Skip to Content

7 Meest Voorkomende Tekenen Die Zeggen Dat Hij De Verkeerde Is

7 Meest Voorkomende Tekenen Die Zeggen Dat Hij De Verkeerde Is

1. Hij is de verkeerde als hij alleen om één persoon en slechts één persoon geeft – zichzelf.

Hij en zijn behoeften komen altijd op de eerste plaats. Het is oké om je eigen prioriteit te zijn, maar hij gaat te ver en dan is hij gewoon de verkeerde man. Hij is gewoon egoïstisch. Hij gelooft echt dat je geluk hebt dat je hem hebt. Dat zie je terug in zijn gedrag.

Hij komt alleen langs als het hem uitkomt. Hij wil dat je alles doet om hem te plezieren, maar hij zal niets doen om jou tegemoet te komen.

2. Zijn tweede naam is LUI

De man heeft geen ambitie. Hij is niet in staat om lang een baan vast te houden. Deze man verwacht dat jij altijd de rekening betaald, waar jullie ook heen gaan. Hij leent vaak geld van je. Hij zal waarschijnlijk de rest van zijn leven bij zijn moeder blijven wonen.

Zelfs als je uiteindelijk met hem trouwt, dan zul je uiteindelijk de enige zijn die het gezin ondersteunt. Af en toe een beetje lui zijn is iets wat iedereen doet. Maar de verkeerde man is de belichaming van luiheid en hij zal nooit veranderen.

3. Hij heeft een fobie om zich te binden

7 Meest Voorkomende Tekenen Die Zeggen Dat Hij De Verkeerde Is

Deze man zegt dat hij niet van etiketten houdt, dus hij stelt je nooit als zijn vriendin voor. Hij maakt nooit van tevoren plannen om ergens heen te gaan of om elkaar te zien. Met hem wordt elke afspraak op het laatste moment gemaakt.

Elke keer dat de toekomst ter sprake komt, verandert hij van onderwerp. Hij lijkt altijd een voet buiten de deur te hebben. Hij is er niet met zijn hele hart en hij is waarschijnlijk niet degene die voor altijd bij je blijft.

4. Hij is de verkeerde als hij je niet waardeert

Wederzijds respect moet net zo normaal zijn als ademhalen als het om een menselijke relatie gaat, vooral liefdesrelaties. Maar zo gedraagt hij zich helemaal niet. Hij neemt je voor lief en gebruikt de liefde die je voor hem hebt tegen je.

Als hij je elke kans die hij krijgt naar beneden haalt en je een minderwaardig gevoel geeft, dan is hij niet de juiste man voor jou. Trap niet in de excuses die hij je later geeft. Hij heeft je pijn gedaan en al het goedpraten zal het niet beter maken.

5. Hij investeert niet in de relatie

Jij bent altijd degene die meer geeft en meer moeite in de relatie steekt. Je blijft het beste van hem verwachten, maar aan het eind van de dag krijg je alleen zijn slechtste halfbakken beloften van verandering, kruimels van genegenheid, fracties van zijn tijd, druppels liefde.

Hij waardeert je gewoon niet. Blijf niet bij iemand die je waarde niet ziet. Je verdient veel meer liefde en respect.

6. Hij deelt je waarden niet

Het lijkt erop dat je het niet eens kunt worden over iets dat belangrijk voor je is. Jij bent religieus, hij is dat niet. Jij wilt trouwen en kinderen, hij niet. En jij bezit of zou in de toekomst een huisdier willen hebben, maar hij wil er niet eens over horen.

Dit lijkt allemaal niet veel, maar in de toekomst kan het je veel problemen opleveren. Probeer een gemeenschappelijke basis te vinden voordat het te laat is of kijk beter en zie of je compatibel bent of niet.

7. Hij is de verkeerde als hij tekenen van agressief gedrag vertoont

Hij kan bij niemand zijn geduld bewaren. Elke keer dat er iemand in je buurt is die op een man lijkt dan krijgt hij uitbarstingen van jaloezie. Zijn gedrag maakt je bang, maar je blijft omdat hij je fysiek geen pijn heeft gedaan. Tenminste, nog niet.

Je zou niet bang moeten zijn voor je partner. Hij moet de persoon zijn waar je je comfortabel en veilig bij voelt. Als hij tekenen van agressie tegen je vertoont, blijf dan geen minuut langer. Het kan alleen maar erger worden.

Als je voor de verkeerde blijft kiezen en het lijkt onmogelijk om de juiste man te vinden, dan moet je stoppen met voor de verkeerde te kiezen en jezelf een betere kans geven om de volgende keer de juiste man te vinden.