Skip to Content

Ooit Zul Je Iemand Ontmoeten Die Blijft

Ooit Zul Je Iemand Ontmoeten Die Blijft

Ooit zul je iemand ontmoeten die ervoor zorgt dat je uitkijkt naar het opstaan in de ochtend, omdat diegene vlak naast je ligt.

Deze persoon zal anders zijn dan de anderen. Er zal een band bestaan die jullie geen van beiden kunnen ontkennen. 

Deze persoon zal naar je kijken en je echt zien staan. En ze zien niet de gemaakte versie die je aan de wereld laat ziet.

Ze zullen zien wie je echt bent, ze zullen ook al je mankementen zien. En ze zullen alles accepteren.

Zoals ongekamde haren en ongepoetste tanden voordat je wakker wordt.

Ze zullen je zonder make-up zien en denken dat je dan zelfs nog mooier bent. Ze zullen toekijken als je je opmaakt en zich afvragen waarom.

Ze zullen achter gesloten deuren meer te weten komen over wie je echt bent.

Ze zullen naar je kijken en naar hoe je je leven leidt, terwijl ze een ding zeker weten, ze willen daar deel van uitmaken.

Ze zullen je zien instorten na een zware dag en ze willen de armen bieden om je vast te houden.

Ze zullen je innerlijk en uiterlijk leren kennen, zoals je jezelf nog niet eens kent. En samen zul je van elkaar leren. Je zal elkaar beter maken. 

Ooit zul je iemand ontmoeten die in jouw ogen de toekomst ziet en die jou het verleden laat vergeten.

Je zal ervoor open staan om laat op de avond gesprekken te voeren, omdat het holst van de nacht je tegenwoordig verwelkomt met gezelschap, terwijl het je vroeger kwelde met eenzaamheid.

Je zal erachter komen dat niet iedereen vertrekt als ze zo dichtbij je in de buurt komen. Ze zullen je muren doorbreken, waardoor je je kwetsbaar zult gaan voelen, maar voor het eerst zal het je niet de stuipen op het lijf jagen, zoals vroeger wel het geval was.

Je zal je onzekerheden delen terwijl ze naar je kijken en zich afvragen waarom je die hebt. Deze persoon zal weten dat je niet perfect bent. Ze zullen toekijken als je fouten maakt, dan zullen ze je je fouten vergeven, en zullen ze desondanks van je houden.

Want je hebt met elkaar gemeen dat je je beiden realiseert dat de ander het beste is wat je is overkomen.

Je zal je dromen delen en hoewel je vroeger last had van zelftwijfel, zul je iemand vinden die een beetje meer vertrouwen in je heeft en iemand die in je gelooft.

Je zal meer te weten komen over elkaars verleden en fouten, en door het te accepteren zul je ook leren om jezelf te vergeven.

Ooit zul je iemand aankijken en zul je je afvragen hoe je ooit zonder diegene hebt kunnen leven, want vanaf het moment dat jullie elkaar ontmoet hebben is net alsof je je voor het eerst compleet voelt.

Je ontmoet iemand en opeens worden de problemen van de ander de jouwe en zul je er alles aan doen om een oplossing te vinden.

Je zal iemand ontmoeten wiens geluk voor jou belangrijk is, want de glimlach op je gezicht is door hen veroorzaakt.

Je zal iemand ontmoeten en dan zal het moment aanbreken.   

Mensen zullen er misschien pas begrip voor hebben als ze zelf iets soortgelijks ervaren. Maar je weet met zekerheid en zelfvertrouwen te zeggen dat je het allemaal voor elkaar hebt.

Je zal naar deze persoon kijken alsof je je hele leven hebt gewacht op het moment dat je deze persoon ging ontmoeten. 

Ooit Zul Je Iemand Ontmoeten Die Blijft