Skip to Content

Het Kan Me Niet Schelen Wie Er Voor Mij Was, Zolang Ik Weet Dat Er Niemand ‘Tijdens’ Mij Is

Het Kan Me Niet Schelen Wie Er Voor Mij Was, Zolang Ik Weet Dat Er Niemand ‘Tijdens’ Mij Is

Het kan me niet schelen wie je exen zijn, je one-night-stands of je informele afspraken, zolang ik maar weet dat ik je nu ben, je morgen en de volgende dag en de dag daarna en de dag daarna…

Het kan me niet schelen wie je bed voor me heeft opgewarmd of wie die perfecte lippen heeft gekust, zolang ik maar weet dat die plek naast je in je bed alleen voor mij is gereserveerd en dat je kussen van mij zijn en van mij alleen.

Ik heb ook een verleden. Ik heb voordat jij ooit in mijn leven kwam geleefd en liefgehad. Dat is een van de redenen waarom het me niet kan schelen wat er ooit is geweest. Ik geef gewoon om wat nu is.

Om eerlijk te zijn, lijkt mijn verleden een verre herinnering. Als een verhaal dat ik lang geleden heb gehoord. Ik heb nooit om iemand gegeven zoals ik om jou geef. De gevoelens die ik voor je heb gaan veel dieper.

Ik kan eerlijk zeggen dat ik niet wist wat ware liefde was totdat ik van jou hield.

Daarom hoop ik dat jij er ook zo over denkt. Ik hoop dat je eerlijk bent en dat je van plan bent om deze liefde een kans te geven, ik wel.

Ik wil je verleden niet weten of wie er voor mij is geweest….

Het kan me niet schelen wie er voor mij was, wat ik wil weten…

Het Kan Me Niet Schelen Wie Er Voor Mij Was, Zolang Ik Weet Dat Er Niemand 'Tijdens' Mij Is

Wat ik wil weten is of je alleen oog voor mij hebt

Ik wil niet dat je ogen naar een andere vrouw dwalen als ik naast je sta. Het is respectloos. Ik weet dat de meeste mannen er niets aan kunnen doen, maar ik hoop dat je dat voor mij kunt doen.

En ik wil me net zo speciaal voor jou voelen als jij voor mij. Ik wil de enige zijn waar je verliefd op bent. Ik wil hetzelfde respect dat ik jou geef.

Wat ik wil weten is of je loyaal bent

Ik wil geen slaap verliezen, omdat je iets hebt gedaan waardoor ik aan je twijfelde. Wees open en eerlijk tegen me.

Wees loyaal en toegewijd. En wees trouw. Wees een man van je woord. Als het tussen ons wil werken, dan moeten we elkaar vertrouwen. Vertrouwen is alles.

Ik wil weten dat je toegewijd bent aan deze relatie

Nee, ik wil niet dat je me vertelt dat je met me gaat trouwen of dat je de rest van je dagen met me gaat doorbrengen. Ik denk dat het daar nog te vroeg voor is.

Het enige wat ik nu moet weten, is dat je honderd procent in deze relatie investeert. Ik wil geen maar en misschien horen. Ik wil weten of je er klaar voor bent om er voor me te zijn.

En k wil weten dat je het niet bij het eerste obstakel op een lopen zet. Ik wil weten dat je gevoelens voor mij je niet bang maken. Ik wil weten of je er helemaal voor gaat.

Wat ik wil zien is dat je moeite doet

Laat me zien dat je net zoveel voor mij voelt als ik voor jou. Laat me zien dat je klaar bent om me halverwege te ontmoeten en dat ik niet alleen ben in dit alles.

Verras me. Kom opdagen. Bel. App. Knuffel. Kus. Omhels me. Geef me je aandacht. Geef me je vrije tijd. Veeg me van mijn voeten.

Wat ik wil weten is dat je niet onverschillig bent als ik van streek ben

Ik weet dat we van tijd tot tijd ruzie zullen maken. Ik wil gewoon zien dat je net zo enthousiast bent om onze problemen op te lossen als ik. En ik wil dat we alles onder ogen zien wat er tussen ons komt, samen, als een team.

En ik wil weten dat het je kan schelen hoe ik me voel. Ik wil niet dat je me negeert of me alleen laat als ik verdrietig en overstuur ben.

Wat ik wil weten is of je hart alleen voor mij klopt

Ik wil weten dat ik in elke hoek van je hart zit. Ik wil het met niemand delen. Als we dit willen laten werken, wees dan van mij en alleen van mij.

Ik beloof dat ik helemaal van jou ben en dat je mijn hele hart hebt.