Skip to Content

7 Duidelijk Tekenen Dat Hij Je Niet Meer Waardeert

7 Duidelijk Tekenen Dat Hij Je Niet Meer Waardeert

Weet je nog dat je zijn hele wereld was? Hij overspoelde je altijd met aandacht en hij ging voor je naar het einde van de wereld, maar nu niet meer. Wat is er gebeurd, waar is het allemaal misgegaan? Waarom waardeert hij je niet meer?

Als je het gevoel hebt dat dingen niet meer zijn zoals vroeger, dan heeft hij waarschijnlijk zijn interesse in je verloren, maar weet hij niet hoe hij het je moet vertellen.

Jullie twee zijn die eerste vonk verloren die jullie bij elkaar heeft gebracht. Nadat de chemie is uitgewerkt, is er niets meer over. Je wordt gewoon als vanzelfsprekend beschouwd.

Bekijk deze link voor meer informatie over hoe om te gaan met als vanzelfsprekend beschouwd worden, omdat het mij ook veel heeft geholpen: 7 tekenen dat hij je als vanzelfsprekend beschouwt

Blijf niet in dit soort relaties hangen, want laten we eerlijk zijn, je verdient zoveel meer dan dat.

Je verdient iemand die van je zal houden om wie je bent, met al je gebreken en alles.

Je verdient niet iemand die bij het eerste teken van problemen zal vluchten. Deze mannen zijn niets meer dan pure lafaards die zich niet kunnen binden.

Tekenen dat hij je niet meer waardeert zoals vroeger

7 Duidelijk Tekenen Dat Hij Je Niet Meer Waardeert

1. Hij vraagt nooit om jouw advies

Dat komt waarschijnlijk omdat hij je advies niet wil. Jouw mening maakt hem niet zoveel uit.

Hij vindt je niet belangrijk genoeg om je in zijn besluitvormingsproces op te nemen.

Hij vindt je gewoon niet belangrijk en als je dacht dat je de rest van je leven met hem zou kunnen doorbrengen, dan heb je het mis, want dat leven is het niet waard om te leven, niet met iemand die je helemaal niet waardeert.

2. Hij waardeert je niet meer als hij niet luistert als je praat

Elke keer dat je iets te zeggen hebt, let hij gewoon niet op, omdat het hem gewoon niet kan schelen waar je het over hebt.

Of hij vindt dat je gewoon niet zo interessant bent of hij denkt dat niets wat je zegt belangrijk is.

Hoe dan ook, hij is een rotzak en je zou bij hem weg moeten gaan. Verspil je leven niet door te denken dat hij bij zal draaien en hem een tweede kans te geven. Je kunt beter krijgen dan dat.

3. Je staat altijd tot zijn beschikking

Je hebt altijd tijd voor hem en de dingen die hij nodig heeft. Dit zou volkomen normaal zijn als hij dezelfde dingen voor jou zou doen.

Het heet liefde. Mensen die van elkaar houden, zijn bereid om hun tijd op te offeren als de ander ze nodig heeft.

Ze laten alles vallen en haasten zich om hun partner te helpen, maar in jouw geval zijn de dingen een beetje anders. Je doet altijd dingen voor hem, terwijl hij nooit iets voor jou doet. Dat is gewoon niet goed!

4. Hij waardeert je niet meer als hij nooit dank je wel zegt

Ik zeg niet dat hij achter je aan moet lopen en elke beweging die je maakt moet waarderen, ik zeg alleen dat hij die woorden in zijn woordenschat moet hebben.

Hij waardeert de dingen die je doet niet, hij respecteert je niet en het uiteindelijke resultaat is dat hij niet van je houdt.

Wil je echt de rest van je leven met iemand doorbrengen die jou als handig beschouwt en die niet eens een beetje van je houdt?

5. Hij maakt plannen voor zichzelf

Je bent niet bij zijn planvorming betrokken. Misschien op het laatste moment, als hij iets gepland had, maar zijn vriend heeft afgezegd, dan zal hij jou vragen en doen alsof hij van plan was om het je al die tijd te vragen.

Nou, dat was hij niet van plan. Het is gewoon omdat hij niemand heeft om mee te gaan. Of wat nog erger is, hij gaat ervan uit dat je alle tijd van de wereld hebt, dus hij gaat door en maakt plannen zonder je te raadplegen en brengt je op het laatste moment op de hoogte.

Hij vraagt je niet eens of je daarheen wilt gaan waar hij van plan is heen te gaan, hij zegt gewoon dat je gaat.

Laat niemand je zo behandelen. Laat niemand de controle hebben over je vrije tijd. Dat is gewoon verkeerd.

6. Hij herinnert zich nooit speciale datums

7 Duidelijk Tekenen Dat Hij Je Niet Meer Waardeert

Als het je verjaardag of jullie jubileum is, dan zal hij het zich niet herinneren, laat staan je met iets verrassen. Dat is hoeveel hij om je geeft.

Misschien krijg je zelfs die onzinpraat over dat elke dag speciaal is en waarom je die dag met hem zou moeten vieren, maar trap er niet in.

Het is gewoon een stom excuus voor het feit dat hij het vergeten is, omdat het hem gewoon niets kan schelen.

7. Hij geeft niets om je gevoelens

Dit kan gewoon puur egoïsme zijn, maar in dit geval is het egoïsme dat samengaat met niets om je geven.

Hij geeft niet om je gevoelens of wat je gelukkig of verdrietig maakt.

Dat zijn de tekenen van een ongezonde relatie, waar je zo snel mogelijk uit moet stappen. Neem wat advies aan en stap op. Het is beter om single te zijn dan verdrietig.