Skip to Content

Dit Is Wat Zijn Sterrenbeeld Over Zijn Potentieel Als Echtgenoot Zegt

Dit Is Wat Zijn Sterrenbeeld Over Zijn Potentieel Als Echtgenoot Zegt

We zijn geharde sceptici over de betekenis die de sterrenbeelden dragen als we het over ons liefdesleven hebben. We zijn haters van alles wat raar of excentriek is, omdat we geleerd hebben om aan de dingen te ontsnappen die we niet begrijpen, om ze onder het tapijt te vegen.

Maar we zijn er vrij zeker van dat we voorspoedig zijn en een staat van sereniteit bereiken wanneer we ons lichaam en geest voor de eindeloze mogelijkheden van de dierenriem openen.

We suggereren niet dat je je partner op basis van de dierenriem moet veranderen. Je zou echter verbaasd zijn hoeveel je over hem kunt leren door zijn sterrenbeeld te lezen. Zonder verder oponthoud, is dit wat zijn sterrenbeeld over zijn potentieel als echtgenoot zegt.

Zijn potentieel als echtgenoot volgens zijn sterrenbeeld

Dit Is Wat Zijn Sterrenbeeld Over Zijn Potentieel Als Echtgenoot Zegt

Ram

Rammen zijn geboren om je te irriteren met koppigheid, maar ze zijn behoorlijk geweldig omdat ze spontaan, avontuurlijk en ook het tegenovergestelde van saai zijn.

Een Ram-man kan problemen veroorzaken vanwege de neiging om niet na te denken,. Hij zal zich gegarandeerd aan je binden, van je houden en voor altijd loyaal aan je blijven.

En hij zal je hart niet breken, maar hij kan vanwege die koppigheid die we eerder hebben genoemd een paar beloftes breken. Hij zal een goede echtgenoot zijn, maar hij kan hier en daar een paar negatieve punten verdienen.

Stier

De dierenriem lijkt geen tekort aan koppige mannen te hebben. Stiermannen staan erom bekend dat ze van tijd tot tijd koppig zijn, maar ze zijn ook zachtaardig, communicatief en toegewijd.

En, Stiermannen hebben de neiging om die koppigheid in hun voordeel te gebruiken en zich aan het vervullen van je behoeften te wijden en ervoor te zorgen dat je tevreden met hen bent.

Stiermannen staan ook er ook bekend om veel geld uit te geven. Wat misschien iets is om in de gaten te houden. Vooral als je paden kruist met een Stierman die niet genoeg geld verdient om de weelderige levensstijl te ondersteunen waarnaar hij hunkert.

Tweeling

Schat, weet je zeker dat je met een Tweelingman gaat trouwen? Tweelingmannen staan er bekend om weg te lopen van een verbintenis. Ze zijn vrijgevochten en spontaan en ze gaan liever van de ene relatie naar de andere in plaats van te werken aan het onderhouden van een echte relatie.

Tweelingmannen vervelen zich snel. En dat is een van de grootste redenen waarom ze waarschijnlijk niet trouwen als ze iemand ontmoeten die ze leuk vinden. Maar wanneer ze zich binden, dan zijn ze voor het leven toegewijd en zijn ze bereid alles te doen om ervoor te zorgen dat je weet dat ze geobsedeerd door je zijn.

Kreeft

Kreeftmannen zijn lieverds, maar we zijn er vrij zeker van dat iedereen dat weet. Ze zullen elk moment dat ze wakker zijn doorbrengen om ervoor te zorgen dat je weet hoeveel ze van je houden en je waarderen.

Een Kreeftman maakt het niet uit of hij als ‘een bètamannetje’ wordt beschouwd. Hij wil je beste vriend, je partner en je geliefde zijn. En dat is precies waardoor zijn potentieel als echtgenoot perfect is.

Leeuw

Leeuwen hebben enorme ego’s, dat kan iedereen bevestigen.

Miley heeft misschien geschreven: “Ik kan bloemen voor mezelf kopen, mijn naam in het zand schrijven, uren tegen mezelf praten…” over een Boogschutter, maar we zijn er vrij zeker van dat hetzelfde geldt voor Leeuwen, gezien hoe zelfvoorzienend en zelfredzaam ze zijn.

Leeuwen hebben niemand nodig, maar dat betekent niet dat ze niemand willen. Wanneer een Leeuwman een vrouw ontmoet waardoor hij wil veranderen, dan zal hij haar met genegenheid, waardering en zelfs aanbidding behandelen.

Maagd

Maagdmannen zijn ondersteunend, bemoedigend en geruststellend. Alles wat je ooit zou kunnen zoeken als je op zoek bent naar een echtgenoot.

Maagden willen iedereen comfortabel, gelukkig en gezond houden (ze worden vaak omschreven als genezers). En ze schrikken er niet voor terug om alles te doen wat ze kunnen om dat te bereiken.

Maagden zullen ongetwijfeld geweldige partners zijn omdat ze felle geliefden, toegewijde vrienden en ‘partners in crime’ zijn. Als je twijfelt over een Maagd, dan raden we je aan om ze een kans te geven.

Weegschaal

Dit Is Wat Zijn Sterrenbeeld Over Zijn Potentieel Als Echtgenoot Zegt

Moeten we het over iets anders hebben dan het toeval dat Weegschalen door Venus, de planeet van liefde worden geregeerd? Weegschalen zijn de meest romantische, aanhankelijke en toegewijde echtgenoten die er zijn omdat ze geobsedeerd zijn door sereniteit, schoonheid en balans.

Weegschalen zijn vredestichters en ze zijn bereid om heel hard te werken om een harmonieus thuis te bouwen. Weegschaalmannen staan er zelfs om bekend dat ze openstaan voor het uiten van hun genegenheid. En je laten zwijmelen met een eenvoudige “Ik zal voor altijd van je houden.”

Schorpioen

Schorpioenen hebben misschien niet de beste reputatie, maar dat zou je niet de andere kant op moeten sturen. Schorpioenmannen zijn liefdevol en loyaal wanneer ze dat willen. En wanneer een Schorpioenman belooft met je te trouwen en je voor de rest van je leven gelukkig te maken, dan is dat precies wat hij gaat doen.

Schorpioenmannen zijn misschien niet ieders kopje thee, maar ze zijn gegarandeerd gepassioneerde en toegewijde echtgenoten. Wanneer een Schorpioen man je ten huwelijk vraagt, zeg dan zonder zorgen “Ja!”.

Boogschutter

Boogschuttermannen zijn zelfvoorzienend als ze tussen relaties zitten. Maar wanneer ze toegewijd zijn aan een vrouw met wie ze van plan zijn de rest van hun leven door te brengen, dan zijn ze meer dan bereid om er alles aan te doen.

Boogschuttermannen staan erom bekend dingen op te fleuren, alles spannender te maken en je scherp te houden. Een huwelijk met een Boogschutterman kan niets anders zijn dan een achtbaan van emoties, maar positieve emoties.

Steenbok

Steenbokken hebben misschien niet het potentieel als de meest romantische echtgenoot, maar ze zijn geaard, toekomstgericht en betrouwbaar. Steenbokmannen staan bekend als betrouwbaar, serieus en oprecht, wat misschien niet ieders perfecte echtgenoot is.

Maar voor de juiste vrouw creëert een Steenbokman gegarandeerd een veilige ruimte voor een huwelijk om te groeien. Steenbokken worden vaak als emotioneel niet beschikbaar gezien.

Dus als je een Steenbokman ziet die moeite doet om zijn schema voor je vrij te maken, zorg er dan voor dat je het gebaar waardeert.

Waterman

Watermannen zijn vaak toegewijd aan een hoger doel. Of ze nu humanitairen, ondernemers of eigen baas zijn, ze proberen meestal tussen zaken en plezier te navigeren.

Waterman-mannen bezitten sterke persoonlijkheden die verslavend zijn. Wat de zaken nog erger maakt als je erachter komt dat je hun onverdeelde aandacht niet hebt (en nooit zult krijgen). Dat wil niet zeggen dat Waterman-mannen niet in staat zijn tot liefde.

Maar ze zijn misschien niet in staat om zich aan één persoon of één doel te binden.

Vissen

Vissenmannen staan bekend als de meest aanhankelijke, emotionele en intuïtieve leden van de dierenriem.

Wanneer ze klaar zijn voor het huwelijk, dan gaan Vissenmannen er alles aan doen om een vertrouwensomgeving te creëren, je angsten te kalmeren en je emoties te voeden om ervoor te zorgen dat je gelukkig bent.

Vissenmannen zijn huwelijksmateriaal. Ze zijn misschien te veel voor iemand die geen fan is van grote gebaren en constante uitingen van liefde.

Dit Is Wat Zijn Sterrenbeeld Over Zijn Potentieel Als Echtgenoot Zegt