Skip to Content

De Harde Realiteit Om Direct Na Een Gebroken Hart Een Goede Man Te Ontmoeten

De Harde Realiteit Om Direct Na Een Gebroken Hart Een Goede Man Te Ontmoeten

Toen ik jou ontmoette, had ik nog steeds een gebroken hart. En ik was nog steeds mijn brokstukken aan het oprapen om ze weer aan elkaar te lijmen. Ik was nog lang niet klaar om iets nieuws te beginnen, mijn hart klopte nauwelijks.

Ik leerde weer te ademen, ik leerde om weer van mezelf te houden, ik probeerde mijn leven weer op het goede spoor te zetten. En ik had niet verwacht dat jij mijn pad zou kruisen.

Het enige wat ik gewend was, was namelijk pijn en teleurstelling. Het was het enige wat ik kon. En het werd normaal, zelfs als ik diep van binnen wist dat het verre van dat was.

Daarom kwam je voor mij als een schok, voor mij was gekwetst raken iets wat ik verwachtte, maar al dat geluk dat je in mijn leven bracht, was iets wat ik me nooit had voorgesteld — om te voelen.

Het voelde geweldig, ik heb nog nooit zoiets gevoeld. Je kalmeerde mijn angsten met geruststelling. Je was altijd open en eerlijk. En ik heb nooit veel moeite hoeven te doen om gemengde signalen te ontcijferen zoals in het verleden.

Ik was niet de enige die alle moeite deed, het was allemaal wederzijds. De nadruk lag op het creëren van een emotionele band en was niet alleen op het fysieke gericht.

En ik stond vol ontzag te denken dat dit niet echt kon zijn. Mannen zoals jij bestaan niet, ik zit in een droom en ik wil er nooit meer uit wakker worden.

De Harde Realiteit Om Direct Na Een Gebroken Hart Een Goede Man Te Ontmoeten

Maar mijn angsten bleven me wakker maken, ik was zo bang om je te verliezen. Ik was doodsbang omdat ik voor het eerst iets oprechts en echts had.

Ik had iemand die wist hoe hij lief moest hebben.

Onze relatie vorderde snel, het was gemakkelijk voor je om je open te stellen en me in je wereld en je hart uit te nodigen. Maar ik was nog steeds op mijn hoede, ik had nog steeds een gebroken hart, dus ik probeerde ons te vertragen.

Ik was bang dat liefde die snel brandt nog sneller zal op branden. Ik was bang dat je hetzelfde zou zijn als hij. En ik zat vol twijfels over de relatie die we probeerden op te bouwen.

Dus ik bleef ervan weglopen, maar je liet me nooit gaan, je trok me gewoon dichterbij.

Ik wilde dat je alles over me wist, dus ik heb je letterlijk alles verteld — van dingen waar ik het meest trots op was tot degenen waar ik me heel erg voor schaamde.

Ik heb gelukkige verhalen met je gedeeld, evenals de meest pijnlijke.

En ik wilde dat je de echte ik kende en niet alleen de goede delen. Ik wilde je laten weten dat ik nog steeds geen manier had gevonden om mijn verleden los te laten.

Ik wilde mijn ziel bloot geven en wat er van mijn hart over was.

Mijn verleden stond me niet toe om van mijn heden te genieten. De pijn die ik met me meedroeg, bleef zich met het geluk vermengen en ik was zo verloren.

En nogmaals, je liet me sprakeloos achter, je behandelde mijn woorden, mijn angsten en mijn angstige gedachten alsof ze de normaalste zaak van de wereld waren.

Je omhelsde me zo lang en zo hard dat ik me in je omhelzing veilig begon te voelen. Ik had dat echt nodig.

Ik had iemand nodig die het begreep, iemand die accepteerde, iemand die echt om me gaf.

Maar denk nooit dat je er was om een leegte op te vullen die iemand anders had achtergelaten. Je was er als een engel uit de hemel die me bijstond terwijl ik sterk genoeg was om die leegte zelf te vullen.

Ik moest mezelf herstellen, ik moest mijn eigen glimlach weer vinden, ik moest een gebroken hart volledig genezen. Ik moest tegen mijn onzekerheden vechten. En ik moest vertrouwensproblemen oplossen die iemand anders had gecreëerd en stoppen om zonder goede reden aan jou te twijfelen.

Ik moest mezelf vinden, zodat ik jou in dit liefdesverhaal kon vinden die je al die tijd voor ons aan het opbouwen was.