Skip to Content

Dit Is Hoe Echte Liefde Voelt Als Het Is Met De Juiste Man Is

Dit Is Hoe Echte Liefde Voelt Als Het Is Met De Juiste Man Is

Hoe vaak heb je geprobeerd om op de verkeerde plaatsen liefde te vinden? Hoe vaak dacht je dat de man die naast je sliep de juiste was?

Ik weet het, het is je waarschijnlijk ontelbare keren overkomen, maar je had er nog steeds geen invloed op.

Ik weet dat we met de enorme liefdeslevens van al die beroemdheden om ons heen gebombardeerd worden. Ik weet dat liefde voor hen over dure geschenken en reizen naar exotische bestemmingen gaat.

Ik weet dat ze elkaar de liefde die ze voelen door diamanten ringen en Rolex horloges laten zien, maar in al die rotzooi heb ik ontdekt dat liefde veel meer is dan dat.

Voor mij is liefde namelijk het zuiverste gevoel van allemaal. Liefde is niet jaloers, liefde is niet moeilijk, en liefde is niet iets dat je kunt kopen.

Met de juiste man voelt liefde als iets normaals als ademen.

Dit Is Hoe Echte Liefde Voelt Als Het Is Met De Juiste Man Is

Als je je soulmate hebt gevonden, dan zal hij zelfs je slechtste versie leuk vinden alsof het je beste versie is. Maar met de verkeerde man, helpt het niet als je je beste versie bent, omdat hij niet het gevoel zal hebben dat je zijn liefde waard bent.

Ik weet dat mensen soms liefde op de verkeerde plaatsen vinden.

En ik weet dat de liefde die ze zochten er nooit was waar ze dachten dat het zou zijn. Maar aan de andere kant ken ik mensen die helemaal geen liefde zochten, maar waar het op hun deur klopte toen ze het het minst verwachten.

Je hoeft niet helemaal opgetut te zijn om de aandacht van iemand te trekken die je leuk vindt. Je hoeft er niet als een Victoria Secret’s Angel uit te zien om een man voor je te winnen die je aantrekkelijk vindt.

Je zou je huis aan het schoonmaken kunnen zijn in een oud trainingspak, met rommelig haar, bril op je gezicht en zonder make-up, als je plotseling de deurbel hoort.

En als je de deur opent, zie je de meest charmante glimlach ooit en BOEM, je bent tot over je oren verliefd op hem.

Dit Is Hoe Echte Liefde Voelt Als Het Is Met De Juiste Man Is

Dus, dames, denk niet dat je de man die je leuk vindt krijgt door je fysieke uiterlijk. De juiste man zal je voor meer dan dat koesteren.

Hij zal een goede ziel herkennen, die voor alle mensen om haar heen zorgzaam en liefdevol is.

Hij zal een oprechte glimlach herkennen als je in zijn ogen kijkt, blozend omdat hij je complimenteerde.

Hij zal zien dat je een vrouw bent om van te houden als je zegt dat je bereid bent om elk probleem op te lossen door eerlijk te praten. En als hij dat allemaal ziet, dan zal hij zo hard voor je vallen.

Hij zal zich realiseren dat jij de enige persoon bent die hij nodig heeft om eindelijk gelukkig en voldaan te zijn. En dan zal hij beseffen dat liefde geen sprookje is.

Het is meer dan de Hollywood liefdesverhalen die zo gemakkelijk uit elkaar gaan. Het is veel meer dan dat.

Soms zal er een storm zijn die jullie uit elkaar houdt, maar dat is alleen maar zodat jullie kunnen leren dat jullie niet zonder elkaar kunnen leven.

Dit Is Hoe Echte Liefde Voelt Als Het Is Met De Juiste Man Is

Soms zal het een strijd zijn die jullie beiden moeten winnen om eindelijk te begrijpen dat jullie voor elkaar voorbestemd zijn. Maar dat is het allemaal waard als het met de juiste man is.

Omdat de juiste weet hoe je je tijdens dat proces voelt, omdat hij hetzelfde voelt.

Hij weet hoeveel je van hem houdt, omdat hij evenveel van jou houdt. Hij weet hoeveel zorgen je je over hem maakt, omdat hij zich de hele tijd zorgen over jou maakt.

Dus, ik zeg je, met de juiste zijn zelfs de ergste dingen niet zo slecht.

Omdat hij daar zal zijn om te kussen waar het pijn doet en het zal doen totdat het stopt met pijn doen.

Hij zal er zijn om al die donkere wolken te laten verdwijnen. Hij zal alleen voor jullie twee een oase van rust creëren en het zal jullie privé-paradijs zijn.

Hij doet alles voor de vrouw van wie hij houdt, omdat hij weet dat ze uniek is. En hij weet dat al die moeite niet tevergeefs is.

Dit Is Hoe Echte Liefde Voelt Als Het Is Met De Juiste Man Is

Hij heeft zich gerealiseerd dat hij had gevonden wat hij zocht en hij zal je nu niet zo gemakkelijk laten gaan. Je bent immers zijn oogappel en zijn reden om elke ochtend op te staan.

En dat, lieve schat, is iets dat het wachten waard is!

Dus, de volgende keer dat jullie twee ruzie hebben, moet je gelukkig zijn, omdat ruzie hebben betekent dat hij echt om je geeft en je je daar alleen maar zorgen over moet maken als hij ermee stopt.

Dus, ga je gang, heb ruzie met je man, duw hem naar de rand, maar laat hem nooit vallen.

En vergeet hem niet te vertellen dat je je man hebt gekozen om ruzie mee te maken, en dat je het gedurende de rest van je leven nooit met iemand anders zult doen.

PinFlight Image