doel dienden. En ik denk dat dat precies is wat je hebt gedaan. Je diende je doel met hem en hebt een dosis opwinding in zijn saaie leven gebracht.

Het is duidelijk dat hij zich niet goed voelde over zichzelf en dat hij zijn ego moest opkrikken door mij te bedriegen. Hij moest zich speciaal en gewild voelen, omdat mijn liefde voor hem niet genoeg was. Dus koos hij voor jou.

Hij koos jou om degene te zijn met wie hij zijn nachten in bed doorbracht terwijl hij tegen mij loog dat hij op zakenreis was. Hij sloop je appartement binnen terwijl hij die andere avonden het excuus maakte dat hij het te druk had om met mij uit te gaan.

En omdat ik veel van hem hield, twijfelde ik niet eens aan de woorden die uit zijn mond kwamen. Ik had me niet eens kunnen voorstellen dat de man die mijn enige prioriteit was van mij slechts een nummer in zijn leven kon maken.

Een Brief Aan De Andere Vrouw Jij Zal De Volgende Zijn Die Hij Bedriegt

De schuld ligt bij mij, omdat ik niet alle rode vlaggen had opgemerkt die recht onder mijn neus waren, maar dat is een heel ander verhaal. Wat ik nu probeer te zeggen is dat je niet teveel hoop moet krijgen.

Denk niet dat je dit spel hebt gewonnen nu je hem helemaal voor jezelf hebt. De enige reden dat dat gebeurde was dat ik eindelijk had ontdekt wat hij achter mijn rug om deed.

Hij had nooit de moed om me te verlaten en zich aan jou te binden. En hij zou dat nooit gedaan hebben als ik niet degene was geweest die het had beëindigd.

Daarom is hij in je armen gerend, omdat hij niemand anders had om hem te steunen. Jij was de enige die hem in de ogen kon kijken zonder hem te verachten.

Ik denk dat de reden daarvoor is dat jullie twee hetzelfde zijn. Julie zijn allebei in staat om vreselijke dingen te doen met anderen, ook al weet je van de pijn die je veroorzaakt.

Hij bedroog me ook al was hij zich bewust van de fout die hij maakte, maar hij was dol op de spanning en hij kon zichzelf niet tegenhouden. Hij was niet eens in staat om me eerst te verlaten en dan te doen wat hij met zijn leven wilde doen.

Aan de andere kant, jij stemde erin toe om de andere vrouw te zijn, ook al wist je hoe verkeerd het was. Je wist de hele tijd hoe vreselijk je je zou voelen als je in mijn positie zou zijn geweest.

Maar je negeerde de laatste moraal die je nog in je had en ging akkoord om een relatie te ruïneren zonder er zelfs maar over na te denken hoe dat mij zou kwetsen.

Een Brief Aan De Andere Vrouw Jij Zal De Volgende Zijn Die Hij Bedriegt

Op dit moment heb je waarschijnlijk het gevoel dat je op de top van de wereld staat. Je hebt eindelijk mijn bedriegende partner helemaal voor jezelf en je denkt dat je geslaagd bent.

Ik denk dat je je al het mooie leven voorstelt dat je in de toekomst zult hebben. Je maakt al plannen voor jullie twee, omdat je zeker weet dat hij je nooit in de steek zal laten.

Je gaat er niet van uit dat hij over een jaar niet meer naast je zal zijn. Maar hij vindt wel een ander meisje, iemand zoals jij, die er niet om geeft om een tweede keus te zijn.

Hij zal haar dan gebruiken om zichzelf die ego-boost te geven en opnieuw te ervaren hoe het voelt om degene te zijn die met meer dan één vrouw tegelijk naar bed gaat. Want dat is het enige waar hij om geeft, de enige emotie die hij steeds weer wil voelen.

Jij zal de volgende zijn die hij bedriegt, daar ben ik zeker van. Hij zal gewoon van de ene vrouw naar de andere blijven gaan, zonder zich zorgen te maken over de pijn die hij achterlaat.

Zo is hij nou eenmaal. Hij geeft alleen om zichzelf. Het interesseert hem niet dat hij het leven van anderen verpest, zolang hij maar gelukkig is.

Voor hem ben je maar een tijdelijk station. Je bent gewoon een vrouw die een doel diende en die hij zal verlaten zodra hij zich gaat vervelen.

Op dat moment zul je je waarschijnlijk hetzelfde voelen als hoe ik me nu voel. Je zult dezelfde brief schrijven en hem naar degene sturen die je partner steelt.

Een Brief Aan De Andere Vrouw Jij Zal De Volgende Zijn Die Hij Bedriegt

Maar de waarheid is dat zij niet degene zou zijn die hem van jou zou stelen op dezelfde manier als dat jij hem niet van mij stal. Ze zou gewoon zijn fouten accepteren en besluiten om zijn partner in de misdaad te zijn. Hetzelfde als toen jij hem ontmoette.

Hij heeft jou gekozen, dat geef ik toe. Hij koos jou als zijn minnares, maar dat is alles wat er is. Op dezelfde manier zal hij iemand na jou kiezen. En de volgende en de volgende…

Hij blijft elke vrouw bedriegen tot hij zich eindelijk goed voelt. Dat is wat andere vrouwen voor hem zijn. – ze geven hem gewoon het gevoel dat hij aandacht verdient, ook al denkt hij diep van binnen dat dat niet waar is.

Dus, ook al voel je je trots op jezelf toen hij besloot om bij jou te zijn in plaats van bij mij, moet ik je waarschuwen dat de rollen zullen omdraaien. Vroeg of laat, ben jij degene die hij bedriegt en dan weet je niet eens wat er aan de hand is.

Dan huil je je ogen uit je hoofd, net als ik en dan zul je jezelf de schuld geven van alles wat hij je heeft aangedaan. Je zult hem haten, maar het zal te laat zijn. De schade zal al zijn aangericht en er zal niet veel aan te doen zijn.

Je zult het feit moeten accepteren dat van iemand die hij koos, je nu iemand bent geworden die bedrogen is. In een kwestie van seconden zal jullie wereld veranderen en jullie zullen het blindelings observeren, eerst onbewust van de realiteit die voor jullie ligt.

PinFlight Image