Skip to Content

Hij Verdient Geen Tweede Kans Als Hij Deze 4 Dingen Doet

Hij Verdient Geen Tweede Kans Als Hij Deze 4 Dingen Doet

Je hele leven zul je mensen tegenkomen die veel hebben meegemaakt en mensen die fouten hebben gemaakt. Zo gaat het leven gewoon.

Daarom moet je niet geloven dat het het einde van de wereld is als de man met wie je aan het daten bent een fout heeft gemaakt of je ongewild pijn heeft gedaan.

Zoals alles in het leven worden er fouten gemaakt, maar leren hoe je ze kunt vergeven en verder kunt gaan, is eigenlijk de sleutel tot een gelukkig en gezond leven. Ik weet dat het niet gemakkelijk is om iemand te vergeven die je door een hel heeft laten gaan, maar het is nooit een goed idee om wrok tegen iemand te koesteren.

Zelfs jij hebt ooit iemand pijn gedaan en ik weet dat je er absoluut spijt van zal hebben. Konden we maar een tijdmachine bouwen en terug in de tijd gaan om bepaalde dingen ongedaan te maken!

Denk dus niet dat je man er geen spijt van heeft dat hij je gekwetst heeft en oprecht berouw voelt na wat hij je heeft aangedaan. Als hij zich bewust is van je gevoelens, dan verdient hij misschien gewoon een tweede kans van je.

Aan de andere kant zijn er mensen die de gevolgen van hun acties nooit echt begrijpen – mensen die slechte dingen met je hebben gedaan en daarna geen spijt hadden. Mensen die je opzettelijk kwetsen en je schuldig laten voelen voor hun manipulatieve gedrag.

Die mensen zijn giftige, egoïstische maniakken die zeker geen tweede kans verdienen. Het is onmogelijk dat je ze je leven een tweede keer laat verpesten.

Het zijn meestal vermomde narcisten die je onverwachts te pakken nemen. Leer om hun ‘sorry’ nooit te geloven, want het enige wat ze doen is je misleiden door te denken dat het jouw schuld is en niet die van hen.

Als je een man hebt die je de volgende dingen aandoet, dan verdient hij geen tweede kans. Het enige wat hij verdiend, is dat je hem verlaat.

1. Hij blijft je tekortkomingen benadrukken

Hij Verdient Geen Tweede Kans Als Hij Deze 4 Dingen Doet

Pas op voor de man die nooit zal stoppen met al je tekortkomingen te benadrukken. Hij is een echte maniak die altijd een manier zal vinden om je er als de inferieure en verkeerde uit te laten zien, terwijl hij zijn eigen slechte gedrag niet herkent.

Hij gebruikt je gewoon als zondebok – hij geeft jou van alles de schuld en benadrukt je gebreken.

Wees nooit bij een man die zo laag gaat en je het gevoel geeft dat je waardeloos bent. Je zult voor iemand die verkeerd voor je is nooit genoeg zijn.

Onthoud dat je een persoon met gevoelens bent. Laat nooit een man over je heen lopen en zeggen dat je niet geliefd bent.

Als hij op je onvolkomenheden blijft hameren, dan is dat een duidelijk teken dat hij je niet waardeert of respecteert, en je moet hem dus zeker loslaten.

2. Hij kan niet zeggen dat het hem spijt

Hij Verdient Geen Tweede Kans Als Hij Deze 4 Dingen Doet

Er zijn bepaalde rode vlaggen waar je op moet letten bij het bepalen of de man met wie je aan het daten bent wel of niet geschikt voor je is.

Als hij zich niet kan verontschuldigen, laat dit duidelijk zien dat hij niet de man is met wie je de rest van je leven door gaat brengen.

Sorry kunnen zeggen is nodig als je een gezonde en succesvolle relatie op wilt bouwen.

Iedereen maakt fouten, maar niet elke man of vrouw heeft de moed om ze toe te geven. En als hij dat niet doet, dan is hij duidelijk een narcist die gelooft dat hij perfect is zoals hij is.

Als je man niet kan zeggen dat het hem spijt als er een verontschuldiging moet komen, dan moet je maken dat je wegkomt.

Het is moeilijk om het niveau van narcisme te begrijpen dat iemand moet hebben om zichzelf als onberispelijk te beschouwen. Maar één ding is zeker: je moet nooit genoegen nemen met een relatie met zo’n man.

3. Hij weigert verantwoordelijkheid voor zijn daden te nemen

Hij Verdient Geen Tweede Kans Als Hij Deze 4 Dingen Doet

Omdat deze man denkt dat hij foutloos is, neemt hij nooit verantwoordelijkheid voor zijn daden.

Elke keer dat hij een fout maakt, vindt hij een excuus. Zijn charmante, manipulatieve persoonlijkheid dwingt je om elk woord dat hij uitspreekt te geloven – alsof jij degene bent die verantwoordelijk voor zijn daden is!

Maar je bent onschuldig en hij is niet mans genoeg om zijn fouten toe te geven en te doen wat nodig is om ze te herstellen.

Hij is gewoon een giftige manipulator. Open je ogen en doorzie zijn bedrog en leugens.

4. Hij zorgt ervoor dat je je niet lekker in je vel voelt zitten

Hij Verdient Geen Tweede Kans Als Hij Deze 4 Dingen Doet

Elke keer dat je met hem afspreekt, voel je je niet lekker in je vel zitten. Je kunt gewoon niet ontspannen omdat je moet doen alsof je iemand bent die je niet bent.

Je denkt dat het jouw schuld is, maar dat is niet zo. Het is zijn schuld!

Hij is degene die je niet laat zijn wie je bent. En als je ooit je ware aard laat zien, dan zal hij je snel uit elkaar laten vallen.

Hij is er nooit als je hem nodig hebt. Hij zal je niet in je doelen en dromen steunen. En hij zal nooit genoeg van je houden om tot een supervrouw uit te groeien.

Hij zal je altijd dwingen om delen van jezelf te verbergen omdat hij denkt dat je die ‘ongewenste’ eigenschappen moet veranderen.

En hij zal je bij elke kans die hij krijgt devalueren. Hij zal proberen om je te vormen tot wie hij wil dat je bent. Je zult je niet op je gemak voelen om gewoon jezelf te zijn en het voelt verschrikkelijk.

Je verdient zoveel beter, je moet gewoon geduld hebben en deze narcist in vermomming achter je laten.

Een man die ervoor zorgt dat je niet goed in je vel zit, verdient geen tweede kans.

PinFlight Image