Skip to Content

7 Kleine Dingen Die Een Leuke Man In De Perfecte Echtgenoot Zal Veranderen

7 Kleine Dingen Die Een Leuke Man In De Perfecte Echtgenoot Zal Veranderen

Heb je ooit nagedacht over al die eigenschappen die de perfecte echtgenoot zou moeten hebben? Je weet waar ik het over heb, toch? Hij moet medelevend zijn, en respectvol en hij moet zich om kleine dingen bekommeren. Hij zal je met liefde en genegenheid overladen en jij zult het enige meisje in zijn leven zijn.

Dat is allemaal geweldig, maar er zijn nog een paar dingen die een leuke man onmiddellijk in de echtgenoot van je dromen zullen veranderen. Wil je weten wat dat zijn? Hoe weet je zeker dat hij het waard is om een leven mee door te brengen?

Ik ga je helpen om niet te veel na te denken en eindelijk die grote sprong in het onbekende te maken. Als je vriendje dit doet, dan wordt hij de perfecte echtgenoot.

Dit zijn de 7 dingen die de perfecte echtgenoot zal doen

1. Hij is de eerste die aan je deur staat als je ziek bent

Natuurlijk zullen mannen die van hun vrouwen houden uiteindelijk aan hun deur verschijnen als ze zich niet goed voelen. Maar de perfecte echtgenoot zal de eerste zijn die op je deur klopt als je ziek bent. Niet alleen dat, maar hij brengt je ook soep, wat medicijnen en alle dingen die je nodig hebt.

Hij zal voor je zorgen en je zult voelen dat hij echt bezorgd is. De perfecte echtgenoot zal je niet alleen liefhebben en koesteren als je straalt en helemaal opgedoft bent. Hij houdt je vast als je je niet goed voelt en hij zal zijn best doen om je te helpen beter te worden.

2. Hij vindt het niet erg om taken te delen

“Ik haat het geluid van een stofzuiger,”en “Het water is te koud,”en “Ik heb een stofallergie”… Kun je me helpen meer excuses te bedenken voor het niet doen van klusjes? In de loop der jaren heb ik er van alle mannen in mijn leven zoveel gehoord, en mijn God, hoe creatief ze kunnen zijn.

De perfecte echtgenoot zal geen excuses vinden, geloof me. Hij zal niet eens wachten tot je hem vraagt om je ergens mee te helpen. Als jij degene bent die de lunch heeft gemaakt, dan zal hij de afwas doen – geen als, maar, of misschien.

Als hij zich verveelt, dan zal hij een deel van zijn speeltijd opofferen om de badkamer schoon te maken. Hij gaat niet wachten tot jij de was doet, dat zijn ook zijn kleren! Maak je geen zorgen, de juiste man zal je waarderen en die klusjes met je delen. Het is niet alleen jouw taak om het huis schoon te maken, jullie wonen er allebei.

3. Kinderen lijken van hem te houden

Weet je dat mensen altijd zeggen dat kinderen naar mensen gaan die echt goed zijn? Nou, dat wil ik hier ook graag zeggen. Als kinderen van je schattige vriendje lijken te houden, dan garandeer ik je dat hij in de toekomst de perfecte echtgenoot zal zijn.

Het is echt belangrijk dat hij weet hoe hij kinderachtig moet zijn wanneer de omstandigheden het toelaten, maar ernstig in die situaties die volwassenheid vereisen. Als hij graag tijd doorbrengt met kinderen, dan betekent dit dat hij veel geduld heeft, omdat volwassenen er van tijd tot tijd gek van kunnen worden.

4. Hij is altijd geruststellend

Er zijn momenten waarop zelfs de sterkste en meest zelfverzekerde individuen geruststelling nodig hebben. Of we het nu hebben over je angstproblemen of overdenken, hij zal ervoor zorgen dat je je comfortabel genoeg voelt om je problemen met hem te delen.

Iedereen kan je vertellen dat dingen die je dwarszitten goed komen, maar de perfecte echtgenoot zal het echt menen. Hij zal aan je zijde vechten en je vasthouden als je je niet goed voelt. Je zult altijd weten dat je geliefd bent en hij zal onvermoeibaar alle redenen waarom delen.

Hij zal het huis niet verlaten zonder een afscheidskus te geven en die vier woorden te zeggen en hij zal ervoor zorgen dat hij niets doet dat jou kan schaden. Onvoorwaardelijke liefde in zijn beste vorm – dat krijg je van de perfecte echtgenoot.

5. Hij weet hoe hij een conflict moet oplossen

Niet alleen weet hij dat conflicten onvermijdelijk zijn in romantische relaties, maar hij moedigt ook gezonde aan. Hij weet ze ook op te lossen en jullie relatie te laten floreren. Er zal nooit sprake zijn van schuldgevoelens of elkaar de schuld geven, maar je zult pure liefde voelen, zelfs in die momenten van onenigheid.

Hij zal geen wrok koesteren of dingen onopgelost laten. Relaties zijn uitdagend en er kunnen veel obstakels op je pad komen. Maar als je schattige man ervoor kiest om te blijven en te vechten voor wat jullie twee hebben, dan zal hij zeker de perfecte echtgenoot zijn.

6. Hij is zachtaardig

Ik heb je al eerder verteld hoe hij goed voor je zal zorgen, dus je kunt ervan uitgaan dat hij zachtaardig met je zal zijn. Maar deze keer heb ik het niet over dat soort tederheid. Hij zal voorzichtig zijn met elk probleem dat je tegenkomt.

Je zult niet de druk voelen om te veel na te denken of om een oplossing te vinden voor de problemen die zojuist zijn ontstaan. Hij zal je aanmoedigen om je tijd te nemen en hij zal de puinhoop omarmen die je geest soms is. Je hoeft je nooit zorgen te maken dat je te veel bent, want hij zal van je houden.

7. Hij verwent je

Het is normaal dat je vriendje je verwent met geschenken, complimenten en liefkozingen als je aan het begin van je relatie staat. Maar daar heb ik het niet over. De perfecte zal je verwennen met zijn aandacht, en hij zal proberen je het hof te maken, ook al bezit hij je hart al.

De meeste mannen stoppen met die leuke dingen als de relatie vordert, maar je hebt een jackpot gewonnen als hij nog steeds zijn best doet om je te laten glimlachen. Hij zal je zijn aandacht geven, en je zult altijd weten dat je zijn prioriteit bent.

Rozen en chocolade zijn niet voor speciale gelegenheden gereserveerd, omdat elke dag met jou speciaal is. Als een man je niet zo behandelt, hoe schattig en knap hij ook is, dan zal hij niet de perfecte echtgenoot zijn.

Het spijt me als je teleurgesteld bent, maar als hij je zijn liefde niet door deze kleine dingen laat zien (die in feite een groot probleem zijn!), dan verdient hij je niet. Aan de andere kant, als je je vriendje kon herkennen terwijl je dit las, gefeliciteerd! Je bent een van die gelukkige meisjes die een Yin voor je Yang hebben gevonden.