Skip to Content

7 Redenen Waarom Getrouwde Mannen Nog Steeds Voor Andere Vrouwen Vallen

7 Redenen Waarom Getrouwde Mannen Nog Steeds Voor Andere Vrouwen Vallen

De tijd waarin we momenteel leven zit vol met situaties waarin getrouwde mannen voor andere vrouwen vallen.

Er zijn zoveel dingen die dat kunnen beïnvloeden. Zoals een midlifecrisis wanneer ze hun ego met jonge en aantrekkelijke vrouwen willen stimuleren. Of ze verliezen gewoon de emotionele band die twee partners met elkaar verbindt.

Maar om een lang verhaal kort te maken, zijn hier enkele bewezen redenen waarom getrouwde mannen überhaupt voor andere vrouwen vallen. Blijf dus lezen!

7 redenen waaroom getrouwde mannen voor andere vrouwen vallen

7 Redenen Waarom Getrouwde Mannen Nog Steeds Voor Andere Vrouwen Vallen

Het gebrek aan seks

Zie je, mannen zijn vrij eenvoudige wezens.

Er zijn dingen die ze in een relatie nodig hebben. En als je hem niet de dingen geeft die hij nodig heeft terwijl hij al je wensen vervult, dan zal hij waarschijnlijk iemand anders zoeken die hem alles zal geven wat hij nodig heeft.

Ik weet dat het het beste zou zijn om openlijk met je partner over elk probleem dat zich voordoet te praten. Sommige mannen zijn echter best trots en ze willen zich niet als een behoeftig persoon gedragen.

Daarom gebeuren dit soort dingen. Als mannen in een relatie geen seks krijgen, dan zullen ze helaas een andere vrouw zoeken die hen zal geven waar ze naar hunkeren.

Ze verliezen de emotionele band met hun vrouw

Zie je, mannen zijn emotionele mensen, net als vrouwen, en ze hebben emotionele behoeften zoals wij dat allemaal hebben.

Maar als een man ziet dat hij niet op hetzelfde emotionele niveau zit als zijn vrouw, dan zal hij proberen iemand te vinden die hem beter kan begrijpen.

Sterker nog, ze proberen allemaal iets te vinden dat ze lang geleden met hun partners zijn kwijtgeraakt.

Ze hebben iemand nodig die hen begrijpt, iemand die naar hen luistert en die hen niet op hun daden veroordeelt.

En als ze zo iemand in een andere vrouw vinden, dan gaan ze naar haar toe.

Ze willen hun partners kwetsen omdat hun partners hen hebben bedrogen

Er zijn mannen die zijn bedrogen. En de reden dat ze andere vrouwen verleiden, is omdat ze hun partner willen kwetsen, net zoals zij dat hen heeft aangedaan.

Ze doen het om wraak te nemen en zich op die manier beter in hun vel te voelen.

Mannen zouden het nooit doen als alles normaal was in hun huwelijk. Het feit dat iemand hen voor gek heeft gezet, zorgt ervoor dat ze ontploffen.

Ze zullen dus zelfs met een vrouw naar bed gaan die niet zo mooi is als hun vrouw, zodat ze het gevoel kunnen hebben dat ze nu gelijk staan.

Persoonlijk denk ik dat dit hun problemen niet zal oplossen. En dat ze moeten proberen de reden te vinden waarom dat überhaupt is gebeurd.

Ze hebben de kans gekregen om vreemd te gaan

Misschien zouden sommige jongens hun vrouwen niet bedriegen als ze geen kans hadden gehad om dat te doen.

Als ze zich ellendig voelden, met huwelijksproblemen zaten, en er toen plotseling een vrouw vol begrip opdook die hen wat troost bood, dan zouden de meesten van hen vreemdgaan.

Ze zouden hun geweten kalmeren door tegen zichzelf te zeggen dat ze wat geluk verdienen, omdat ze zo lang zijn verwaarloosd.

Ze zullen geen berouw voelen als ze dat doen, omdat ze verdrietig zijn in hun huwelijk. En ze hebben het gevoel dat hun vrouwen geen aandacht aan hen besteden.

Sommigen van hen zullen dat geheim niet lang kunnen bewaren, dus ze zullen over alles praten. Anderen zullen zonder problemen ‘van twee walletjes blijven eten’.

Ze vallen voor andere vrouwen door een midlifecrisis

7 Redenen Waarom Getrouwde Mannen Nog Steeds Voor Andere Vrouwen Vallen

Yep! De midlifecrisis, die stiekeme etter, heeft zoveel liefdesrelaties kapotgemaakt, en mannen proberen er nog steeds niets aan te doen.

Ik bedoel, het is niet zo dat ze het onder controle kunnen houden of zoiets, maar door wat moeite te doen zouden ze niet doodgaan.

Hoe dan ook, dit is een van de redenen waarom sommige getrouwde mannen voor andere vrouwen vallen.

Als jongens een bepaalde leeftijd bereiken, dan beseffen ze dat ze ouder worden. En dat ze niet dezelfde dingen kunnen doen als toen ze jong waren.

En in al die rotzooi doen ze gekke dingen, zoals het verkopen van hun auto’s en het kopen van een motorfiets of iets met een nieuwe vrouw beginnen die half zo jong is als zij.

Ze is niets meer dan een ego-boost en ze hebben geen speciale emotionele relatie met haar.

Maar dat neemt niet weg dat ze hun vrouw met dat meisje hebben bedrogen. En dat is iets wat geen enkele vrouw ooit zou moeten vergeven.

Ze doen het om hun carrière te verbeteren

Er zijn mannen die hun carrière willen verbeteren. En ze zijn bereid om alles te doen wat nodig is om te komen waar ze willen zijn.

Daarom besluiten ze een vrouw te verleiden die een hoge positie op hun werkplek bekleedt. En die hen kan helpen om te komen waar ze willen zijn.

Dit wordt ‘misbruik maken van iemand’ genoemd. Sommige mannen vinden het prima om dat te doen, omdat zij uiteindelijk niet degene zullen zijn die gekwetst zullen raken.

Zulke mannen hebben er geen problemen mee om met een vrouw naar bed te gaan en haar te vertellen dat ze van haar houden om te krijgen wat ze willen.

En zodra ze dat doen, dan zullen ze haar dumpen en haar helemaal vergeten alsof ze nooit deel van hun leven heeft uitgemaakt.

En zelfs als dit iets is dat ze maar voor een korte periode doen, is het geen excuus voor wat ze hebben gedaan.

Ze vallen voor andere vrouwen voor het geld

Geloof het of niet, er zijn mannen die daadwerkelijk met een vrouw naar bed zouden gaan als ze hen financieel zou ondersteunen.

Daarom zullen ze hun langdurige partners verraden en met de eerste rijke vrouw gaan die in hun leven komt.

Natuurlijk zijn er liefhebbende en zorgzame mannen die hun vrouw nooit zouden verlaten, voor ik weet niet hoeveel geld. Er zijn echter ook eikels die hun ziel aan de duivel zouden verkopen voor wat extra geld. En weet je wat het ergste is?

Als die rijke vrouw er genoeg van krijgt, dan zal ze hen dumpen en achterlaten alsof ze nooit deel van haar leven hebben uitgemaakt.